WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #24

0
259

Når det er weekend, skal man slappe af. Eller i hvert fald som minimum komme på andre tanker end dem i hverdagen, og det er så min fornemmeste opgave at give dig lidt inspiration til, hvordan din weekend skal blive bare en lille smule mere mindeværdig end arbejdsugen. I denne omgang bliver det med noget for dem, som er lidt glad for fransk stemning, lidt lækker gastronomi, lækre møbler og en heftig fest.

 

Fredag – Få en fransk apéritif og nyd weekendens komme!

Det kan være vigtigt bare at sætte sig ned, lade arbejdsstresset forlade kroppen og så sippe en fransk apéritif i solen, og netop i denne weekend bliver det ikke bare gjort muligt og nemt for os – det bliver også gjort lækkert! Både fredag og lørdag vil man ved de altid skønne Torvehallerne kunne hapse sig et smagekit, som består af et designerglas fra Holmegaard og dit ønskede antal poletter. Du ved, så du lige kan prøve lidt af hvert.

Hvor: Torvehallerne, København. Hvornår: Fredag: 11-20 & lørdag: 11-18 Pris: gratis

Fredag – Møbeldesign i høj klasse med Amanda Lilholt Hurup!

Ja, okay – møbeldesign er ret beset en smagssag, men jeg vil nu vove den påstand, at Amanda Lilholts designs er noget, alle vil kunne forholde sig til. Og hey, skulle du blive skuffet, så er der altså gratis kolde øl i ét af Kbhs mest hypede showrooms. Det er relativt svært at finde en downside – det ér jo fredag!

Hvor: VESS – Showroom Vesterbro. Oehlenschlägergade 36, 1336 København V. Hvornår: Udstillingen kan opleves fra den 5.-14. juni. Hverdage: kl. 15-19 Weekend: kl. 12-16. Pris: gratis

 

Lørdag – Bonsoiristas in Copenhagen
Nå, men jeg har denne her ven. Han hedder Stephen Burrell, og ja man kan vel næsten høre på hans navn, at manden er en gentleman til fingerspidserne. Stephen er manden bag det formelle og så alligevel afslappede dinner & party-concept, bonsoiristas, hvor man kan få en lækker og sofistikeret aften, uden man dagen efter føler sig plyndret – og dét kræver sin mand!

På lørdag bydes der på en sommerlig buffet, vine af høj klasse og sofistikeret selskab hos Gastro Wine i Kompagnistræde. Og når der først er betalt, så er din buffet og første summerdrink altså betalt – og det er unægteligt svært at være ked af! Du skal til gengæld rykke hurtigt – se information om tilmelding herunder!

Hvor: Gastro Wine, Kompagnistræde 13, 1208 København K. Hvornår: Lørdag kl 19.00. Pris: 300 kr via mobilepay 20646450 – husk at skrive dit navn i overførslen 😉

 

Lørdag – World Gin Day

På lørdag er det World Gin Day. Eller dvs. det lader jeg mig fortælle, men lad os nu bare køre med tanken – den er ganske rar! Når nu det er World Gin Day, så skulle man godt nok være noget af en grissebasse af en anden verden for ikke liiiiiiiige at kigge ud i byen og kigge på, hvad byens mixologer kan finde på med nogle af verdens bedste gin!

På cocktailbaren Balderdash (hvis du endnu ikke har været der, er det så meget desto større grund til at komme afsted) står én af mine bedste bartendere fra min tid på Toldboden, Michael Ollsson. Michael er en fænomenal bartender, og han er da også ambassadør for verdens bedste gin (nyligt kåret!), den dansk-producerede Old English Gin.

Fang Michael bag baren, nyd hans touch og sluk tørsten i gin. Det lyder som en lørdag aften, man kan leve med!

Hvor: Balderdash, Valkendorfsgade 11, 1151 København K Hvornår: Lørdag 21.00-02.00 Pris: entreen er gratis – du styrer selv hvor meget du drikker 😉
Jeg håber, at I får en fantastisk weekend! 🙂

 

/Christoffer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here