Weekend by Lovecopenhagen #26

0
191
Weekenden står for døren, og mens størstedelen af Lovecopenhagen teamet danser rundt i pitten, hører lækker musik og spiser en masse god mad på Roskilde, så er vi nogen (bemærk en smule jalousi i mine ord), der er blevet hjemme.. Trods ingen Roskilde til mig i år, så er jeg sikker på, at jeg får en skøn weekend i København. Den står nemlig både på en ny restaurantåbning, cubanske danserytmer, loppemarked på Nørrebro og sidst, men ikke mindst, gratis poledance prøvetime. Få inspiration til din weekend i København her:

Fredag: Find din indre Gló

Der er en ny restaurant i byen; Gló. Kæden er særdeles populær i hjemlandet, Island, men Københavnerne skal ikke snydes, og derfor åbner deres første restaurant i Danmark i morgen i Magasin. Her kan du vælge mellem et varieret udbud af palæo, raw food, salat bowls og vegansk mad – find din indre Gló, det vil jeg i hvert fald gøre i morgen, når jeg skal besøge restauranten for første gang.

HVAD: Ny restaurant GlóHVOR: Magasin

In english: There’s a new restaurant in town, at it’s called Gló. Gló is a urban health kitchen which has just opened in Magasin du Nord. Here you can try salad bowls, raw food, paleo food and vegan food.

Lørdag: La Fiesta Cubana

Jeg tror, at jeg vil drømme mig væk til en kridhvid sandstrand på Cuba på lørdag og glemme alt om blæst og skybrud, og jeg har fundet det perfekte sted! På lørdag afholdes La Fiesta Cubana, som er en sommerfest med 100% ægte cubansk atmosfære kombineret med skøn musik fra bandet Los Salseros Locales og DJ’en Chevere. Arrangementet starter fra kl. 20.00 og jeg håber, at du har lyst til at joine mig.

HVAD: La Fiesta Cubana HVOR: Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, 2200 Kbh. HVORNÅR: 20 – 01.00 PRIS: 170 kr. i døren.

In english: This saturday you can find your inner cuban, because there’s a Cuban Summer Party at Koncertkirken! I just love the free spirited cuban atmosphere, and you can experience it too with me. Let’s dance and drink a lot of cuba libre!

Søndag: Lopper og pole

Loppesæsonen 2017 er skudt igang på skønne Stefansgade, og hvis det ikke står for meget ned i stænger, så skal jeg helt klart på min yndlingsgåtur, hvor ruten altid indebærer en smuttur omkring Stefansgade (mest fordi Karamelleriet ligger lige ved siden af – læs om min addiction her). Men også fordi, at det er en sindssyg hyggelig gade, og jeg elsker atmofæren i området. Og så er det altid hyggeligt at gå og ose billigt og lækkert tøj.

HVAD: Stefansgade Loppemarked HVOR: Stefansgade HVORNÅR: Kl. 8 – 18

In english: If it doesn’t rain too much (fingers crossed!), I will definitely swing by Stefansgade flea market, mostly because I love the area, and also because I want to shop cheap clothes. A perfect sunday 😉

Psst.. regner det for meget, og har du ikke lyst til at være udenfor, så holder ElitePole åbent hus i deres poledance studie i NV, hvor du kan få en gratis prøvetime – så tag en veninde under armen og få en anderledes, men helt sikkert virkelig sjov, søndag. Læs mere her.

Rigtig god weekend!

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here