WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #26

0
204
terroiristen

Vi er gået ind i festivalsæsonen, og det kan mærkes, og gudskelov for det – for det betyder, at der HELE tiden er et spændende event, man kan bruge sin dyrebare tid på. Louise har samlet en lille håndfuld sjove arrangementer – både i byen, men også uden for byen, for fra nu og resten af sommeren er dine venner alligevel spredt over ikke bare hele Danmark, men hele verden. Så kom og fest med os her:

FREDAG

dignity day

Gratis koncert med Ukendt Kunstner!

Gratis koncerter er nu altid dejligt, synes jeg, selvom intet i denne verden er gratis. I eftermiddag og aften inviterer Dignity – Dansk Institut mod Tortur til en fest i Kongens Have for at skabe opmærksomhed på deres fantastiske projekt. Jeg er næsten ligeglad med, hvilken kunstner der stiller op til dette, jeg vil gerne støtte op – men når det så viser sig at være navne som Kentaur, Oh Land og Ukendt Kunstner, så kan jeg 100 % sikkert få popo’en med mig derind. Udover musik er der forskellige boder osv.  – og det bliver jo godt vejr i dag, så der er ingen undskyldning.

Hvor: Kongens Have Hvornår: Fredag kl. 14-22 Pris: gratis

p6 beat

Varm op til RF15

LoveCopenhagen skal naturligvis af sted til årets festival og er i fuld sving med at tjekke ALLE kunstnere ud på Spotify for at lave den perfekte plan. Alligevel vil vi gerne høre eksperterne på P6 Beat om, hvad de synes, vi skal slå vejen forbi på årets festival. Derfor åbner vi for radioen, mens vi er til Dignity Day – bare for at få nogle af tipsne fra vores yndlingsradioværter med. Og når vi det ikke i dag, så lytter vi i morgen.

Hvor: P6 Beat Hvornår: Fredag kl. 18 Pris: gratis (så længe du betaler din licens – du er vel ikke en asocial fis?)

tinderbox

Kom så, Fyn! 

Medierne fortæller os, at vi skal huske tålmodigheden, når vi rammer Fyn denne weekend. Og det er ikke fordi, at fynboer måske kan virke lidt langsommere end os andre, det er fordi, vi alle sammen skal henover øen til Jylland. OK, jeg har masser af familien på Fyn, faktisk er jeg nok i familie med alle fynboer, og de er søde mennesker, men grunden til, at du skal tage derover – og ikke køre videre til Jylland – er jo den nye festival, Tinderbox. De kan noget alligevel, har du set programmet? Det er spækket med verdensstjerner, og ja, der er mudderkastning i medierne i festivalsbranchen, men det kan vi jo (indtil videre) være ligeglade med. Jeg tager til Fyn på søndag, og jeg glæder mig til at se Nina Persson, verdens smukkeste kvinde, i front for The Cardigans. Og så skal jeg naturligvis også opleve de smukke mænd i Faith No More og D.A.D.

Hvor: Tusindårsskoven ved Odense Hvornår: Fredag-søndag Pris: 1.495 kr. for alle tre dage, 895 kr. for én dag

 LØRDAG

simpleraw

Rå mad og jazz på torvet

Festivalsæson er efterhånden alt andet end dårlig mad og dermed dårligt helbred. Og før jeg kaster mig over på den anden side af bæltet til Tinderbox, vil jeg besøge åbningen af den nye Simple Raw restaurant på Gråbrødre Torv. Dette torv har aldrig været mit favoritsted, men det kan komme til at ændre sig nu. Simple Raw ligger nemlig også på Oehlenschlægersgade, og her er jeg ofte kommet. Maden er fantastisk, og det er betjeningen også, så jeg har høje forventninger til denne restaurant.

Hvor: Gråbrødretorv Hvornår: Lørdag kl. 15-18 Pris: gratis (mad og musik)

terroiristen

Hverken rødt, hvidt eller rosé – men orange! 

Orange vin er min nyeste forelskelse, når det kommer til alkohol. Ved du ikke, hvad 0range vin er, og har du aldrig smagt det, så det på tide, at du kommer op af lænestolen og ned på Terroiristen på Jægersborggade, hvor du får lov at smage på hele 9 orange vine fra Italien, Slovenien og Grækenland (ja, de er desværre ved at gå neden om hjem, men de kan faktisk godt lave vin). Terroiristen arrangerer en del smagninger, men det er ikke altid, at der er nok, der dukker op. Mit gæt er, at folk bare ikke ved, at Terroiristen byder på disse fabelagtige muligheder for at smage ny, spændende (natur)vin, ellers ville smagningerne jo blive udsolgt på nul komma fem. Kig forbi i morgen kl. 19.30 og smag den gode vin. Du bliver sund og slank af det. Og meget glad.

Hvor: Terroiristen Hvornår: Lørdag kl. 19.30-22.30 Pris: 295 kr.

SØNDAG

ninja

Morgengymnastik for ninjaer

Søndag drøner jeg jo til Fyn, men hvis jeg befandt mig i København, ville jeg cykle til Islands Brygge, hvor der er gratis ninja-morgengymnastik kl. 9.00 med Anne Bech. Senere på dagen er der forskellige børneaktiviteter – og det hele er simpelthen fordi, Nordisk Film i disse dage optager tv-programmerne, Danmarks Ninja Warrior. Banen ser vild ud, jeg gad virkelig godt at prøve den, hvis jeg vidste, at ingen kiggede, men man skal vist være mere end almindelig sej, hvis man skal klare sig igennem denne bane. Men morgengymnastik – dér kan jeg godt være med!

Hvor: Islands Brygge Hvornår: Lørdag og søndag kl. 9 – andre aktiviteter senere på dagen Pris: gratis

Og så er der kun at sige: GOD WEEKEND!

PS. Ikke mange ved det, men jeg har en fortid som gangster i Kokkedal – og dette stykke pragtværk fra YG minder mig om den tid <3 (den, der fortæller mig, hvor mange gange der bliver sagt ‘nigga’ i den sang, får en øl af mig på Roskilde)

/Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here