WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #27

1
200
Girls Are Awesome

Ugen efter Roskilde Festival… Ej, jeg stopper mig selv nu. Ikke mere tuderi over, at verdens bedste festival er overstået, og regnen ihærdigt forsøger at skylde alle minder væk. Der er jo en ny festival til næste år, men der kommer aldrig en ny fredag, lørdag, søndag i uge 27 2016 igen. Derfor foreslår jeg, at vi alle sammen nyder de kommende dage ved at mødes til nogle af disse arrangementer:

FREDAG

Mrs. Ph(i)Nk

Ny popup restaurant på Østerbro

I fire uger har en popup-restaurant åbnet sine døre for sultne københavnere. Mrs. Ph(i)Nk, som Ditte og jeg besøger i morgen, har til huse i den fantastiske villa, KW3, på Østerbro. Den midlertidige restaurant holder åbent fra onsdag til lørdag mellem kl. 18 og 21.30, men det er også muligt at blive efterfølgende og hænge ud i haven og høre dj’s og drikke drinks. Menukortet er asiatisk og er baseret på krydderurten Shiso. Mrs. Ph(i)Nk er et samarbejde mellem den dansk-italienske kok, Claudia Canzanalla, den amerikanske landskabsarkitekt, Taryn Humphrey, og den danske landskabsarkitekt Cathrine Juhl, der sammen udforsker og udvikler planters sensoriske egenskaber.

HVOR: Kw3, Krausesvej 3, 2100 Østerbro HVORNÅR: onsdag-lørdag kl. 18-21.30

Girls Are Awesome

Dans med damerne

Efter middagen vender vi cyklerne mod den anden ende af byen for at danse til dj-tonerne fra asha og Christel Pixi, som spiller til Girl Are Awesome lauch party i den brune kødby. Kender du ikke Girls Are Awesome, skal du skynde dig at tjekke det globale netværk ud, som hylder alle seje, , stilfulde og kreative kvinder. De lavede en fest på Roskilde Festival, og vi er ved at være tilpas langt væk fra festivalen til at genoptage festen og svinge alt, hvad der kan svinges.

HVOR: Halmtorvet 15 HVORNÅR: fredag kl. 17-23


LØRDAG

Bas Under Buen

Bas-brag på Frederiksberg

Det er ved at være en tradition med sol, street food, øl og masser af tung bas, når Bas Under Buen holder hof i Nordvest under Bispebuen. Otte timer med musik fra blandt andre Fabian Mazur, Ras Money & Klumben og OHOI!. Vi glæder os til at danse til rytmisk musik, siger det bare.

HVOR: Under Bispebuen ved Nordre Fasanvej HVORNÅR: Lørdag kl. 15-23

DJ Bubbles

Sound of Dublin

Når vi er færdige med at danse på beton og asfalt, rykker vi ind til Indre By, som har fået endnu en klub, hvor musikken rent faktisk er til at holde ud af høre på. Måske var du med til vores Depeche Mode-fest på MEIN – i hvert fald bør du tage forbi klubben, som har en stram elektronisk profil – en sjældenhed i København, desværre. I aften kan du høre den legendariske DJ Bubbles fra Irland, som spiller progressiv deep house og garanterer en fyldt dansegulv hele natten.

HVOR: MEIN, Studiestræde 5 HVORNÅR: Lørdag kl. 22-04

SØNDAG

Back to future

Tømmermændstreat New Yorker style

Søndag holder musikselskabet, Back To Future, Off Track Session i Container Byen, “Linjen”. Linjen er en af de nyeste container-byer, beliggende tæt på Nørrebro St og togskinnerne, som danner en platform for kreative entusiaster og sociale entreprenører. Denne eftermiddag vil Back To Future tage os off track med oplevelsen af bandsne Andre Tonelege (DK) og Seyr (UK), samt dj’s. En lækker kombination af down tempo elektronisk musik i de fedeste rå omgivelser, som ingen hidtil har fået mulighed for. Perfekt til at pleje dine tømmermænd en søndag eftermiddag under blå himmel (fingers crossed!)

HVOR: Container Byen – “Linjen” – Ørnevej 3, 2400 København NV HVORNÅR: 14-17

NB! Køb billet her!

Og husk i øvrigt, at det er Copenhagen Ice Cream Week i næste uge, hvilket betyder halv pris på en hel del lækker is i hele byen… Så skal det bare blive rigtig sommer, tak.

VINCE OG TINA

Når jeg er færdig med at feste og reparere mine tømmermænd, vil jeg danse til min nye favorit, Vince Staples. Hele hans album Summertime ’06 er genialt, men især dette ‘Surf’:

Og i øvrigt, ansporet af forskellige samtaler i løbet af denne uge, vil jeg gerne slå noget fast: det er vigtigt at gøre andre mennesker til dit anliggende. Dit business. Alt for tit fortæller vi i datid, når vi har haft det ad helvede til. Hvis du oplever, at din ven, kæreste, forælder, søster, bror eller nabo lader til at have det vanskeligt og ikke være på toppen – så gør noget. Det nytter ikke noget, at vi har så travlt i vores kedelige liv til at lægge mærke til, når vores elskede ikke har det godt. Man må aldrig have så travlt, at man glemmer sine værdier og hvem/hvad, man virkelig holder af. Aldrig. Og: du har altid et valg. Altid.

(og vi er snart nået dertil, at det altid er på plads at citere Tina Dickow – i hvert fald hvis man skal til Island i næste uge. HA!)

/Louise

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here