WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #28

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #28

by 14/07/2016
Jeg er så småt ved at blive mig selv igen efter to uger med fuld basarm på tre forskellige festivaller (og jo, du kan godt svinge basarmen til jazz. Jeg gjorde det og en af dagene stoppede den først kl. 4 om morgenen…). Denne weekend skal derfor stå på afslapning samt selvforkælelse med flotte fyre, sunde is, varme bade, velvalgte ord og sukkerholdige japanske donuts.
FREDAG: FLOTTE FYRE OG FREDFYLDTE BADE

theis-emil_ArticleImageNews

HAVANA KOMMER HJEM

Jeg havde satset på, at stå og svinge Dannebrog tidligere på året, når en, der stjal mit hjerte, vendte hjem fra det kolde nord. Men sådan gik det ikke. Min intensive træning i at råbe “Velkommen hjem!”, mens basarmene gik for fulde gardiner med det rød-hvide flag, skal dog ikke gå tabt. Derfor vil jeg stå klar, når skibet Havana og familien Beha Erichsen fra tv-programmet “Mod fjerne kyster” lægger til kaj ved Toldboden fredag til middag. (Og ja indrømmet, det er mest af alt for at se Emil og Theis close up… men hey; hvem kan bebrejde mig!?).

HVAD: Havana kommer hjem HVOR: Toldboden HVORNÅR: kl. 12.00

Pssst! Har du ikke muligt for at troppe op, så vil tv2.dk live streame fra eventet.

 

 

midnat

MIDNATSBAD

Jeg har som sagt sat mig for, at weekenden skal stå i selvforkælelsens tegn, da både min krop og sind trænger til en omgang detox efter 3 x festival. Fredag aften holder den gamle badeanstalt på Nørrebro, Sjællandsgade Bad, åben helt frem til midnat med suanagus og masser af afslappende loungestemning og midnatsbadning, som jeg alene og i stilhed vil nyde.

Du kan købe billet her.

HVAD: Midnatsbad HVOR: Sjællandsgade 12 A, Kbh. N HVORNÅR: Kl. 20.45 til 23.45 PRIS: 150 kr.

LØRDAG: VEGANSK IS OG POETISK BANK

ICE

NICECREAM ÅBNER PÅ ENGHAVE PLADS

Som vi skrevet om her på bloggen, så er denne uge Copenhagen Ice Cream Week. Lørdag vil jeg dog uden tvivl have opnået mit mætningspunkt, så derfor kunne det ikke passe bedre, at et sundt alternativ åbner på Enghave Plads; nemlig Nicecream, der også ligger på Elmegade. Jeg vil se frem til at smage på butikkens veganske ice-pops og vil sikkert også blive fristet til at prøve deres icecream sandwich og milkshake – altsammen økologisk, vegansk og hjemmelavet. Er vejret for koldt til is, så har Nicecream heldigvis også økologisk fair trade latte med havremælk, som jeg kan lune mig på.

HVAD: Nicecream åbner ny butik HVOR: Enghave Plads HVORNÅR: Kl. 13 til 18

 

SLAM

OFELIA OPEN AIR POETRY SLAM

Jeg er vild med ord og folk, som har dem i deres magt, mund og hule hånd. Derfor ser jeg også frem til Ofelia Open Air poetry slam på lørdag, hvor Dennis Buchleitner er Slam-MC i poesiens kampsport, hvor forskellige poetry slammere skal konkurrer i spoken word dvs. mundtlig litteratur med masser af talte ord med humor og nerve. Det er udenfor – og det er tilmed gratis! Word up!

HVAD: Ofelia Open Air poetry slam HVOR: Ofelia Plads på Kvæsthusbroen ved Skuespilhuset HVORNÅR: Kl. 16 – 17.15

SØNDAG: TØMMERMÆND PÅ JAPANSK

RAMEN

TØMMERMÆND I KØDBYEN

Fra torsdag til søndag i denne uge bliver der afholdt “Japan i Kødbyen” arrangeret af Orian Madhus, hvor du kan lære at lave japansk mad gennem forskellige kokkeskole-events. Jeg har dog ikke tænkt mig at lave en rygende fis søndag. Derfor passer det mig også utroligt godt, at jeg kan slå mig ned på CPH Food Space til eventet “Hangover Ramen and Japanese Donuts!” Dagen er nemlig dedikeret til dig med tømmermænd, så det er kokke, der er i sving, mens du sidder omkring dem i køkkenet og ser dem tilberede din pulled chicken og miso ramen-suppe med hvidløg samt japanske donut med specialsukker fra Okinawa. Hvad mere kan man bede om!?

Du kan købe billet her.

HVAD: Hangover Ramen and Japanese Donuts HVOR: Slagtehusgade 11, Kbh. V HVORNÅR: 12.30  21.30 PRIS: 160 kr.

 

Tænk hvis alle fik en ligeså vild velkomst, som Havana får det på fredag? Jeg sidder lidt og overvejer, om jeg skulle lave samme stunt med folk jeg kender. Det behøver jo ikke at være ude i Kastrup mellem alle de andre. Det kunne jo være på hjemmeadressen – måske et par dage efter ankomsten. Eller et par uger? Bare dukke op med flag, den helt store krammer og et “hvor har jeg dog savnet dig og hvor er det helt igennem fantastisk at se dig igen!” Sådan helt uanmeldt. Jeg overvejer det kraftigt. Specielt overfor en, som jeg ikke har set længe og som ikke forventer at se mig. For hvem ved, hvad der kan opstå ved et uanmeldt besøg?

/Ditte

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.