lørdag, august 6, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend by Lovecopenhagen #28

Weekend by Lovecopenhagen #28

Alle omkring mig tager på ferie, og jeg kan godt mærke, at jeg synes, at det er lidt hårdt ikke at skulle afsted på ferie i år. Især når vejret er så ustabilt, som det er for tiden, så gør det ekstra ondt i mit rejsehjerte og min store trang til sol og varme! Men men men, det hele er ikke så skidt, for som altid er der gang i den i vores dejlige by, og jeg havde utrolig svært ved at vælge nogle få arrangementer ud til dette indlæg. Det er dog blevet til en blanding af banko, gadefest og dans, gin & tonic is og loppemarked – en god blanding synes jeg. Bliv inspireret til din weekend her:
TORSDAG

Det lyder måske kedeligt, men jeg er vild med banko! Den hjertebanken man får, når man kun mangler ét nummer, den store skuffelse der straks indtræffer, når en anden råber “BANKO” – for ikke at nævne den lykkefølelse man får, når man selv kan råbe “BANKO!!”. Det er nu meget sjovt, og derfor synes jeg, at du skal tage et par venner under armen i morgen og tage til bingo-banko i Absalon, hvor der er gratis adgang og en plade koster 10 kr.

HVAD: Bingo-Banko HVOR: Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 Copenhagen, Denmark HVORNÅR: 20:00 – 22:00 PRIS: 10kr pr. plade

In english: Tomorrow Absalon is having their weekly Bingo play, which is always fun. The entrance is free, and the numbered cards are 10 kr. each. Spice up your thursday, and try something new!

 

FREDAG

Sommer, sol og street-party! What’s not to like? Jeg savner allerede Distortion, og jeg synes, at der er lidt længe til næste gang. Dog kan jeg opleve lidt af stemningen på fredag, hvor Red Bull Music inviterer til gadefest på Guldbergsgade, hvor der kommer en række spændende nye danske navne inden for r’n’b, hip hop og elektronisk musik. Festlighederne starter kl. 16 og varer til 22, og derefter rykker festen ind på Rust. Du har gratis adgang til Rust, hvis du får dit stempel inden kl. 22!

HVAD: Red Bull Music gadefest. HVOR: Guldbergsgade 8, 2200 København N, Danmark HVORNÅR: Fra kl. 16 – ??

In english: This friday Red Bull Music invites you to a street-party at Guldbergsgade from 16.00-22.00. I love street-parties and I still miss Distortion, therefore this seems like a good

Psst.. Jeg er en Frederiksberg-pige med stort F, og jeg elsker alt i denne skønne bydel. På fredag kl. 17 åbner Kellerdirk på Frederiksberg Allé en isbod, der lover gin & tonic is samt rose-is! Nu glæder jeg mig til fredag!

LØRDAG

Dans dig glad! Jeg koordinerede for nyligt en dansetur til Fuerteventura med en masse glade gæster og søde dansere fra Vild med dans, og der mærkede jeg virkeligt, hvad dansen kan gøre ved humøret. For det er da lidt sjovt, hvis man lige snubler over fødderne, misser et trin eller ser lidt skør ud – og det er endnu mere sjovt, når man overkommer alt det.

Har du lyst til at prøve det af, så afholder Grøndal Multicenter sommerdans under åben himmel i samarbejde med Copenhagen Salsa på lørdag! Faktisk kan du joine dem hver lørdag, når vejret tillader det, her i juli og august. Så er du vild med salsa, merenque og bachata – eller vil du gerne lære det, så er det den perfekte lørdagsaftale, der garanterer en masse grin og ømme mavemuskler. Evt. en god ide til en 1. date – det er en sikker ice-breaker!

HVAD: Sommerdans under åben himmel. HVOR: Grøndal MultiCenter – Sport & Fritid, Hvidkildevej 64, 2400 København

HVORNÅR: 18.30 – 22:00 PRIS: Gratis.

In english: Summer dance under the open sky! Come and dance the night away – it doesn’t matter if you have tried it before, as long as you are willing to learn and love to dance. It is the perfect date where you will definitely laugh a lot and break the ice quickly!

SØNDAG

Søndag betyder loppemarked for mig – jeg er vild med at ose rundt i bydelene med en kop kaffe og gå forbi alle de forskellige markeder. Ofte finder jeg et eller andet finurligt og unikt, der passer ind i lejligheden. På søndag er ingen undtagelse. Rita Blå’s Lopper afholder for anden gang et såkaldt boot sale, også kendt som et bagagerumsmarked, hvor man sælger ud fra bagsmækken af bilen.

HVAD: Boot Sale HVOR: Postterminalen på Tietgensgade HVORNÅR: 12:00 – 17:00

In english: Sunday = flea markets! I love to stroll around the city with a to-go coffee in my hand at look at all the different, unique things at the differet flea markets. This sunday you can expericene a boot sale, where people sell things from the trunk of their cars. Sounds fun and different – I like it!

Rigtig god weekend.

/Nathalie

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste