WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #29

0
138
Jeg sidder stadig med et lille sagligt smil på læben. Det skyldes en kombination af tre ting; sol over københavn, lækker mad på LÊ LÊ Street Kitchen og ikke mindst magiske moves i Magic Mike XXL (jo, en Grand-pige som mig går undtagelsesvis all in på popcornmenu i Cinemaxx). Alt samme på én og samme aften i onsdags. Egentlig kunne jeg gennem weekenden leve højt på minderne om velsmagende mad og halvanden time i selskab med veltrimmede kødheste – men hvad skal jeg så smile af på mandag? Det vil jeg ydmygt forsøge at give et par bud på her.
FREDAG: NY KLUBAFTEN PÅ KB18

11059886_859156227453572_4961600174844472231_o

Jeg ville ønske, at jeg var typen, der havde en pladespiller og en masse interessante vinyler stående derhjemme. Men det har jeg ikke. Jeg har pt. en gratis version af Spotify på iPad’en og en lille højtaler med bluetooth. Det skal dog ikke holde mig fra at troppe op på KB18, når det danske vinyllabel SMEUR afholder deres første klubaften under navnet SKEUR. Her vil der aftenen igennem blive præsenteret DJ’s i tråd med SMEUR’s musikalske udtryk; trippy house og out-of-space techno med navne som Ray Okpara og Strung Fellows. Det i sig selv lyder jo lækkert, og hvis fyrene på dansegulvet så også lige ville smide lidt tøj, så er min aften reddet (ellers må  jeg slutte natten af med en pizza i sengen og Magic Mike på Netflix).

SMEUR’s klubaften SKEUR afholdes fredag den 17. juli på KB18 fra kl. 20.00. 

LØRDAG: STREETART PÅ ENGHAVE BRYGGE

11145070_493922414099897_7350142894287029309_n

Jeg har aldrig selv været fristet til at spraye byens mure til med grafitti. Faktisk ville jeg ikke ane, hvad jeg skulle tagge eller tegne. Men jeg kan jo tænke over det til på lørdag, hvor arrangementet SPRAYOFF afholdes på Enghave Brygge. Her kommer kunstnere fra hele landet og svinger penslen eller trygger spraydåserne i bund på en kæmpe wall, hvor man også selv kan afprøve sine kreative kræfter – hvis ikke man bare vil nyde den fede streetart med en kold øl i hånden, mens ørerne fyldes af sprød dancehall-musik fra forskellige DJ’s gennem dagen. Dagens flotteste værker bliver belønnet med præmier på dagen, hvor der er gratis entré for alle.

SPRAYOFF afholdes lørdag den 19. juli fra kl. 16 til 01 på Enhave Brygge. Der er gratis entré og billige drikkevarer.

SØNDAG: PICNIC PÅ AMAGER STRANDPARK
strandliv_6 (1)
Foto: Adrian Saly, Amager Strandpark I/S

Da jeg forrige søndag kom hjem fra Roskilde, burde jeg nok have taget mig en kæmpe morfar. Men det gjorde jeg ikke. I stedet kørte jeg direkte ud på Amager Strandpark for at springe ud fra Helgoland, der i sommerperioden er åbnet op for pøblen. Og hold nu fest, hvor gjorde det underværker at blive kølet ned efter en intens og varm uge på en (urin)støvet mark. Nu hører jeg jo til dem, der synes, at et hop i Øresund er skønt hele året. Men jeg vil stadig gerne slå et stort slag for at tage springet på en solrig sommersøndag – måske i selskab med en picnickurv, hvor jeg varmt kan anbefale Emmery’s, hvis du er for doven til at shoppe og sammensætte den selv. Hold desuden øje med forskellige aktiviteter på strandparken som salsa, kajakløb og wrestling lige her.

Selvom jeg føler mig fristet til at bure mig inde og junke YouTube med alt, hvad der dukker op på søgninger af “Channing Tatum” og “Magic Mike” (og muligvis også “male entertainer”), så skal sommersolen og alle de københavnske mænd helt sikkert nok lokke mig ud alligevel.

Rigtig lækker weekend herfra!

/Ditte

…. og lige en lille en, hvis du alligevel skulle mangle noget at smile af, når det bliver mandag.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here