WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #3

0
270
https://www.instagram.com/logonfood/
Billede af: https://www.instagram.com/logonfood/

Hvorfor virker januar nogle gange som en sur, streng og aggressiv tante, der modsætter sig alt og pisker en stemning op? Når det blæser og sneer på samme tid, når barerne er for fyldte til, at du også kan være der, når solen aldrig rigtig står op, og når du er for træt til både motion, latter og sex – så er det på tide at ruske op i dig selv. Og måske kan disse fede ting gøre tricket for dig?

FREDAG

Kejthåndet udgiver EP! (i næste uge)

Kejthåndet

Vi har før nævnt Kejthåndet, da de spillede på sidste års Uhørt-festival i august. Her overværede vi en fed koncert med dem, og vi fik lov til at komme med til deres coaching med Pato og Josephine Phillips i forbindelse med koncerten. Nu udgiver de endelig en EP med fem nye numre, som vi har fået lov at få en smagsprøve på. Det er frisk synthpop, dansksproget 80’er-disco og tekster, man gerne vil lytte opmærksomt til. Og nej, du kan ikke lytte i weekenden, men du kan varme dig ved nyheden om deres kommende EP og samtidig glæde dig til, at de spiller til Uhørts nye endagsfestival, Uhørt Præsenterer, som finder sted lørdag den 13. februar i Pumpehuset.

HVAD: Kejthåndet udgiver EP HVOR: På nettet, du! HVORNÅR: Den 26. januar

Gratis flæskestegssandwich
https://www.instagram.com/logonfood/
Billede af: https://www.instagram.com/logonfood/

Der bliver trængsel på Tove Ditlevsens Plads på Vesterbro i morgen, når Bagels By Juul og Mad Truck deler gratis flæskestegssandwich ud fra kl. 16-22. Jeg kan ikke komme på mange sandwich, der er bedre end én med flæskesteg, så det er værd at overveje, om man skal have én forærende. Der er kun 300 stk. – det er først til mølle, og der er over 3.000, der har meldt sig til Facebook-eventet. Så kom i god tid. Velbekomme!

HVAD: Gratis flæskestegssandwich HVOR: Tove Ditlevsens Plads HVORNÅR: Fredag den 22. januar kl. 16-22

LØRDAG

Steppeulven uddeles på Bremen

Steppeulven 2016

Jeg er vild med prisuddelinger. Allerhelst med vilde udbrud af enten glæde eller vrede, eller alternativt en kombination. Om det er musik eller film er ligegyldigt, vi skal bare se nogen smukke, dygtige mennesker få en statuette og takke for den, gerne krydret med nogle pinlige optrin og nogle morsomme skandaler. Om jeg får det hele på lørdag, når Steppeulven 2016 uddeles, ved jeg ikke. Men jeg glæder mig, ikke mindst fordi mine favoritter, Minds of 99, er nominerede, og blandt de optrædende findes Kwamie Liv, Ukendt Kunstner, Liss og De Underjordiske. Det er musikkritikernes pris, og uddelingen foregår på Bremen Teater. Desværre er der udsolgt, men måske kan du bare komme til efterfesten og dér hilse på de dygtige vindere?

HVAD: Steppeulven 2016 HVOR: Bremen Teater HVORNÅR: Lørdag den 23. januar kl. 20 PRIS: 2oo kr. (Udsolgt)

SØNDAG

Gå i biografen og bliv opdateret på alle de film, der er nomineret til en oscar

The Revenant

Som skrevet er jeg vild med prisuddelingen, og uddelingen over dem alle, The Academy Awards, løber snart af stablen – den 28. februar, for at være præcis. Alle faktisk den 29. februar dansk tid, for at være HELT præcis. Jeg har de sidste fem år set The Oscars live broadcastet i biografen sammen med tusinder af andre filmfreaks, og det er en forrygende og helt speciel oplevelse. Man starter kl. 22 med at se en Oscar-nomineret film, ofte én, der endnu ikke har fået dansk premiere. Derefter stiller de over til TV 2 studiet, som stiller videre til den røde løber i Hollywood, hvor vi i to timer kan fornøjes med adskillige smukke kjoler og smokings, mens kompente gæster i det danske studie diskuterer, hvem der fortjener priser, og hvem der højst sandsynligt får dem. Og når klokken bliver 2 om natten, går det rigtige show i gang. Her ser vi ALLE priser, også ‘detalje-priserne’, som åbenbart ikke er vigtige nok til at blive vist i dansk fjernsyn dagen efter. Showet varer til kl. 6 om morgenen, hvor alle bliver sendt hjem med en croissant i mundvigen og en ulidelig lang arbejdsdag foran sig. Men det er hele trætheden værd!

Danmark er i øvrigt nomineret med hele to priser – se hele listen her.

Jeg plejer altid at have vanvittigt travlt i januar og februar med at gå i biografen og få set de vigtigste film, så jeg kan side med en stemmeseddel i Imperial på Oscar-natten og tippe, hvem jeg tror, der vinder *HOST*nørd*HOST*. I år er det svært at nå noget som helst, for mange af filmene får først premiere i marts. Men jeg satser på, at der kommer en del snigpremierer, så vi kan blive klar.

Jeg anbefaler, at du denne søndag tager ind at se Leonardo Dicaprio spille den rolle, som skal indbringe ham den Oscar, han så mange gange tidligere har fortjent. Han får sin første Oscar i år for sin rolle i The Revenant, som har premiere i dag (og som jeg skal se i dag!), og den ser virkelig lovende ud. En rigtig søndagsbasker.

HVAD: The Revenant HVOR: Biograferne landet over HVORNÅR: Fra i dag PRIS: Ca. 100 kr.

GOD WEEKEND! 

/Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here