WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #3

0
292
3, 2, 1 – og så blev det weekend! Har du ligesom os talt dagene i denne uge, så er det bare om at få det bedste ud af weekenden, når den nu endelig er her! Vi planlægger at være både kulturelle, dansegale og friske og frejdige med sved på panden de næste dage inden, at den igen står på hverdag. Ved du endnu ikke, hvad de skønne weekenddage skal gå med? Så læs med her!

LORT

FREDAG
DANICA CURCIC RASER PÅ HUSETS TEATER

Start fredagen med en tur i teatret, hvor den skønne og dygtige Danica Curcic raser ud i forestillingen “Lort” – en dansk version af den prisbelønnede italienske monolog “La Merda”. På Husets Teater giver Curcic den som ung og vred kvinde, der afslører sine inderste hemmeligheder om sin depression, spiseforstyrrelse samt håb om, at hendes liv ville være langt bedre, hvis blot hende lår var tyndere: “Kun hvis jeg spiser dem, mine lår, flænser dem i stykker med tænderne, æder dem bid for bid og skider dem ud af røven bagefter, så vil de lade mig være i fred, mine lår, og så bliver jeg fri, fri til at være den kvinde jeg er og give tusind autografer og blive beundret …”

“Lort” spiller fredag kl. 20.00 på Husets Teater, Halmtorvet 9. Pris: 130 kr.

1782528_778595875509608_5355634229649767635_o

LØRDAG
THE POOL PÅ KB18

Skal du i byen lørdag og har lyst til at flytte fødderne lidt hurtigere end du har gjort det de sidste dage, så er der masser at komme efter på KB18. Her spiller duoen The Pool blandt andet op med masser af mol og melankoli. Musikken er elektronisk, guitar-dark pop, da drengene bag er facineret af det mørke, som de (modsat mange andre) finder både inspiration og optimisme i. Udover The Pool kan du på aftenen også opleve Pitch Black Spinney Machine og Skinny Violet, der også vil give dig en anderledes og inspirerende musikoplevelse.

The Pool spiller op på KB18 lørdag, hvor dørene åbner kl. 20.00. Entré 50 kr.

1505619_406189026209979_4202515832539908325_n

LØRDAG
SORT HEST PÅ ZEPPELIN BAR

Er du til rockmusik i vaskeægte california style? Så er det på lørdag, at du skal troppe op på Zeppelin Bar hvor DJ teamet Sort Hest hylder rockmusikken under temaet “California Über Alles – en hyldest til staten der har bombarderet os med god musik igennem en menneskealder!”. Det er P6s/Sort Søndag værten Anders Bøtter og frontmanden i Helhorse, Mikkel Wad Larsen, der står bag Sort Hest, og på aftenen spiller de alt fra sprød surf pop til Sunset Strips sleaze rock, pikguitar og hardcore punk. Er du derfor til lige dele Beach Boys, Black Flag og Deftones, så får du helt sikkert tilfredsstillet øregangene denne aften på rockbaren på Vesterbrogade.

Sort Hest “California über Alles” på Zeppelin Bar lørdag kl. 20.00. Gratis entré. 

dgi

SØNDAG
DIN TRÆNING 15 EVENT

Foreningslivet er bare hyggeligt! Og på søndag kan du tage til DGI Storkøbenhavns store motions- og træningsevent “Din træning 15” i Øksnehallen. Her kan du ganske gratis høre foredrag, deltage i workshops og konkurrencer samt smage på forskellige og lækre proteinopskrifter. Vil du have sved på panden, så kan du på dagen prøve kræfter med nye træningsformer som Urban Trail Run og Biatlon. Der er med andre ord god mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i træningsverdenen og hvad DGI tilbyder af spændende aktiviteter i løbet af det næste år.

“Din træning 15” forgår i Øksnehallen søndag fra kl. 10.00. Gratis entré. Enkelte aktiviteter koster fra 50 til 100 kr.

Rigtig god weekend derude; nyd den, dans med den og omfavn den, alt hvad du kan! For inden du ser dig om, er den (som altid) lynhurtigt væk igen.

/Ditte