WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #30

0
278

Weekenden rammer snart os alle lige i røven. Jeg håber stadig på lune, lyse og lange sommeraftner, selvom vejrudsigten måske siger noget andet? Jeg vil ud – ud under åben himmel. Derud, hvor jeg bliver svimmel. København tilbyder alt fra Trailerpark festival til Pokémon Go Tour, vovehalse og en tur på Fisketorvet efter Street Food. Nam nam, siger jeg bare.

trailerpark

TORSDAG – SØNDAG: Trailerpark Festival

Det er desværre sidste år, at Trailerpark er en festival. Den lukker og slukker efter søndag, som er sidste spilledag. Så det er nu, at denne fantastiske festival skal opleves, hvis ikke du allerede har billet. Der er masser af lækre udstillinger og ikke mindst et skønt musikprogram. Du kan læse vores musikanbefalinger til Trailerpark og måske få lidt inspiration til dit program?

HVOR: Enghavevej 80, 2450 København SV. HVORNÅR: fra torsdag d. 28. juli kl. 13:00 til lørdag d. 30. juli kl. 23:00. PRIS: 300 kr. Skynd dig. Du kan købe dagsbilletter her.

faldskærm

TORSDAG – LØRDAG: Vovehalse i faldskærme

Er du en vovehals? Eller kan du bare godt li’ at se på? De næste tre dage besøger 20 af verdens bedste faldskærmsudspringere hjertet af København. De er ikke bare dygtige, de er virkelig dygtige. De springer fra 1.500 meter med hastigheder op til 150 km/t. Vejret spiller dog en vigtig rolle, så du skal lige holde øje med ændringer i tidsplanen her. Hvis din røv er plantet i sofaen af en eller anden grund, så sender de live fredag og lørdag.

HVOR OG HVORNÅR: Torsdag d. 28. juli, AIR DISPLAY, i Frederiksberg Have, kl. 17.00-20.00. Fredag d. 29. juli, QUALIFYING, ved Peblinge Sø, kl. 16.00-20.00. Lørdag d. 30. juli, FINALS, ved Peblinge Sø, kl. 16.00-20.00. PRIS: gratis

 

street food

FREDAG – Street Food Fredag

Jeg er vild med at prøve en masse forskellig mad. Og jeg er vild med måden, det bliver serveret på i de små Street Food Trucks. Og så er jeg vild med, at de små foodtrucks er ejet af personer, der har taget traditionerne og de gamle opskrifter med fra deres hjemland, og lader os smage en del af deres kultur. På fredag, og hver fredag resten af sommeren, kan du nyde lækker street food på kajen foran Fisketorvet, der nok har en af byens bedste udsigt over Københavns kanaler, cykelslangen og havnebadet.

HVOR: Fisketorvet Shopping Center, Kalvebod Brygge 59. HVORNÅR: Fredag den 29. juli fra kl. 11:30 til 20.00. PRIS: gratis

pokemon go

LØRDAG – Pokémon Go Tour

Are you ready to catch ’em all?! Jeg ved, I er derude. Pokémon Go fans. Pokemon Go er ikke kommet for at blive (eller er det?), men det er sjovt, så længe det varer. På lørdag afholdes der en Pokémon Go Tour i København, hvor man i samlet flok gransker gader og stræder for at finde så mange Pokémons som muligt. Så sørg for at være ladet op og ikke mindst have nok Poké Balls..

HVOR: 7-eleven ved Københavns Hovedbanegård, Banegårdspladsen 7, 1570 København HVORNÅR: Lørdag den 30. juli fra kl. 20:00 til 22.00. PRIS: gratis

 

Have a great weekend! /Maria