fredag, august 12, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend by Lovecopenhagen #31

Weekend by Lovecopenhagen #31

Vi er jo nogle få, der ikke rejser sydpå her til sommer, og da vejret ikke just har været med os i år, så kan man godt blive lidt efterårs-/vinter træt. Du ved den der, jeg-tager-bare-direkte-hjem-under-dynen-og-ser-film slags træt. MEN sol eller ej, så har jeg tænkt mig at begive mig ud i weekenden, for der sker så mange spændende ting. Weekenden står nemlig på lidt fra hver en skuffe – bl.a. musikoplevelser i form af elektronisk feinschmeker musik, øl (selvfølgelig), sjove sommerevents samt yoga for en god sag. Få inspiration her:

FREDAG

Bar Jacobsens 1 års fødselsdag

Vi starter weekenden ud med det eneste rigtige – god øl. For ølbaren Bar Jacobsen på ILLUMs tagterrasse fylder 1 år, og det skal fejres! Festlighederne starter allerede kl. 15 med lagkage, og senere er der 250 gratis fadøl, der deles ud samt rosé og Fernet Branca. Der vil også være DJ hele eftermiddagen og aftenen, og jeg kigger helt sikkert forbi den store tagterrasse med den fantastiske udsigt over København.

HVAD: Bar Jacobsens 1 års fødselsdag.  HVOR: ILLUMS rooftop, Østergade 52, 1001 København. HVORNÅR: kl. 15-22.

Psst.. efterfølgende kan man jo passende tage forbi Tivoli, hvor den skønne og sprøde Burhan G giver koncert.

In english: The beerbar, Bar Jacobsen, is celebrating their 1st birthday with a big birthdaybash tomorrow! There are 250 beers, rosé and a great DJ line-up – the perfect place to stop by after work and getting into the weekend-mode. Also, the danish artist Burhan G is performing in Tivoli, and he is known for always bringing it! 

LØRDAG

Cuban Night

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med den caribiske stemning, atmosfære, rytmer og drinks! Og nu har jeg efterhånden været til en et par cubanske events her i København, og det skuffer aldrig. Det faktum at jeg faktisk aldrig har været på Cuba er faktisk lidt af en skandale – MEN man kan opleve en bid af det på lørdag, hvor Kødbyens Mad & Marked og We Got Spirit inviterer til Cuban Night! Her vil der være lækre drinks i form af mojitos med Havana Club-rom (selvfølgelig), Cuba libre og Havana Mule samt cubansk livemusik og senere DJ, der forsætter den gode lørdagsstemning.

HVAD: Cuban NightHVOR: Kødbyens Mad & Marked, Flæsketorvet, 1711 Kbh. HVORNÅR: kl. 16-22.

In english: I love the cuban vibe, and this saturday you can experience it too! Kødbyens Food & Market invites everybody to cuban night with dancing, live music & cuban drinks.

SØNDAG

Stella Polaris

Søndag byder på laid-back chill stemning, når Stella Polaris indtager Frederiksberg Have. Eventet, der er det største af sin slags i verden, er gratis – du skal bare medbringe et tæppe og nyde musikken og stemningen. Da jeg boede i Aarhus deltog jeg ofte i Stella Polaris, og jeg glæder mig til at opleve det i København, nu når eventet stortset løber af stablen i min baghave. Jeg er især vild med mixet af mennesker til Stella Polaris, for det er virkelig for alle – elektroniske feinschmeckers, glade familier og børn, par, veninder, folk der tilfældigt kommer forbi osv. Jeg krydser fingre for tørvejr – ses vi?

Læs forresten vores Festivalguide i august, hvor Stella Polaris selvfølgelig er på listen over fede festivaller i byen.

In english: Sunday is for laid-back chill, and the perfect place to do it is at Stella Polaris in Frederiksberg Have! The musicevent is free and for everyone. We’re hoping for sun!

Psst… Inden eventet kan du passende støtte en god sag, da DIGNITY, som er officiel charity partner til Stella Polaris, afholder et yogaevent foran slottet i Frederiksberg Have fra 11-12. Her kan man donere et valgfrit beløb for at deltage, som går ubeskåret til DIGNITYs arbejde. Et skønt win win initiativ! Nanna Wagner Nielsen fra Yoga på Vesterbro guider dig igennem en times flowbaseret yoga, så du er klar til en skøn dag med god musik. 

PÅ DET SIDSTE
…har jeg faret udenfor lige så snart, der har været lidt sol. Og forleden gik jeg en lang tur i Fælledparken – en park, som jeg desværre ikke har stiftet så meget bekendtskab med endnu, både fordi jeg er forholdsvis ny i København (jeg havde 2 års dag med byen for et par uger siden), og jeg bor på Frederiksberg, så det er ikke et område, hvor jeg er mest i. Fælledparken har så mange skønne åndehuller, hvor man kan sidde helt i fred, og jeg fandt en bænk ud til en lille sø, hvor jeg kunne nyde de få solstråler, der tittede frem. På vej hjem cyklede jeg langs søerne, og blev endnu engang bekræftet i, hvor meget jeg elsker den her by. Regn eller ej.

fælledparken

God weekend!

/Nathalie

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste