WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #32

0
260
Vejret har været skod gennem hele sommeren. Siger folk. Jeg har faktisk ikke lagt mærke til det, da jeg har knoklet min mås ud af nederdelen for at blive klar til et projekt, som (hvis det lykkedes) vil vende op og ned på mit liv. Om det sker, finder jeg ud af på mandag. Indtil da skal jeg bare nyde ikke at skulle en rygende fis udover at hygge mig med nogle af mine yndlings djs på film, guffe søde mode-kager og lytte til ny, dansk lyd på endnu en festival.
FREDAG

OPLEV DAFT PUNK I DET FRI

En af de bedste dansefester, jeg var til på Roskilde i år, var Daft Punk Tribute Party i Dream City i camp Kuwomba. Næsten 3.000 mødte op, og vi dansede fra første beat. Jeg været draget af Daft Punks elektroniske lyd, talent og univers lige siden, at jeg hørte duoens første single ‘Da Funk’ på MTV i 1997, så det var derfor også med største fornøjelse, at jeg så dokumentaren ‘Daft Punk Unchained’. På fredag vil jeg gense den i forbindelse med STRØM, når den bliver vist i det fri under Bispebuen, mens jeg krydser fingre for, at jeg en dag får muligheden for at opleve dem live.

HVAD: Film Under Buen: ‘Daft Punk Unchained’ HVOR: Bispebuen HVORNÅR: Kl. 20.00 PRIS: Gratis

In English:

STRØM is a Danish festival for electronic music running from August 6th-13th 2016 in Copenhagen. On Friday you can watch the movie ‘Daft Punk Unchained‘ open air at Bispebuen. Free admission.

 

LØRDAG

fribytterdrømme Foto_Peter Troest_httptroest.nu

HØR DET UHØRTE PÅ REFSHALEØEN

Det har været musikfestivalens år i år for mig og jeg vil fortsætte det med at tage på UHØRT Festival, der starter allerede fredag. Lørdag tager jeg turen ud på Refshaleøen for at lytte til nogle af de i alt 37 upcoming kunstrene, som i weekenden fyrer den max af på festivalens i alt tre scener. Tidligere har bands som The Minds of 99, The Attic Sleepers og Velvet Volume optrådt på UHØRT, så jeg har derfor store forventninger til de endnu ikke så kendte navne som Astronaut (Århusbandet, der blandt andet er kendt for deres energiske liveoptrædende og for at være inspireret af David Bowie og Pink Floyd med skæve synthesizer- og guitarriffs) og Fribytterdrømme (alt der kan sættes i forbindelse med forfatteren Tom Kristensen er per definition godt hos mig, og jeg glæder mig derfor til at høre bandets dansksproget syrerock, der forener de glade 60’ere med de dunkende dunkle 90’erne). Begge bands spiller lørdag aften/nat.

HVAD: UHØRT Festival HVOR: Refshaleøen HVORNÅR: 12. – 13. august PRIS: 75 kr. for endagsbillet og 100 kr. for begge dage.

In English: 

UHØRT Festival is a 2 day festival presenting 37 upcoming Danish artists from Friday the 12th and Saturday the 13th of August at Refshaleøen, Refshalevej 207, 1432 Kbh K. 1 day ticket costs 75 kr. and a 2 day ticket costs 100 kr. 

 

SØNDAG

FullSizeRender

MODE OG KAGE

Jep, modeugen er i gang, og det betyder for mit vedkommende kage og bobler. Conditori La Glace er af samme overbevisning og traditionen tro har det klassiske konditori igen i år indgået et fashionabelt samarbejde, som jeg var til præsentationen af tidligere på ugen. I år er det tekstilkunstneren Cecilie Elisabeth Rudolph, som har kreeret og udsmykket La Glaces store vinduer ud mod Skoubogade i tæt samarbejde med La Glaces chefkonditor. De eventyrlige vinduer får hurtigt mundvandet til at løbe og jeg vil derfor også klart anbefale dig, at smutte ind i de smukke lokaler efterfølgende og købe en limited edition “CER” marcaron med en let syrlig og frisk stikkelsbærcreme, som er lavet specielt i forbindelse med samarbejdet.

HVAD: Conditorie La Glace x Cecilie Elisabeth Rudolph HVOR: Skoubogade 3, Kbh. K HVORNÅR: t.o.m. 31. august PRIS: Gratis

In English: 

La Glace presents designer Cecilie Elisabeth Rudolph (a Danish textile, print and material designer) in an on-going 24 hours exhibition in the windows of the shop. A limited edition ‘Fashion Macaroon’ can be bought within opening hours 9 am – 6 pm. 

 

 

Det er med lige dele lettelse og nervøsitet, at jeg går på weekend. På mandag ved jeg, om de seneste måneders anstrengelser fører til noget helt nyt og spændende. Hvis ikke det lykkedes, så har jeg selvfølgelig en plan B! Det skal man altid have. For der er ting, som man ikke selv er herre over, og så må man jo bare gøre noget andet. Man har altid mulighed for at gøre noget andet – husk det i weekenden, hvis dine planer lige pludseligt går i vasken. Byen er nemlig fyldt med muligheder, nye møder og dermed nye og spændende eventyr, hvis du selv er åben overfor det. 

/ Ditte