WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #32

0
261

De fleste er tilbage fra ferie, og det kan mærkes i byen. Jeg går en lille bue uden om modeugen i år og koncentrerer mig i stedet for de mange arrangementer, der finder sted i byens gader – og håber og krydser fingre for solskin og glade mennesker. Så er min weekend gjort!

FREDAG

Rigtige mænd i forlystelsesparken

DAD

Der er noget trygt og godt over D-A-D – mens hele verden ændrer sig til ukendelighed nærmest minut for minut, så er D-A-D stadig D-A-D; rigtige mænd med rigtige instrumenter og den rigtige attitude. Fra det øjeblik, hvor Sleeping My Day Away sivede gennem væggen fra min storesøsters værelse, og Maiken Vexø præsenterede den fantastiske musikvideo til Bad Craziness i 3773 Hitservice på DR, var jeg fan. Og jeg er det stadig, for det er som om, man bare bliver nusset om til deres koncerter – de giver mig lige præcis det, jeg er kommet efter, nemlig rockmusik og energi. D-A-D spiller i Tivoli i aften, og det synes jeg satme, du skal se!

Hvad: D-A-D til Fredagsrock Hvor: Plænen i Tivoli Hvornår: I aften, fredag den 8., kl. 22 Entré: 99 kr.

Hør morgendagens stjerner på Refshaleøen

UHØRTlogopresse

Faste læsere af bloggen har nok lagt mærke til, at der er Uhørt festival på Refshaleøen i denne weekend. Det løber af stablen i aften og fortsætter til lørdag nat. Uanset om der kommer regn eller ej, er der masser af ny musik at opdage – faktisk spiller én af Karrierekanonens vindere på lørdag – Nick Sway. Jeg glæder mig mest til at opleve ham, Borneland, F. M. K., Kejthåndet og The Entrepreneurs. Og til at fejre, at der er 1 uge, til jeg har sommerferie!

Hvad: Uhørt Hvor: Refshaleøen Hvornår: fredag kl. 16-01 og lørdag kl. 15-01 Entré: 100 kr.

OK – ét modeugearrangement kommer på weekend-listen

stay

Kommer alle dem, der har meldt sig til eventet på Facebook, så falder A-huset sammen! 2.000 mennesker vil gerne feste på toppen af Stay Hotel (det tidligere A-huset, for dem der kan huske de fabelagtige fester for 5-6 år siden), når Herrernes Magasin fyrer op for musikken under den åbne himmel. Der bliver serveret drinks og rosévin, lover de, og DJ Noize vil stå for musikken. Når det hele slutter kl. 23.30, rykker festen videre på Zen, hvor der er gratis entré.

Hvad: Byens Bedste Modefest by Project4 og Herrernes Magasin Hvor: På toppen af Stay Hotel Hvornår: fredag kl. 21-23.30 Entré: Gratis

LØRDAG

Et børnetøjsbrand blev født og blev fejret

mallow

Lørdag eftermiddag fejres fødslen af et splinternyt børnetøjsbrand, nemlig Mallow. Tøjet er til drenge mellem 4-14 år og er startet af Malene Brøchner og Morten (uden efternavn 😉 ). Festen foregår på Enghave Plads, hvor der vil være både musik, hotdogs, drinks og masser af glade mennesker.

Hvad: Mallow blockparty og popup-shop Hvor: Enghave Plads Hvornår: Lørdag den 8. kl. 12-16 Entré: Gratis

SØNDAG

Danmarks dejligste sangskriver

bo evers

Jeg har efterhånden hørt ham en del gange, og hver gang har jeg virkelig fået én på opleveren, som han selv siger. Bo har været én af mine rigtig gode venner, siden vi i 2009 mødtes til et KODA-arrangement en tam tirsdag aften i september. Bo Evers skriver fantastiske sange med dejligt morsomme og interessante tekster, som man gider at lytte til igen og igen. Han spiller på Nemoland kl. 18 og bliver efterfulgt af endnu en dygtig herre, nemlig Rasmus Nøhr. Nu skal jeg faktisk selv til Holte for at fejre min søsters fødselsdag, men hvis jeg var i København på denne smukke søndag, så ville jeg tilbringe den på Christiania.

Rigtig god weekend til jer alle – og husk at smile, når I går forbi hinanden på gaderne – det skaber bare så meget god stemning.

/Louise