mandag, december 5, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #33

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #33

Det er aldrig helt nemt med disse weekender! Man knokler igennem en hel uge og craver den freakin’ fredag! Man føler, at det eneste man har brug for er at slappe af – og ikke lave noget! Men det er en så usandsynligt svær kunst i en by som København, hvor ALT kommer til live så snart weekenden banker på døren. I denne weekend bliver vi næsten angrebet af stemning og fest, når CPH Pride overtager centrum, klubkongerne af Danmark (ja, ikke bare Kbh, men hele landet) officielt åbner deres nye klub, og så er det noget med, at Copenhagen Cooking rammer – så ja, gå du bare i gang! 🙂
FREDAG & LØRDAG

13925917_709287915876814_4627298575325489867_o

Velkommen til Københavns nattelivs nye epicenter!

Chateau Motel er navnet på byens nyeste og mest hypede natklub, og der er en årsag til al den hype. Faktisk er der to. Den ene er Simon Lennet, og den anden er Simon Frank – i folkemunde, Simon & Simon. Disse to herrer har igennem snart et årti præget det københavnske natteliv i så høj en grad, at man i perioder har været i tvivl om hvorvidt der egentlig har været andre på banen. Der har været så mange initiativer, marketing-tiltag, hype-strategier og nye tilgange til dét at være natklubbosser, at det i dag næsten er blevet den eneste måde man med succes kan køre natklub – lige til stregen. Disse 2 glimrende personligheder har teamet op med to andre erfarne og utroligt kreative kræfter skabt Chateau Motel – en klub som modsat tidligere natklub-eventyr er ment til at være åben og velkommende for alle.

At de så åbner i PAN/K3/SLIKs tidligere lokaler, som efter min mening må siges at være de mest gennemførte af slagsen til natklub i byen – ja, så kan jeg ikke se andet end (endnu) en massiv succes foran os. (og jo, de snød og åbnede til modeugen i sidste uge)

Du kan følge Chateau Motel på Snapchat (jo, snapchat sgu!) via, ja, chateaumotel.

HVAD: Chateau Motel – Opening Weekend HVOR: Knabrostræde 3 HVORNÅR: Kl. 22-05 fredag & lørdag PRIS: Afhængig ad dagen

In English:

Chateau Motel is the new nightclub-hotspot of Copenhagen – opened by notorious nightclub legends, Simon Frank & Simon Lennet. Expect the unexpected and.. take it all in!

FREDAG & LØRDAG

Copenhagen Cooking – mad-extravaganza over hele byen!

Når Copenhagen Cooking indtager byen, så indtager de byen med manér! Alene i denne weekend kan du lave din egen snaps, nyde økologisk og vegetarisk festival med The Organic Boho, tage en gourmet-tour i Kødbyen, tage på fermenteringsworkshop (det er blandt andet sådan man laver den koreanske gude-spise, kimchi), komme ind til Meyer’s Pølsemageri, tage til whiskey-smagning på Lidkoeb, besøge Johan Bülows lakridsværksted og meget, meget mere! Det er altså hele weekenden igennem, og du skylder dig selv bare at KIGGE på udvalget før du beslutter dig for at lave noget andet 🙂

HVAD: Copenhagen Cooking HVOR: All over town HVORNÅR: Hele weekend – og næste uge med! PRIS: Varierer fra middag, event og happening.

In English: 

Copenhagen Cooking is a true food extravaganza! A food festival in which all sorts of angles are being put into motion in order for guests to experience truly unique happenings and of course tastings!

Lørdag

Copenhagen Pride

I denne uge prydes hele vores smukke hovedstad med et utal af regnbuefarvede flag i anledning af Copenhagen Pride. Det er en sand fornøjelse at se hvordan byen omfavner hele universet omkring Priden (i daglig tale), og selve Pride Parade lægger jo faktisk indre by ned i timevis 🙂 Mest af alt står jeg tilbage med følelsen af, at vi som mennesker står sammen – uagtet hvem vi elsker, hvilken hudfarve vi har eller hvor man nu måtte komme fra. Kærligheden overvinder alt.

Nyd en fantastisk stemningsfuld og festlig dag & aften på Pride Square (aka Rådhuspladsen) på lørdag. Lineuppet er til at tage at føle på, og jeg er drønhamrende sikker på, at du nok også kan fange dig en sjus på pladsen 🙂

HVAD: Copenhagen Pride HVOR: Rådhuspladsen HVORNÅR: Lørdag 14 – 24 PRIS: Gratis

In English: 

Copenhagen Pride is a celebration of love – for everyone – no matter who you love. It is a true joy the see the city of Copenhagen to embrace the Pride Parade, which really locks down much of the inner city for hours. Love is all you need.

Det er aldrig nemt at slappe af. Heller ikke når vi tror vi slapper af for dér er vi gang med at løse verdenssituationen – enten fra jobbet eller privatlivet. Faktisk tror jeg, at vi slapper allermest af når vi er sammen med mennesker, som får os til at glemme. Altså ikke glemme os selv, men glemme tid og sted; på de tidspunkter hvor vi bare ER i momentet – og ingen andre steder. Sådan nogle momenter satser jeg på at få i denne weekend! 🙂 Pas godt på jer selv derude!

/ Christoffer

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste