WEEKEND by LOVECOPENHAGEN #35

0
254

En ny weekend er på vej, og jeg har denne gang valgt at guide jer vej til nogle ganske kendte kommercielle instanser, men også forbi noget af det hemmelige, som vores smukke hovedstad byder os i denne weekend! “Så hygger de sig, med dans og musik, fest og fodbold og matematik, og så snakker de om økononomi og tegner den fremtid vi lever i…” (Citat: Steffen Brandt/TV-2) Det skulle I også tage gøre.. og glem økonomien, tegningen og lev i nuet, hvis det behager jer mere 😉

Torsdag

Konfetti med Karl William på Copenhagen Street Food!

 

Konfetti er et spraglende festfyrværkeri af et musikalsk samarbejde mellem musikmagasinet Soundvenue, og én af vores hovedstads absolut mest innovative venues, nemlig Copenhagen Street Food. Disse pop-up koncerter har nu regeret på havnefronten i flere måneder, men lige netop i aften er der EXTRA god grund til at kigge forbi Copenhagen Street Food. Årsagen er nemlig den stadig unge sanger, Karl William. Jeg hørte ham første gang live til sidste års SPOT Festival, hvor han på scenen komplet outshinede Kidd og resten af det ellers utroligt kompetente musik-kollektiv. Karl Williams stemme er unik – den er one of a kind, og hvis man kan lide en stemme med sjæl, så bør man hive sig selv ud til Papirøen i aften!

Bonusinfo: Den usandsynligt fede DJ og stærke producer (og gode mand iøvrigt!) T.O.M. står bag pulten når Karl William går af scenen.

HVAD: KONFETTI med KARL WILLIAM HVOR: Copenhagen Street Food, Papirøen HVORNÅR: Kl. 19-23 PRIS: Gratis adgang

In English:

In a collaboration between notorious music magazine, Soundvenue, and one of the most hyped venues in Copenhagen, Copenhagen Street Food the live music concept ‘KONFETTI’ is born. Tonight with the extremely gifted soul-singer, Karl William. Definitely worth a visit!

FREDAG

EP-Release på Rust med upcoming stars, KOKS!

Sommetider skal man lytte til noget man aldrig har lyttet til før. Det er ikke bare forfriskende at tage musik og ord til sig, som man ikke kan synge med på – det udvider også ens horisont. Der findes nemlig anden musik end dén på P3 😉 KOKS er mit bud på et band, som vil se nogle rigtigt sjove år foran sig. Trioen leger med grænselandet imellem pop og rock, de synger på dansk – og så gør bandets sammensætning, at de trækker erfaringer fra hedengangne Gypsis og Ginger Ninja. Det er altså en imponerende trio, som byder op til dans! Tryk på titel linket herunder, og tryk deltager på facebook, så adder bandet dig til gæstelisten – god fornøjelse! 🙂

Og nå ja, når du er blevet revet rundt af trioen, så er selveste Mike Skinner (!!!!) bag pulten til et helt eksklusivt DJ-set i Rust Natklub!

HVAD: KOKS EP Release Party HVOR: Rust, Guldbergsgade 8, 220 Kbh N HVORNÅR: Fredag kl 20.30 PRIS: 40 kr – eller gratis hvis du rammer listen 🙂

In English: 

Danish upcoming poprock-trio, KOKS, is inviting the public to attend their EP Release Party at Nørrebro hotspot, Rust. Press the link for the Facebook event, press attend and be added to their free guest list.

Lørdag

Red Bull Cope’n’waken 2016

 

Ja, det kan sgu godt være, at Red Bull er hyper kommercielle, og at deres læskedrik oftest er mest kendt for at hænge sammen med vodka (har jeg hørt…), men når Red Bull laver events, så er det så dødhamrende professionelt, at man kun kan kaste sig i grus af beundring! I denne omgang handler det om wakeboarding i Frederiksholms kanal, så her får du altså daredevil-like entertainment for the masses, rumble in the jungle, jumping jehova for alle pengene – eller.. det vil sige.. Det er faktisk gratis!

Forvent god stemning, gode vibes, musik fra DJ-pulten – og formentlig mulighed for at få en energidrik!

HVAD: Red Bull Cope’n’waken 2016 HVOR: Frederiksholms Kanal HVORNÅR: Lørdag 13 – 15.30 PRIS: Gratis

In English: 

Red Bull knows how to do events and this weekends wake boarding event in Frederiksholms Kanal is no exception! Expect to be wow’ed – and enjoy the vibes!

SØNDAG

#YogaforDIGNITY i Glyptotekets Have

Jeg kan vel ligeså godt indrømme det med det samme; jo, jeg er farvet! Som du måske ved, kære læser, så arbejder jeg for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, og jeg er utroligt stolt af sommetider at introducere alle jer for nogle af de mange initiativer, som vi står bag! Ét af dem står min kollega, Una, bag med #yogafordignity, som bliver til i samarbejde med Yoga Vesterbro. Søndagens yoga-session vil være med yin-yoga, som vistnok skulle være så rar, at selv JEG uden problemer kan være med! 🙂 (jeg er i øvrigt også på billedet – find Holger!)

Kom og vær en del af en mindeværdig oplevelse i gode rammer. Yogaen er donationsbaseret, så det står én helt frit for hvilket beløb man efter timen vil donere via mobilepay til DIGNITY.

HVAD: #YogaforDIGNITY i Glyptotekets Have HVOR: Glyptotekets Have,  HVORNÅR: Søndag kl 16.00 PRIS: Donationsbaseret deltagelse

In English: 

DIGNITY – Danish Institute Against Torture introduces the concept #YogaforDIGNITY at which the wonderful yoga studio, Yoga Vesterbro, is partner. The yoga session is based on donations made to DIGNITY after the yoga session. 

Livet er en meget alvorligt ting. Sommetider SÅ alvorlig, at det i det hele taget slet ikke skal tages alvorligt. Rigtig god weekend. 

/ Christoffer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here