WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #35

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #35

by 28/08/2015

Jeg er netop hjemvendt fra en skøn ferie i Portugal og Spanien, hvor vejret så noget anderledes ud. Alligevel er jeg optimist, da vejrguderne både i dag og i morgen lover godt vejr. Jeg glæder mig til igen at bevæge mig ud på de københavnske gader og stræder, så jeg byder weekenden velkommen, hvor arbejdet endnu engang kalder på den anden side. Så jeg vil nyde mine sidste feriedage og her er nogle forslag til hvordan.

Raw festival

Fredag – søndag: RAW Festival med 40 timers non-stop musik 
Bliver du vild i benene, hvis navne som Eloq, Speckno, AV AV AV, Hedegaard og Kenneth Bager indtager scenen? Så er weekendens RAW festival helt sikkert noget for dig. I dag er det 12. gang, at RAW festival åbner dørene op og hylder elektronisk musik. Du kan opleve 150 live acts og dj´s, 18 scener og 40 timers non-stop elektronisk musik i Københavns Skatepark, der danner rammerne om weekendens festival. Du kan møde nogle af de tunge spillere fra det københavnske musik og clubbing miljø, der vil kaste dig rundt til den lyse morgen. RAW har både egen hjemmeside og Facebook, så hvis du vil læse mere, så tag et kig forbi. Det bliver vildt.

Hvor: københavns Skatepark, Enghavevej 80, 2450 København. Hvornår: Den 28. august til den 30. august. Pris: Éndagsbilletter koster 225 kr. og billetter til hele weekenden koster 295 kr. Du kan købe billetter her.

Arla food festival
Lørdag – søndag: Food Festival i Kongenshave
Lørdag og søndag arrangerer Arla Food Fest i Kongens Have. Jeg ved ikke, om jeg selv tager turen forbi Kongenshave, da det lugter lidt af et familie-børnearrangement, men jeg synes, at ideen er skøn. En hel weekend med fokus på mad og gode råvarer, og så en masse sjove aktiviteter som fx Madmosløbet og “Smag hvis du tør”. Jeg går ind for, at børn skal inddrages i køkkenet og en af måderne er at gøre mad interessant for børnene og åbne deres øjne for forskellige råvarer. Og det gør man ved at lære dem om råvarerne og lader dem hjælpe til i køkkenet og smage på maden. Hvis jeg havde børn, så havde jeg taget dem med. Og så ville jeg selv smutte forbi fx Foodstylig og madfotografi – det lyder spændende og lærerigt. Udover fokus på maden, så kommer der også forskellige kendte kunstnere såsom CityBois, Joey Moe, Kesi og Sivas. Jeg kan allerede se min medblogger Louise (der er fuldstændigt skudt i Sivas), stå oppe foran scenen og synge med på alle sangene og råbe “Sivas – jeg elsker dig”. Det bliver en fest.

Hvor: Kongens Have. Hvornår: Den 29. august fra kl. 10 til 18 og søndag den 30. august kl. 9 til 17. Pris: Billetter til lørdag koster 55 kr. og det samme koster billetten til søndag. Billetter til begge dage er desværre allerede udsolgt. Du kan købe billetterne her.

folkekøkken august

fælleskøkken i kødbyen

Søndag: Folkekøkken i Kødbyen med middag til 45 kr.
Jeg er vild med mad, og især når man får kræs for billige penge. Og det kan du på søndag i Kødbyen, hvor Kødbyens Mad & Marked sørger for et lækkert måltid mad lavet af dygtige kokke. Menuen er kreeret af folkene bag 20A og Nr 18, og du kan både nyde kød og vegetarretter – og de lover, at der er mad nok til alle. Du kan vælge mellem to forskellige måltider – “Et måltid” og “Sulten på Vesterbro”. “Et måltid mad” koster 45 kr. og giver dig en solid tallerken mad. Du kan også købe “Sulten på Vesterbro”, hvormed du giver et måltid til en sulten hjemløs på Vesterbro (Bonus: du får en mulepose, hvis du donerer et måltid). Kødbyens Mad & Marked donerer selv de første 100 billetter til udsatte på Vesterbro i samarbejde med Settlementet. Og hvis ikke der er sultne munde nok at mætte, så går pengene til herberget, så brugerne stadig kan få glæde af pengene. Du køber et måltid her.

Hvor: Kødbyen. Hvornår: Søndag den 30. august kl. 11 til 15. Pris: 45 kr.

 

Må I alle have en lækker weekend 😀

/Maria

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.