WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #36

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #36

by 04/09/2015

I onsdags crashede LoveCopenhagen.com totalt, og jeg fik både koldsved, hjertebanken og lange p…. Men heldigvis fik vi reddet københavnerkærligheden fra døden og kan derfor trygt anbefale arrangementer i byen denne weekend. Og for en gangs skyld skal jeg slappe nogen lunde af – så her kommer både afsindige events og afslappende events. Pick & choose og få den bedste weekend!

FREDAG

NOHO

Fødselsdagsbrag i Kødbyen

Københavns egen Meatpacking District stopper ikke med hele tiden at forny sig, selvom alle danskere efterhånden kender til hipsterhullet. Jeg er vild med området, og jeg bor lige ved siden af, så jeg er der tit.

For et år siden åbnede holdet bag SOHO Kontorhotel (hvor jeg har været så heldig at arbejde i en kort periode i 2011) et slags åbent kontorfællesskab/bar/netværkscafé/whatever. Noho kan det hele, også det der med fester til hverdag og i weekenden. Nu fejrer de succesen med en fødselsdagsfest, hvor du kan drikke iskold øl til tonerne af tidens hotteste dj’s – på fortorvet foran Noho. Der vil også være mad til dem, der er til den slags (nogle af de hippe folk spiser rent faktisk også ind imellem). Jeg synes, det lyder megahyggeligt – og så elsker jeg deres afslutningsreplik på Facebook-eventet: Crossdress to impress. Alle er velkomne

Hvad: NOHO Havefest – 1 års fødselsdag Hvor: Noho, Flæsketorvet Hvornår: I dag, fredag den 4. September kl. 16-03. Entré: gratis

Gadefest

Hip hop fest på pladsen

For et lille år siden havde vi et interview med TFA – og nu spiller selvsamme mand til et stort event på Rådhuspladsen. Vi kan jo ikke stå for livemusik, specielt i den elektroniske genre, hvor den ikke rigtig er live, så derfor glæder vi os til at danse til Pede B & DJ Noize, Dean Thompson, Industrien, Chin Ono feat. Alex Ambrose og Marcus Smilez.

Hvad: Gadefest 2015 Hvor: Københavns Rådhusplads Hvornår: i dag kl. 16.20 Entré: gratis.

 

LØRDAG

hot yoga copenhagen

Varm start på dagen

Lørdag bliver travl. Jeg vil starte dagen med en omgang Hot Hatha hos Hot Yoga Copenhagen, som jeg lige har købt 14-dages fri adgang til. Det vil sige, at jeg skal dyrke så sindssygt meget yoga de næste uger, at jeg kommer til at gå i bro, når jeg shopper, og i split, når jeg drikker øl.

Hvad: Hot Yoga Hvor: Hot Yoga Copenhagen Hvornår: Hver dag – tjek skemaet på hjemmesiden Entré: Forskelligt

Fælles om Nørrebro

Fælles om Nørrebro

Når den varme yoga er slut, skal jeg til gadefest på Nørrebro, hvor Den Røde Plads omdannes til festplads med mad- og drikkeboder og en musikscene med blandt andre Rest in Beats, som jeg hørte på årets Uhørt.

Hvad: Gadefest – Fælles om Nørrebro Hvor: Den Røde Plads, Superkilen Hvornår: lørdag den 5. September kl. 12-22 Entré: gratis

Høstfest

Sidste chance for byhavefest

Suk. Det er næsten ikke til at bære, men sandheden er, at sommeren er slut, og derfor har byhaven lukket ned. NIX! var vi mange, der protesterede, da det gik op for os – og det kunne de vist høre helt ind i byhavens inderste indre. De holder i hvert fald en sidste fest for at fejre en meget succesfuld sæson, og det gør de i morgen, lørdag, fra kl. 17. TÅRN spiller, og de er ikke kun fra Odense, de åbnede også årets Rising Scene på Roskilde Festival, hvilket jo er hele to grunde til at opleve dem – udover at de naturligvis er mega fede live.

Sidst jeg satte mig ved et bord i byhaven, væltede jeg 17 fadøl, ikke kun på grund af min promille, men fordi bordet hælder – så vær lige opmærksom på det. Det gode er, at hver øl købt i baren, er medvirkende til, at byhaven åbner op igen til næste år.

Hvad: Høstfest feat. TÅRN Hvor: Pumpehusets Byhave Hvornår: lørdag den 5. Kl. 17-? Entre: gratis

Hemmelig fest

Shhhhyyy, Nørrebro

Alle ved, at jeg ikke kan holde på en hemmelighed – til trods for det fortæller folk mig altid alle mulige og umulige historier. Jeg fatter ikke, at de tør.

Nå, men Nørrebro inviterer til hemmelig fest i morgen. Tilsyneladende er der kun knap 2.000 københavnere, der ved det, men nu ved du det også. Hemmeligheden er sluppet ud på Facebook, hvor de skriver, at der vil være saftige ghettobøffer, billigbar og swag. Det vil altså sige, alt det gode fra 2012. Jeg kommer (og det gør Høyer Øje vist også).

Hvad: Hemmelig fest Hvor: Folkets Hus Hvornår: lørdag den 5. 18-04 Entre: gratis

MetalDanmark

Afslutningsbal for metalhoveder

Er du ikke til bøffer & booze, hiphop & hoes, techno & tøjter, så er der altså også en stille og rolig metalfest for hyggetanter og –fætre, der har drukket kaffe og spist kage til MetalDanmarks Branchedag. Efterfesten foregår hos Escobar, min yndlings-rockbar med det sødeste personale i byen (ja, det er mine venner, men det er kun fordi, jeg har drukket alle deres øl), og deres anlæg vil denne aften kun spille musik fra bands, som har spillet til MetalDanmarks branchedag, og det vil sige bands som Velociter, The Absent og I’ll Be Damned.

Hvad: Afterparty – MetalDanmarks Branchedag Hvor: Escobar Hvornår: lørdag kl. 00-04 Entré: gratis

SØNDAG

Sov godt

Søndag er København lukket, og vi skal alle sammen sove. Bliv liggende under dynen hele dagen, kun afbrudt af smutture til køkkenet efter kaffe og morgenmad – eller alternativt få din bedre halvdel eller en anden heldig person til at lave maden og bringe den til dig.

Gå på Netflix og find en god film som denne, eller en serie, som denne – og glem alt om verden udenfor. Bestil takeaway, snak med hinanden, dyrk sex og grin. Er du alene, gør du det samme – men med hensyn til samtale så ringer du bare til din bedste ven eller veninde, som du sikkert heller ikke har snakket med i lang tid.

Bliver du rastløs, så gå en tur i nattøj med frakke over. Lad være med at kigge dig selv i spejlet, det er fuldstændig ligegyldigt – du skal bare have frisk luft. Sørg for at lægge ruten, så du kommer forbi noget vand eller en skov. Det kunne evt. være Islands Brygge, Christianshavns Havn, Kastellet, Vestre Kirkegård, Østre Anlæg, Utterslev Mose etc.

Om aftenen, når mørket falder på, tager du din yndlingsbog og giver dig god tid til at læse hvert ord. Nyd, hvordan forfatteren har konstrueret sætningerne og serveret en spændende historie for dig. Lyt til musik uden at lave andet i mens. Tænk over, hvad du gerne vil i næste uge.

Fest godt, spis godt, drik godt, dans godt, nyd godt og sov godt.

/Louise

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.