Weekend by LoveCopenhagen #39

0
166
Er du også typen, der allerede torsdag eftermiddag tænker på weekend? Mærker fredagens frihed og lørdagens lidenskab? Søndagens stilhed? Så er du som mig, og nok som de fleste andre også. Her i aften tager jeg og Nathalie til premieren på Rasmus Bjergs nye soloshow, og efterfølgende skal vi snakke om, hvad vi skal bruge weekenden på. Men siden du ikke skal med os, får du lige min weekend lige her.
FREDAG
God Goes Deep

Jeg har været til God Goes Deep et par gange, og begge gange har det været en fed oplevelse. Dj’s, der spiller i en smuk kirke, lyst op af adskillige stearinlys; det er stemningsfuldt. Og det skal lige siges: det er ikke en dansefest – det er ambient, så læg dig på en pude ved alteret og nyd musikken. Det fede er også, at du kan høre kunstnernes dj-set nu på MixCloud her:

Rico

https://soundcloud.com/rico-petersen

Steen Kong
https://www.mixcloud.com/GodGoesDeep/god-goes-deep-steen-kong-dj-set-september-2016/
https://www.mixcloud.com/steenkongmogensen/

Mute State / Tao Højgaard 
https://soundcloud.com/mutestate
https://www.mixcloud.com/GodGoesDeep/god-goes-deep-mute-state-meinhardt-live-set-november-2016/

HVAD: God Goes Deep HVOR: Vor Frue Kirke HVORNÅR: Kl. 20-23 PRIS: Gratis

IN ENGLISH: Friday the 29th of September, God Goes Deep proudly present a local selection of DJs and live performance, to provide you with another uplifting experience. The event is free and for everybody. God Goes Deep delivers spacious ambient sounds and surroundings, in the heart of Copenhagen’s most iconic cathedral, Vor Frue kirke. Share your experience with #godgoesdeep

LØRDAG
Sæsonafslutning på madmarked

Godt. Så er det sidste chance for at fryse numsen af, når Kødbyens Mad & Marked blænder op for dette kolde års sidste marked med masser af street food, drinks, kaffe og musik. Tænk, at vi allerede er nået hertil. På forunderlig vis glæder jeg mig til at slippe følelsen af FOMO hver weekend, fordi jeg ikke er nede og få mit fix på markedet og samtidig sidde med blå læber og dunjakke midt på sommeren.

Men på den anden side elsker jeg markedet, fordi jeg bor så tæt på, at der næsten er tale om catering; streetfood i min baghave. Eller forhave, når nu jeg bor på boulevarden. I dag, lørdag, er der åbent til kl. 22, så måske man skulle få sig en lille eftermiddagsbrandert, der går over i en fest på Fiskebaren?

HVAD: Årets sidste Kødbyens Mad & Marked HVOR: Flæsketorvet, Kødbyen HVORNÅR: Lørdag og søndag PRIS: Gratis adgang

IN ENGLISH: The populær street food market, Kødbyens Mad & Marked, in the Meatpacking District has served food for the Copenhagernes during 26 weeks this year – and this weekend they’re doing it for the last time before closing down for the winter. On Saturday, the market is open until 10pm with dj’s, drinks and great food. 

SØNDAG
Sæsonstart for vinterbadning

 

Sidste år blev jeg logget ind i vinterbaderklubben af tidligere LoveCopenhagen-blogger, Ditte. Det har jeg ikke fortrudt, for er der nogen, der kan vise begejstring, der smitter, så er det Ditte.

Denne søndag er der sæsonstart og fælleshop, og det betyder, at alle kan komme! Jeg skal helt sikkert forbi, for det er faktisk i øjeblikket, at temperaturene er bedst for svage vinterbadere som mig. Jeg er kuldskær, men føler alligevel at jeg vender mig mere og mere til kulden, jo mere jeg hopper i det kolde vand.

Har du ikke prøvet vinterbadning endnu, så kom med i dag – jeg skal nok hoppe sammen med dig.

HVAD: Sæsonstart for vinterbadning HVOR: Islands Brygge HVORNÅR: Lørdag kl. 13 PRIS: Gratis

IN ENGLISH: Want to take a swim in the habour? Well, you can this Sunday where the season for winter swimming starts and therefore it’s open for everyone. And there will be saunas if you want to catch you breath and get warm again afterwards. 

Weekendnote:

Jeg havde den mest vidunderlige oplevelse i går: jeg så mine underboer græde i døråbningen! Det var smukt. Mest fordi, at tårerne skyldte hendes netop påbegyndte fødsel. Vandet var gået for meget kort tid siden, og kæresten havde pakket alle de nødvendige sager, som nu stod i døråbningen, mens han holdt om sin gravide kæreste, der skiftevis græd og grinte.

Jeg blev så begejstret, at jeg nok stod der lidt for længe og lykønskede dem, og da jeg kom op i min lejlighed, kunne jeg slet ikke slippe dem, tænkte på dem hele aftenen. Det var så vildt. De søde par nede på 2. er nu forældre for første gang. Shit. Det er stort.

Tillykke, Shuli og Rasmus, håber det hele gik, som det skulle.

Og til alle jer andre: håber I får den dejligste weekend – hvem ved, måske endda med et lille mirakel på en trappeopgang et sted.

/Louise T.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here