WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #39

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #39

by 24/09/2015

Jeg glæder mig altid til torsdag, fordi så er der kun én dag til weekend. I weekenden kan man nemlig sove længe og lave alt det, man ikke har tid til i hverdagen. I denne weekend skal jeg fx både i biografen, til fødselsdag, forskrækkes og nyde en god kop kaffe. Hvordan ser din weekend ud?

Klovn forever film i biografen

Fredag – Få et godt grin med KLOVN
Jeg elsker at tage i biografen. Der er noget luksus over biografen, som man ikke får derhjemme på sofaen. Det er en oplevels. Popcornene, det usunde sukkervand og det ekstremt dyre slik, som jeg for resten er for nærig til at bruge penge på. I denne weekend hvor vejret måske er lidt skiftende, så er der ikke noget bedre end at hygge sig indendørs med en god film. Og den næste film jeg vil i biografen for at se – det er KLOVN Forever. Jeg er helt tosset med Frank, og griner blot han er i rummet. Så det vil helt sikkert blive et hit.

Hvor: Biografen. Hvornår: Premiere i dag, torsdag den 24. september. Pris: 90 kr.

christiania fødselsdag

Lørdag – Hurra for fristaden der fylder 44 år
På lørdag er der noget at fejre, da Christiania fylder år. Det er nu 44 år siden, at Staden blev født. Derfor kan du komme til fin fødselsdag i Operaen, Christianias Forsamlingshus, som du finder på første sal overfor bageriet i Pusherstreet. Fødselsdagen er selvfølgelig fro alle, det er det gode ved Christiania – her er alle velkommen. Fødselsdagen starter kl. 17.00 og byder på godt humør, og så bliver der selvfølgelig serveret en god fødselsdagskage, som du kan skylle ned med noget kaffe. Senere på aften åbner Operaen (kl. 21.00), hvor du kan glæde dine ører med Christianshavnerekspressen, Gumbo Ya-Ya og Dj Zfunk

Hvor: Operaen i Christiania. Hvornår: lørdag den 26. september. Pris: Gratis

zombiløbet 2

Søndag – Zombieløbet, hvis du tør..
Jeg vil lige starte med at sige, at løbet afholdes i Vallenbæk Mose, så der er tale om en lille afstikker, men det gør heller ikke noget en gang i mellem. Jeg elsker en god oplevelse, og det tror jeg virkelig, at Zombieløbet kan indfri – hvis man altså tør. Det er tredje gang, at Zombieløbet afvikles, hvor løbere sendes afsted igennem terrænet i Vallensbæk Mose samtidig med, at de bliver jaget af af skræmmende og blodtørstige zombier. Du kan både deltage som løber (5 km.) og zombi, så hvis ikke du tør at deltage i løbet og blive skræmt, kan du være med til at give andre en fed oplevelse. Jeg er vild med oplevelser, der leger med fantasien. Jeg er også en af de personer, der gladeligt står i kø til spøgelseshuset i Tivoli, når der er Halloween. En unik og uforglemmelig oplevelse.

Hvor: Vallensbæk Mose. Hvornår: søndag Den 27. september med første løbsstart kl 11.00. Pris: 300-400 kr.

Amagers kaffebar

Søndag – lun dig med god kaffe på Amager
Hvis ikke du tager til Zombieløbet i dag, så kan du også tage et smut forbi Amagers bedste kaffebar, Kaffebar No. 95, der serverer lækker kaffe og gammeldags æblekage. Så kan man sidde derinde i varmen og kigge ud på alle de travle forbipasserende cyklister, der suser forbi. Det vil jeg glæde mig til. Du kan læse mere om min anmeldelse af Kaffebar 95.

Hvor: Amagerbrogade 95. Hvornår: Mandag – fredag: 8.00 til 18.00, lørdag: 10.00 til 17.00 og søndag: 10.00 til 16.00 Pris: 12 kr. – 45 kr.

 

Rigtig god weekend til jer alle. I må ha´en herlig en af slagsen.

/Maria

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.