WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #4

0
242
weekend
Har du fået en god nattesøvn? Det håber vi, for weekenden byder på lange aftner med lækre drinks hos det nyåbnede Zoo bar og en spektakulær fest på Nørrebro Teater i selskab med Hush Hush. En weekend hvor søndag er helliget til ren afslapning med en prisspækket og underholdende film.

Zoo bar holder reception med gratis drinks og cocktails i københavn

FREDAG: Reception//Grand Opening af The Zoo med gratis drinks

It’s Zoo time. Gå tidligt på weekend og vær med til at fejre den nye åbning af The Zoo med fri bar fra kl. 16 til 20 samt dobbelt op på alle cocktails fra kl. 20 til 22. Den ikoniske bar har fået sig en overhaling af de nye ejere og blevet indrettet på ny – dog har de bibeholdt den gigantiske diskokugle, som hver weekend giver associationer til ungdommens klub og hal fester. Bonusinfo: Det koster 2.500 kr. at pudse byens største kugle, som man siger. Få en god start på weekenden med dansevenlig musik, uhøjtidelig atmosfære og skønne cocktails uden alt for meget gøgl.

The Zoo bar holder reception fredag den 23. januar fra kl. 16 til kl. 05 på Sværtegade 6, 1118 København K. Gratis bar og indgang indtil kl. 22.00.

Hush Hush afholder sidste arrangement på nørrebro teater til årets vildeste fest

LØRDAG: Hush Hush sætter kronen på værket med sit afslutningsbal på Nørrebro teater

Er du vild med fester, der sprænger rammerne for, hvad en fest kan være? Fester hvor alle hygger sig og har det sjovt på dansegulvet? Fester hvor musikken har været så god, at du dagen efter stadig har efterrystelser og lyst til at svinge træbenet? På lørdag har du chancen for at deltage i sådan en fest, når festfænomentet Hush Hush sætter punktum ved en lang karriere som underholdningsagent for det københavnske byfolk. I de sidste seks år har Hush Hush arrangeret fester, der har sprængt rammerne for kreativitet og opfindsomhed, hvilket har ført de festglade gæster til spektakulære locations fra Zoologisk Have, San Diego til toppen af SAS Royal. De har formået at slå sig fast som en af Københavns mest nyskabende festarrangører, og de efterlader sig et stort hul, som er svær at udfylde.

På lørdag kan du blive en del af deres aller sidste fest, hvor du kan opleve De Dødelige (duo-sæt) fyre den af på scenen, komikeren Rasmus Olsen & MC give lattermusklerne en ordentlig tur, og nyde de flirtende 1920’er Burlesque-dansere, der svinger med hofterne. Bagefter står Mathias Mesteño & Lehmann, Glitter Boys og Santiga fra Music for Dreams & Bar O bag dj-pulten, og på plateuerne mellem sal og dansegulv er der styling for dem, der gerne vil friskes op, og en gigantisk champagnebar for dem, der hellere vil drikke sig ned.

Vær med til weekendens spetakulære fest, når Hush Hush slutter af med manér. Du vil kun fortryde, hvis ikke du køber billet til lørdagens store fest. Vi ses derinde!

Hush Hush sidste fest bliver afholdt på Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N, lørdag den 24. januar kl. 20.15 og koster 195 kr. Du kan købe din billet på NBT-billetten.

Nyd en god film med birdman en dejlig søndag til ren afslapning i weekenden i københavn

SØNDAG: Slap af, læn dig tilbage og nyd en god film

Så du også Golden Globe? Der var især én film, der løb afsted med megen opmærksomhed, nemlig Birdman. Filmen var nomineret i hele syv kategorier, og kunne gå hjem med en pris for Bedste manus og Bedste mandlige hovedrolle (Michael Keaton). Filmen handler om en afdanket skuespiller (Michael Keaton), der i tidernes morgen blev kendt for at spille superhelten Birdman. For at få sit liv på rette spor forsøger han at sætte et Broadway-stykke op. Ifølge traileren er det ikke en god ide.

Er du også nysgerrig efter at se, om den gamle “Batman-hovedrolleindehaver” er kommet over sit tidligere superhelte-kompleks? Så tag i biografen på søndag og nyd en underholdende film med dygtige skuespillere. Jeg kan anbefale at se filmen i Grand Teateret, hvor der er mere ro og hygge sammenlignet med de store poppede biografer. Vigtig detalje: hvis du hungrer efter salt efter en lang weekend, så kan du ikke få tilfredsstillet dine popcorn-cravings i Grand. De sælger desværre ikke popcorn. Ellers kan du tage i skønne Empire Bio, der også viser Birdman – og har popcorn.

Birdman vises i de fleste biografer og varer 1 time og 59 minutter. Billetten koster cirka 90 kr.

I må ha´en herlig weekend!

/Maria

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here