WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #40

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #40

by 01/10/2015

Det er oktober måned, og alligevel kan jeg ikke slippe sommerfornemmelsen. Udover disse fem bud på, hvad jeg skal lave i løbet af de næste par fridage, skal jeg ud på flere længere cykelture – den bedste måde at opleve byen på, især når solen skinner, og jakken ryger i cykelkuren. Weekenden byder på næsten 20 grader, masser af musik, genial og finurlig kunst og ikke mindst tv-drama, når det er bedst.

FREDAG

P6 Beat Shirt Day Fredagsbar

Jeg har haft en del band t-shirts gennem mine teenageår, af mere eller mindre tvivlsom karakter – men den, jeg er gladest for, er faktisk en, som jeg fik af min svoger for kun 5 år siden. Nemlig en Depeche Mode-t-shirt fra deres Sound of the Universe-tour. I morgen har vi nu alle sammen mulighed for at vise disse t-shirts frem, uden at skamme os, når P6 Beat holder fredagsbar på Bakken i Kødbyen. Det starter allerede kl. 14, men hvis du ligesom mig lige skal bruge lidt ekstra tid på at lukke ned for ugen, så kommer du bare lidt senere.

Hvad: Fredagsbar med P6 BEAT Hvor: Bakken Hvornår: Fredag kl. 14-21 Entré: Gratis

AV AV AV

Du kan lige så godt blive på Bakken, når du har motioneret din gamle band t-shirt. Fik du ikke billet til Av Av Avs koncert på Vega, så kan du få lidt af deres musik lige netop her på Bakken i stedet, hvor de holder efterfest. Det er fra kl. 23 – og hvis du har oplevet trioen live, så ved du også, at deres efterfest bliver mindst lige så fed.

Hvad: AV AV AVs efterfest Hvor: Bakken Hvornår: Fredag kl. 23-05 Entré: Gratis

LØRDAG

the standard

Jeg har aldrig rigtig lært at lytte til jazz. Jeg har forsøgt et par gange, især når jeg har mødt inspirerende mennesker, som vidste en masse om netop denne musikgenre. Jeg kan dog godt lide jazz, jeg forstår den måske bare ikke helt til fulde. Men sådan er der så meget – det er på fuldstændig samme måde, jeg har det med mænd.

Det er nu 3 år siden, Niels Lan Doky startede den københavnske jazzklub The Standard Jazz Club samarbejde med Claus Meyer. Lørdag aften holder klubben derfor stor fødselsdagsfest i klubbens rødklædte lokaler fra kl. 21.45 med Late Night Jazz, kage, vinyl-dj Soul Anders og champagne. Der er gratis indgang, og alle er velkomne.

Inden fødselsdagen vil man kunne opleve newyorker-sangerinden Nancy Harms i koncert, når hun og klubbens eminente jazztrio går i jazzens badboy Chet Bakers fodspor. 

Der kommer selvfølgelig også til at ske mange andre spændende ting denne aften, så kom endelig. Det kan kun blive ekstravagant, flot og fyrigt!

Hvad: Fødselsdagsfest på The Standard Jazz Club Hvor: The Standard  Hvornår: Lørdag kl. 18-24 Entré: Gratis (fødselsdagen er gratis, men koncerten skal du købe billet til)

SØNDAG

broen 3

Jeg har faktisk allerede sat både lørdag dag og søndag dag af til at skrive på en artikel. Hvor super ligegyldigt, tænker du sikkert nu, men jeg siger det også kun, fordi jeg håber, at nogen så i det mindste gider at lege med mig om aftenen. Og det er der heldigvis; SAGA. Jeg er vild med Broen 3, som er én af de allerbedste serier på DR1 længe. Så uhyggelig, spændende og medrivende – og grå og trist. Mine søndag aftener foregår i en sofa i Hellerup, ved siden af min barndomsveninde, som jeg har kendt, siden vi sammen tog til Janet Jackson koncert i 7. klasse.

Hvad: Broen 3 Hvor: DR1  Hvornår: Søndag kl. 20 Entré: gratis, når bare du betaler din licens, dit asociale svin

Og når jeg så har skrevet på min artikel, som i øvrigt ikke har deadline før om en uge, så skal jeg forbi Louisiana og se den nye udstilling af Yayoi Kusama, I uendelighed. Lige noget for en prikket pige som mig. Jeg er faktisk så prikket, at jeg har fået øgenavnet ‘prick’ af nogle af mine venner. Er de ikke morsomme?

Hvad: Yayoi Kusama Hvor: Louisiana  Hvornår:17.9.201524.1.2016 Entré: 115 kr.

Yayoi

God weekend!

/Louise

PS. I denne weekend vil jeg også bruge noget tid på at undre mig over:

 • hvorfor nogen render rundt med en propel oven på deres kasket?
 • hvorfor sommervarmen først kommer i august og september?
 • hvordan det kan lade sig gøre, at det er 20 år siden, at vi skrev 1995?
 • hvorfor jeg får en tydelig fysisk reaktion, når jeg ser Channing Tatum strippe i Magic Mike XXL, når mit hoved nu fortæller mig, at det er plat, og at han lidt ligner en abe?
 • om nogen har opdaget, at jeg har en Netto-app?
 • hvordan det kan være, at både P6 Beat Rocker og P3 Guld allerede er udsolgt?
 • om der overhovedet har været billetter til salg til P6 Beat Rocker og P3 Guld?
 • hvorfor jeg benægter det, hvis jeg bliver spurgt, om jeg kan lide Technotronic (stadig)?
 • om det er meget tydeligt, at min ene bryst er større end det andet – eller bare lidt tydeligt?
 • hvordan den lokale kiosk kan have tilbud på bland-selv-slik til 5 kr. for anden måned i træk?
 • hvorfor depression er et tabu? #depressionsucks
 • hvordan min 4-årige niece har lært mig at være mere modig?
 • hvor vanskeligt det er at holde masken, når man interviewer en person, der er vild med pink, men som samtidig har svært ved at udtale ng-lyden.
 • om alle LoveCopenhagens læsere nu også har en god weekend, ligesom mig?

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. Hanne
  #1 Hanne 1 oktober, 2015, 12:22

  Nice og travl weekend til dig ☺ Måske mødes vi i trappeopgangen

  Reply this comment