Weekend by LoveCopenhagen #40

0
259

Ahhh – det er weekend! Og ifølge meteorologerne skulle det oven i købet blive en rigtig flot en af slagsen. Med solskin og varme! Det her efterårsvejr må gerne fortsætte længe endnu efter min mening! Men du kan jo ikke bruge hele weekenden på bare at nyde vejret, så vi har vanen tro samlet en håndfuld af byens gode weekendtilbud, så du kan finde lidt inspiration til at få det bedste ud af weekenden!

 

1. Fernisering på NÆRVÆRK:

Billedkunstner Martin Bigum – som du også kan møde som denne søndags Københavnersnude – er aktuel med sin udstilling NÆRVÆRK – Kunst er at skabe nyt nærvær.

‘Kunst er at skabe nyt nærvær’ er Martin Bigums motto. Et motto, som han bruger i forhold til sin egen praksis som billedkunstner og i hans oplevelse af andres kunst. Han forklarer: “I min egen kunst er det en slags dynamo for hele tiden at tænke nærværende og vedkommende … I forhold til andres kunst, er det en instinktiv oplevelse.” Han fortsætter: “Det er utrolig sjældent, at jeg oplever et kunstværk, som jeg, lige med det samme, synes er helt fantastisk, og som virkelig rører mig. Men det er faktisk tilfældet med de yngre danske kunstnere, jeg her har samlet under udstillings-titlen NÆRVÆRK.” Du kan læse mere om udstillingen og ferniseringen her.

Hvis du er blevet nysgerrig, så er der fernisering på udstillingen i dag fra 16-19 i Møntergade 3, Kbh K. Hvis du ikke kan nå ferniseringen i dag, kan du heldigvis opleve udstillingen samme sted til og med 26. oktober.

2. Mere fernisering – Jesper Helbos fotokunst på VESS:

Hvis du ikke har fået nok af kunst, så byder denne fredag på endnu en spændende fernisering – nemlig fotokunstner Jesper Helbos udstilling The Void på VESS i Oehlenschlägergade på Vesterbro.
Det er ikke første gang Jesper Helbo udstiller på VESS, men det er første gang alene. Udstillingen hedder The Void og består af 13 sort/hvide fotografier samt et digt, der er den metaforiske rygrad, hele projektet hviler på.

Udstillingen kan ses på VESS i Oehlenschlägergade 36 fra fredag 3. oktober til 16. oktober. Der er fernisering i dag  kl. 17.00.

[ot-caption title=”The Void på VESS” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/10/THE-VOID.png”]

3. Designer Forum

Denne weekend er det igen blevet tid til, at den halvårlige outletklassiker DesignerForum løber af stablen i Forum på Frederiksberg. Men klassiker eller ej – det er næsten umuligt at besøge den store outletmesse uden at gå derfra med op til flere gode fund. Og mon ikke det også gør sig gældende denne weekend. DesignerForum slår dørene op for VIP-billetter fredag fra 17-20 og for alle andre lørdag 10-17 og søndag 10-16. God shoppelyst!

4. Musiksmag fylder 4 år

Den lille hyggelige bar med hang til god musik, Musiksmag på Jægersborggade 43, kan på lørdag fejre 4 års fødselsdag. Og det gør de ved at invitere os alle sammen indenfor til kys, kram og kærlighed hele dagen. Og hvem kan stå for det? Det hele begynder klokken 14.00 og varer ved til klokken 01.00. Du kan læse mere her.

[ot-caption title=”Lånt fra Musiksmags Facebook-side” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/10/Musiksmag_fra-Musiksmags-Facebook-side.jpg”]

5. Tøjbazar i SOHO Kontorhotel

Søndag er der mere mulighed for shopping. På SOHO Kontorhotel holder de tøjbazar, hvor en række bloggere, stylister og andre fashionistaer sælger ud af deres garderober. Det er ganske gratis at komme ind, men det er langt fra sikkert, at det er gratis at kigge forbi, for chancen for at blive fristet af et stykke lækkert tøj er stor!

[ot-caption title=”Tøjbazar på SOHO Kontorhotel” url=”http://lovecopenhagen.com/wp-content/uploads/2014/10/Tøjbazar-på-SOHO-kontorhotel.jpg”]

 

Kunst, musik og tøj tilsat rigelige mængder efterårslunt solskinsvejr – what’s not to like! God weekend København!

Kærlig hilsen
Anne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here