fredag, august 12, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #41

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #41

Det er for alvor blevet efterår udenfor – ja næsten vinter skulle man tro, især når jeg kl. 07.25 hver morgen begiver mig ud i kulden for at tage på arbejde. Hver morgen de sidste par dage irriterer jeg mig over, at jeg ikke har fået hentet min dejlig varme og vindtætte vinterjakke ned fra loftet. Men ændringen i årstiden er nu ikke negativ – der er noget velkendt og charmerende ved at opleve, hvordan bylivet ændrer sig fra at være livligt til mere roligt. Og så glæder jeg mig over at gå i min elskede Frederiksberg Have og se, hvordan farverne ændrer sig, og træerne bliver mere og mere nøgne. Der er nu noget fascinerende og charmerende ved vores lille land med fire så tydelige mærkbare årstider. Selvom det er koldt udenfor, så tror jeg alligevel, at jeg vil hente vinterjakken ned fra loftet og begive mig ud, for der sker SÅ meget spændende i den her weekend. Læs med her.

FREDAG
Som nyudklækket Københavner er Kulturnatten helt klart noget, som jeg skal opleve. Jeg har hørt om det fra min omgangskreds, og der er noget hyggeligt, og lidt uhyggeligt men på den gode måde, ved tanken om at opleve museer, kirker, parker, pladser osv. efter mørkets frembrud, og jeg er sikker på, at jeg får en oplevelse.

HVAD: Kulturnatten. HVOR: Hele Københavnsområdet (se alle arrangementer her). HVORNÅR: Fredag d. 14. oktober. PRIS: Køb kulturpas og få fri adgang til alle arrangementer. Køb det i 7-eleven eller find dit nærmeste salgssted her.

WHAT: Culture Night in Copenhagen is one night, where you explore museums, churches, teatres, parks and many events all night. WHERE: All over Copenhagen. See all events here. WHEN: Friday, october 14th. PRICEBuy a pass that gives you access to all events in 7-eleven.

 

LØRDAG
Hvad siger du til 24-timers fest med 600 gratis øl?
Hvis det lige er noget for dig, så skal du tage til To Øls 6 års fødselsdag på Tapperiet BRUS, hvor de lover en god fest. Jeg tror i hvert fald, at jeg skal et smut forbi det hyggelige sted, hvor der også er bands, kebab og DJs. Festen fortsætter helt til søndag kl. 15, så der er god mulighed for at feste godt igennem.

HVAD: To Øls 6 års fødselsdag. HVOR: På Tapperiet BRUS, Guldbergsgade 29F, Kbh. HVORNÅR: Lørdag d. 15. oktober. PRIS: Gratis.

WHAT: Birthday party for the beer bar “To Øl” with a 24-hour party and 600 free beers. WHERE: At Tapperiet Brus, Guldbergsgade 29F, Cph. WHEN: Saturday, october 15th. PRICE: Free.

 

SØNDAG
På fredag åbner Tivoli dørene op for Halloween-sæsonen, og jeg glæder mig! Vi danskere har taget den amerikanske højtid mere og mere til os, og jeg nyder at pakke mig ind i mit varmeste tøj og gå på opdagelse i gemte overraskelser, uhyggelige masker og sjove forlystelser inde i Tivoli, der virkelig gør meget ud af det hvert år. Jeg skal helt klart pakke mig ind i halstørklæde, hue og vanter og opleve den hyggelige uhygge søndag aften og slutte min weekend af med manér.

HVAD: Halloween i Tivoli. HVOR: Vesterbrogade 3,
1630 København VHVORNÅR: Fra d. 14. oktober til d. 6. november. PRIS: Se priser her.

WHAT: Halloween in Tivoli with lots of scary surprices, fun rides and beautiful decorations. WHERE: Vesterbrogade 3,
1630 Copenhagen V. WHEN: From october 14th to november 6th. PRICE: Find the price here.

God weekend!

/Nathalie

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste