WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #41

0
199

Weekenden kommer i høj grad til at stå i Kulturnattens tegn. Fredag vil byen koge over af aktiviteter, hvor du kan se sider og dele af byen, som du måske ikke har oplevet før. Er du ikke til et kulturpas om håndleddet sammen med Hr. og Fru. Hakkebøf, så se her, hvad vi har fundet frem til dig.

 

10661722_877049845639341_6461549604142822097_o
Foto lånt fra Mothers facebook
MOTHER HYLDER DERES OSTEEVNER

Restaurant Mother i Kødbyen fejrer deres egene osteevner fredag, hvor de inviterer til gratis pizza, øl, vin og musik fra kl. 17 til 19. De er nemlig begyndt at producere deres egen mozzarella, der fremover vil være at finde på bl.a. deres hjemme- og brændeovnsbagte pizzaer samt til deres store og populære brunch-buffet i weekenderne.

 

Foto lånt fra Culture Box' hjemmeside
Foto lånt fra Culture Box’ hjemmeside
LEGENDARISK KLUB-KONCEPT PÅ CULTURE BOX

For nogle år siden havde jeg selv fornøjelsen af en legendarisk aften på Fabric i London. På fredag fra kl. 21 til 06 kommer Fabrics raver-koncept ”WetYourSelf” til Culture Box, der med jævne mellemrum for besøg fra London-klubben. Denne aften er det bl.a. den hollandske dj Dexter, der vil spille op i Black Box. Entré 80 kr.

 

Foto lånt fra Poetry Slam Royals Facebook
Foto lånt fra Poetry Slam Royals Facebook
POETRY SLAM ROYAL PÅ DET KONGELIGE TEATER

Under temaet ”Mænd er nogle svin, men… bacon er Gud” tager Det kongelige Teater hul på endnu en sæson med Poetry Slam Royal i Balkonfoyeren på Gamle Scene. Lørdag fra kl. 20 til 21.30 kommer manden i centrum med masser af mandigt, modigt og kønshormonelt kropspoesi, når poetry slammerne Dennis Buchleitner, Rasmus Rhode og Jakob Lykke Jensen går på. Der er fri entré og kvinder er selvfølgelig også velkommen.

Foto lånt fra Meyers Madfestivals hjemmeside
Foto lånt fra Meyers Madfestivals hjemmeside
MEYERS INVITERER TIL MAD OG FESTIVAL

Fra fredag og 10 dage frem kan du opleve Meyers Madfestival med et tætpakket program. Her bliver der både inviteret til Høstfest med vandudsigt ved The Standard, eksperimenteret med sammenblandinger af køkkener som det nordiske og Anatolske på Studio samt afholdt folke-verdenskøkken for 800 gæster i Nørrebrohallen. Hvis du er et rigtigt kageøre, kan du søndag fra kl. 11 til 16 tage på kursus i designerkager ved Morten Borup, hvor du kommer til at fremstille et udvalg af Claus Meyers og Morten Borups favoritkager, prøver kræfter med teknikker i det søde køkken og selvfølgelig til sidst går ombord i et overdådigt kagebord.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here