WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #43

0
265

Weeeeekend. Åh du kære weekend. Nu er du snart nær igen. Denne weekend får jeg besøg af min mor, og jeg har fundet nogle aktiviteter, som jeg gerne vil tage hende med til. Der er lidt til enhver – både uhygge og hygge.

kim larsen

FREDAG – Vi hylder Kim Larsen

Der er måske ikke mange, der ved det, men i morgen fylder Kim Larsen 70 år. Og i den anledning indbyder CPH Guides til en specialudgave af byvandringen Christianshavn i Gasolin’s Fodspor. Her kan du høre om beretninger fra Kim Larsens opvækst i København, og hvad der påvirkede ham i de sene 50’ere og tidlige 60’ere. Jeg har hørt, at man får historierne om Langebro, Christianhavns Kanal, Sofiegården og Vor Frelsers Kirke. Ikke dårligt, hvis man er fan. De skriver selv følgende om den guidede tur: “I ser gaderne og stræderne, hvor det hele begyndte – og endte. Og besøger måske et enkelt værthus og starter jukeboksen“.

Hvor: Christianshavn Torv. Hvornår: kl. 18.00 til 20.00. Pris: 150 kr.  Køb billetter her.

 

streetfishing

LØRDAG – Streetfishing i søerne

Har du altid tænkt på, om man kan fiske i søerne? Jeg troede ikke, at det var muligt, men alligevel afholder Jagt & Fiskerimagasinet gratis Streetfishing i København. Her kan fiskerne fiske efter gedder og aborrer i alle 5 søer. Du kan desværre ikke længere tilmelde dig til eventet som fisker, men det er stadig en fed oplevelse at se på de mange mennesker, der prøver at få bid på snøren. Tag en madpakke eller en kop kaffe med og gå en tur rundt om søerne. Jeg kan allerede mærke, at det bliver hyggeligt. Jeg elsker den friske luft på denne tid af året.

Hvor: Søerne i København. Hvornår: kl. 8.30 til 15.00. Pris: Gratis.

 

monsters night out

LØRDAG – Monsters Night Out 2015

Jeg elsker Tivoli og køber trofast et sølvkort hver år. Det er genialt, da jeg så kan tage en ekstra person med gratis. Og på lørdag tager jeg min mor med til Monsters Night Out. Det er jo snart Halloween, og det betyder uhyggelige ting og sager. På lørdag skal vi opleve efterårets største monsteroptog gå gennem Tivolis Hovedindgang. Holdet bag Monsters Night Out-optoget har brugt timer på den rette udklædning og ankommer til Tivolis Hovedindgang kl. ca. 18.00. Herefter går de i samlet flok ind i Tivoli, hvor man kan opleve deres uhyggelige og imponerende udklædning. De prøver også forlystelser, så du skal ikke blive bange, hvis du pludselig sidder ved siden af en zombie i rutschebanen. Monsters Night Out-optoget er et privat arrangement arrangeret af Copenhagen Zombie Crawl i delvist samarbejde med Tivoli.

Hvor: Tivoli. Hvornår: kl. 18.00. Pris: Gratis hvis du har et årskort eller andet, men ellers koster det indgangsprisen til Tivoli.

knæk cancer

LØRDAG – Tænd et lys

På lørdag kan du være med til at tænde et lys til støtte for dem, der kæmper med kræft i hverdagen og til minde om dem, vi har mistet. Det er en slags afslutning på Knæk Cancer-ugen, hvor folk samles på Frederiksberg rådhusplads. Jeg tror, at det bliver en smuk og rørende aften, hvor folk kan samles om sygdommen og hjælpe hinanden på vej. Der kommer en række musikalske indslag fra bl.a. Kira Skov, Penny Police og Ida Wensø. Også Knæk Cancer indsamlingsshowet på TV 2 vil flere gange i løbet af aftenen stille om til pladsen.

Hvor: Frederiksberg Rådhusplads. Hvornår: kl. 18.00 til 22.30. Pris: Gratis.

 

Rigtig god weekend til jer alle!

/Maria

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here