lørdag, august 6, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #43

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #43

Ærligt indrømmet: Jeg kunne godt bruge hele weekenden på for tredje gang at se samtlige afsnit af den norske tv-serie SKAM (hvad er der med den serie!?) For at undgå liggesår vil jeg dog iføre mig Noora’sk læbestift og få røven med mig ud i byen, hvor det kommer til at spøge fra de gamle bygninger på Carlsberg, ånden fra Johnny Cash går igen på Aveny-T og Coma Club bringer vandvidsfesten tilbage på en hemmelig location. Det hele skal fordøjes på ugens sidste dag i selskab med åndssvagt nuttede dyr  og – i bedste SKAM-stil – en nordmand.
FREDAG

14289987_1193627354017229_2458413178029631958_o

Norske teenagere og uhygge på Carlsberg

Jeg er ligesom mange andre ramt af SKAM-bølgen og længslen efter at være gymnasieelev i Oslo. Fredag aften har jeg derfor ryddet kalenderen for at sidde klar med læbestiftsindsmurte læber a’la Noora og huske tilbage på min egne teenageproblemer, når NRK sender 4. afsnit af 3. sæson (se det her). Efterfølgende vil jeg træde speederen i bund på ‘russebussen’ og tage til Carlsbergs Halloween Party – måske udklædt som The Log Lady fra Twin Peaks (ligesom Noora – I know, jeg er seriøst ramt). Fra klokken 19 til 21 bliver der tændt op for grillen på Visit Carlsberg, så du kan jage sult og ånder væk med skræmmende god mad og selvfølgelig øl, alt imens en dæmoniske dj spinner sine gruopvækkende plader i baren. Udklædning er som sagt mere end velkomment – og de bedste vil blive belønnet på aftenen. 

HVAD: Carlsberg Halloween Party HVOR: Visit Carlsberg HVORNÅR: Kl. 19 – 02 PRIS: Gratis

Ps. Jeg har faktisk allerede taget The Log Lady-udklædningen til mig. Det skete sidste weekend til gyser-krimi-aften i mit snapselaug:

fullsizerender

LØRDAG

plakatfoto_americanspirit_artwork_yellow1_84cbf1c0988013e423adeb3d04951f60

Dansk fortolkning af Cash

Efterår og vinter er for mig lig med masser af teater og denne sæson glæder jeg mig især til at se teaterkoncerten “American Spirit”, som netop nu spiller på Aveny-T. Inspireret af den amerikanske sanger og legende, Johnny Cash, har Aveny-T og Aarhus Teater skabt en teaterkoncert, der gennem musikken kommer helt ind i den amerikanske folkesjæl. Det er Rolf Heim, manden bag Reumert-vinderen “Nick Cave Teaterkoncert” og “Teaterkoncert med sange af Leonard Cohen”, der iscenesætter, og Kåre Bjerkø, som senest arrangerede John Lennons sange i teaterkoncerten “Imagine”, som har dykket ned i arven fra Johnny Cash og sat store stemmer som Kira Skov og Caroline Henderson samt et hold af stærke musikere til at forene den amerikanske musiksjæl med den danske. Jeg skal ind og se stykket den 16. november men synes, at du skulle overveje at smutte forbi i weekenden, hvor den spiller hele to gange om lørdagen.

HVAD: American Spirit HVOR: Aveny-T HVORNÅR: Kl. 16 og 19.30 PRIS: Fra 355 kr.

thor-feilberg

Legendarisk klub-aften er tilbage!

Jep, it’s back. Københavns legendariske klub-kronjuvel, Coma Club, holder fest lørdag på en hemmelig location, som i vanlig stil afsløres på dagen kl. 18. Dresscoden skal overholdes (måske jeg er heldig at kunne genbruge mit Log Lady-kostume?) og du skal komme mellem 22 og 24 – men hvorfor skulle du ikke også det? Aftenen byder nemlig på tre danserum fordelt mellem 14 dj’s, der skal underholde festens 1.500 gæster til kl. 09 søndag morgen. Forvent en vanvittig fest, der nok skal rykke ved dine grænser og som vil være super gennemført. Vesterbro Drag Udlejning er denne gang inviteret med til at lave lir og servere DRAG- toast, der kan skylles ned med en vandmands-shot. Nysgerrig? Så trop op og dans – eller skrid!

HVAD: Coma Club HVOR: Afsløres på dagen kl. 18 HVORNÅR: Kl. 22 (senest indgang kl. 24) PRIS: 300 kr.

SØNDAG

img_0295

Tømmermænd i ZOO

Serr? Skal jeg virkelig lave noget på søndag efter Coma Club? “Ja!”, vil mine medlemmer i fitnessdk helt sikkert svare. Men før, at jeg tager op og svinger pisken og sveder alkoholen ud af min krop, så skal jeg i ZOO – sammen med en nordmand (jep, kører SKAM-stilen hele vejen!), der aldrig har været i vores fantastiske zoologiske have. Det er et af mine yndlingssteder i København og jeg glæder mig derfor til at vise ham hvilke fantastiske rammer, som vi har skabt for dyrerne her midt i byen. En varm kop kaffe, frisk luft, masser af skønne, nuttede, sjove og fjollede dyr og en sød nordmand, så er det faktisk helt ok at lave noget på en søndag.

HVAD: ZOO HVOR: Roskildevej 32 HVORNÅR: Kl. 10 – 17 PRIS: 170 kr.

 

 

På med læbestiften og den badass Noora-attitude og få det bedste ud af din weekend – ligesom du altid skal få det bedste ud af det, som du har og tage ansvar for, at du er glad i dit liv. Og med weekenden lige om hjørnet, er det da også det eneste rigtige udgangspunkt.

/Ditte

 

 

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste