Weekend by LoveCopenhagen #43

0
139

København er en levende by. Der sker altid noget som vi bagefter ærgrer os over, vi ikke anede foregik, så derfor forsøger vi hos LoveCopenhagen at guide dig til lidt guldkorn hver weekend. Det kunne jo være, at vi kunne hjælpe jer til en lidt anderledes weekend – hvem ved?

Hvis nu både pengepung og tid gav mig mulighed for det, så deltog jeg faktisk i ALT, hvad der kommer herunder – måske er der også noget for dig! Jeg ‘nøjes’ dog med et udvalg, men mer’ vil have mer’.

Fredagen er sjov, men pudsigt nok har det været lidt sværere at dykke ned i, i denne uge.

7814643-kendte-hylder-gadekulturens-kbenhavnske-hovedkvarter---1

1. Kendte og ukendte fejrer den Københavnske gadekultur

I aften er der streetbasket festival på Enghavevej, og selvom det både kan lyde trendy, cool – og måske lidt nørdet, så bliver det hele spicet op af dance performance af New York Dance, rapbattle senere på aftenen, og så er der show-kamp med så forskellige kendte mennesker som tidligere Mr. Danmark, Malkit Singh, komikeren Anders Stjernholm og radiovært, Tue Blædel. Det ligner en sjov og anderledes aften hos GAME, som om nogen har gjort en kæmpe indsats for gadekultur i København.

7775216-node-image-upload-bliss-point-kassandra-produtionjpg

2. BLISS POINT – Performance art, teater, DJs og live musik

I Warehouse9 på Vesterbro sker der ting i aften! I et sammensurium (fantastisk ord!) af teater, kropskunst, live musik, video feeds, DJ’s og meget mere vil du komme tættere, hvad der virkelig er dit ægte bliss – din lykke. Hvad gør dig glad eller måske endda euforisk? BLISS POINT vil via alle de forskellige kunstformer udfordre dig, og du kan interaktivt lege med. Det starter kl 20, og jeg kunne snildt forestille mig, at det bliver festligt!

En billet koster en flad 50’er, og det ligner et scoop af karat! Den kan fås lige her

 

Lørdagen er ret skøn, må man sige. Byen byder på alverdens aktiviter, og selv hvis Knæk Cancer-showet på TV ikke holder dig indendøre, har du rigeligt med muligheder.

7784184-nyt-kunstmarked-for-upcomings-til-kbenhavn1

3. CPH ART WORKS – Nørrebrohallen

I weekenden åbner CPH ART WORKS for et nyt kunstmarked. Det er dermed ikke kun nyt, fordi det er nyt i Nørrebrohallen, men også nyt fordi kunstnerne, som deltager på markedet, er upcoming artister, som ikke nødvendigvis har høstet den anerkendelse de fortjerner. Hvem ved? – måske får du købt et limited edition værk af den næste Andy Warhol!

En dagsbillet koster små 30 kr i døren, og det er vist bedre givet ud end en ugens Quick skrabelod 🙂

 

gisp-stor-monsterparade-indtager-tivoli---1

4. Monster’s Night Out – Monstrene indtager Tivoli

Skulle du være i tvivl, så nærmer Halloween sig med stormskridt, og i morgen bliver der gjort endnu mere ud af det, når Tivoli i samarbejde med de dygtige gutter bag Copenhagen Zombie Walk byder på en aften med gys, gru og en hulens masse falsk blod. Det hele starter på Tørst Bar kl 15.30, og så bevæger de ualmindeligt flot udklædte og dødhamrende skræmmende monstre sig kl 18 mod Tivoli, som i dén grad er klædt på til Halloween.

En billet inkl. turpas koster 150 kr (halv pris af normalen) og kodeordet er ‘monster’ – den kan findes her 🙂

 

knæk

 

5. Tænd et lys & Støt Knæk Cancer på Frederiksberg Rådhusplads

De fleste af os har familie eller venner, som er eller har været berørte af den forfærdelige sygdom, kræft. I morgen får man mulighed for at støtte Knæk Cancer samtidig med, at man ved køb af en lyspose både symbolsk og økonomisk støtter vores fælles ønske om udryddelsen af kræft. Samtidig kan du nyde kunstnere som fx. Kira Skov, Teitur og Louise Lula (min personlige favorit af de 3) og vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, Per Larsen, vil være aftenens konferencier.

Det er gratis at være en del af pladsen, og du kan købe en lyspose for blot 50 kr. Facebook eventen kan ses lige her 🙂

 

OBS! SØNDAG!

7783617-tim1

5. Hyldestkoncert for Radiounderholdningsorkestret på VEGA

Så forskellige kunstnere som Tim Christensen, Per Vers, Mads Langer, Stig Rossen, Søs Fenger og Ghita Nørby (og mange, mange flere) hylder det choklukkede Radiounderholdningsorkester. Det er et vanvittigt flot og varieret lineup – og det bliver uden tvivl også en bevægende aften. Alle artister har på den ene eller anden måde en forhistorie med det nu lukkede orkester, og som helhed vil aftenen absolut blive mindeværdig.

En billet koster 175 kr og kan købes her.

 

Jeg håber, at I får en fantastisk weekend!

/Christoffer

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here