WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #44

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #44

by 03/11/2016

(Tomorrow) It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

FREDAG

j-dag eller jdag fra turborg første fredag i november med øl i københavn

Så er der dømt J-dag. Det er dagen, hvor vi fejrer, at vi kan få årets første julebryg. I 1990 blev den første J-dag markedsført af Tuborg i forbindelse med deres julebryg. Og vi danskere er jo glade for øl, så traditionen fortsatte, og den første fredag i november er nu blevet an tradition, der hedder J-dag. SKÅÅÅÅL.

HVAD: J-dag HVOR: alle steder – hvor de serverer øl HVORNÅR: hele dagen PRIS: gratis

 

FREDAG

fernisering foto dansk fotografering kunst

Ung dansk fotografi er en årlig udstillingsserie. Her præsenteres aktuelle temaer og tendenser indenfor dansk fotografi og videokunst. I år er temaet GLOBALITET. De unge, dygtige kunstnere, som du kan møde er: Lina Hashim, Mads Holm, Lærke Posselt, Sarah Riisager og Tinne Zenner. De kommer alle fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og bidrager hver især med deres talent. Åbningstalen afholdes af Martin Lidegaard. Det er rene lækkerier for øjnene.

HVAD: Ung Dansk Fotografi HVOR: Fotografisk Center, Staldgade 16, 1799 København V HVORNÅR: Kl. 17.00 til 19.00 PRIS: gratis

LØRDAG

boghandel Bremen køb bøger billige skifter

På lørdag bliver Bremen ryddet og ind flytter Boghandel, skifter, som er et interessant, skønlitterært, lyrisk og litterært eksperimenterende forlag. De fortæller: “Det handler om at hive litteraturen ned fra piedestalen og tilbage til den virkelighed, den kommer fra, hvor eksperimenterende den end måtte være. BOGHANDEL, SKIFTER drømmer ikke om at revolutionere den litterære verden, men om en verden, hvor folk som en selvfølgelighed diskuterer litteratur og forundres over den, på samme måde som det er tilfældet med film, tv-serier og musik.” Det er gratis at komme ind, bøgerne er billigere end normalt, og det er redaktørerne og folkene bag forlagene, der selv står bag disken.

HVAD: Boghandel, Skifter HVOR: Bremen HVORNÅR: Kl. 11.00 til 17.00 PRIS: gratis

SØNDAG

hubertusjagt er en tradition i dyrehaven begivenhed november

Så er det tid til den årlige Hubertusjagt, hvor ca. 160 ryttere rider den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven. Det er en gammel tradition tilbage fra år 1900, hvor rytterne hver  1. søndag i november har taget turen gennem haven. Det er en symbolsk videreførelse af de gamle parforce-jagter, som Dyrehaven oprindeligt er anlagt til. Tidligere var det hundenes opgave at støve ræven op, men i dag er der ingen jagthunde, og ræven er erstattet af to ”forlorne” ræve i form af to erfarne ryttere, som rider forrest med rævehaler på deres røde ridejakker. Det giver allerede nogle sjove billeder. Og hvis du er heldig, kan du få lov at se et glimt af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik, der vil overvære årets Hubertusjagt. Læs programmet.

HVAD: Hubertusjagt i Dyrehaven HVOR: Peter Lieps hus, der ligger ved Dyrehavsbakken. HVORNÅR: Kl. 10 – 11.30 PRIS: gratis

 

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

/Maria

 

Nååå ja, og tak til Rebecca Black.. (eller)

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.