WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #44

0
235
Jeg er vild med weekend – og denne er ingen undtagelse! Kast dig ud på dansegulvet til en af byens mange Halloween-fester, bliv opdateret på byens samtidskunst og design og ræk en hjertevarm hånd ud til dem, som vinteren i den grad kommer til at ramme – nemlig de hjemløse. Du kan med andre ord gøre alt mellem himmel og helvede i de kommende dage, hvor København som altid har masser af oplevelser på programmet.
1. HALLOWEEN PARTY PÅ CULTURE BOX

Der er dømt horror, tortur men mest af alt fest, når Culture Box traditionen tro afholder Halloween Party i de dunkle og dansable lokaler i Kronprinssegade. Siden jeg flyttede til København for snart mange års siden, har Culture Box været min absolutte yndlingsklub og Tim Andresen har haft en stor stjerne i min dj-bog. På fredag spiller han weekenden i gang sammen med Patrick Bateman og Bongo & Pusk i Black Box, mens Simon Witzansky og Malene Jung sørger for dunkende beats i Red Box. Hele Boxen vil desuden være dekoreret af Bezz Manson og du er yderst velkommen til at komme udklædt – hvis du tør!

Halloween Party på Culture Box fredag fra kl. 21 på Kronprinsessegade 54, København K. Entré 70 kr.

2. FLID: MARKED FOR SAMTIDSKUNST OG DESIGN

Er du som jeg ofte plaget af tømmermænd lørdag, så se om du alligevel ikke kan få måsen op af sofaen og ud i byen. På lørdag kan du f.eks. opleve de mange kreative sjæle, som København har at byde på, når Korsgadehallen på Nørrebro bliver omdannet til marked for samtidskunst og design under navnet ”Flid”. Her kan du møde byens mange unge kunstnere i uformelle omgivelser, spørge ind til deres arbejdsprocesser, købe deres seneste værker og måske endda få etableret et fremtidige samarbejde – hvis du nu selv er krea (og ikke har for mange tømmermænd).

Flid marked for samtidskunst og design i Korsgadehallen, Korsgade 29, Nørrebro. Entré 30 kr.

3. INDSAMLINGSSHOW TIL FORDEL FOR DE HJEMLØSE

Vinteren er i den grad på vej og de koldere temperaturer klares for mange ved, at sommerdynen bliver skiftet ud med en varmere vinter-version. Desværre er det ikke alle, der har denne mulighed. Derfor afholder folkene bag ”Alle Har Ret Til Varmt Tøj” et velgørende indsamlingsshowet i Enghaveparken på søndag til fordel for de hjemløse, der går den kolde tid i møde uden tag over hovedet eller en varm seng at sove i. Her kan du donere alt fra varmt tøj, soveposer, sko, vanter, huer og lignende til de hjemløse, mens Bo Evers, Freja Kirk samt mange andre vil spille i den gode sags tjeneste.

“Alle Har Ret Til Varmt Tøj” afholder indsamlingsshow søndag fra kl. 12 til 16 i Enghaveparken, Vesterbro.

Rigtig skøn weekend derude.
Kh. Ditte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here