WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #45

0
126
Jeg er lidt bekymret for, at min røv vil være flad som en pandekage efter den 15. november, når CPH:DOX lukker og slukker efter en intensiv og tætpakket festival. Min liste med film er nemlig lang, og denne weekend er ingen undtagelse. Heldigvis får jeg rig mulighed for at få rystet røv i weekenden til både fredagsbar, release party og housewarming, så det hele skal nok gå alligevel –for sålænge enden er god, er alting som sagt godt, ik’?
FREDAG
Les Deux Shop

FREDAGSBAR I LES DEUX NYE POP-UP SHOP

Jeg sidder til daglig og laver PR for livsstilsbrandet Les Deux, der er kendt for deres preppy streetwear til både mænd og kvinder – og jeg er vild med drengene bag og deres lækre styles. Derfor vil jeg selvfølgelig også være at finde til deres fredagsbar i deres nye pop-up shop i Pilestræde 47, hvor Les Deux teamet vil skyde weekenden igang med dj og gratis øl fra Nørrebro Bryghus. Hold desuden øje med butikken, der løbende vil holde spændende events gennem de næste fire måneder.

HVAD: Les Deux fredagsbar HVOR: Les Deux pop-up shop i Pilestræde 47 PRIS: Gratis

24875
BERLIN I BREMEN

CPH:DOX er nu skudt i gang med et helt igennem massivt program. Fredag skal jeg sammen med Louise ind og se ‘B-Movie: Lust & Sound in West Berlin’ med efterfølgende fest og koncert med Secret Life, der i allerbedste new wave-stil holder berlinerlyden i live – perfekt opvarmning til når jeg selv smutter til Berlin om nogle uger!

HVAD: ‘B-Movie: Lust & Sound in West-Berlin’ kl. 20.00 HVOR: Bremen PRIS: 85 kr.

LØRDAG

12080390_741603035969362_6683834469652468575_o

YOUYOUYOU RELEASE PARTY

Fik du læst vores Københavnersnude i søndags? Hvis ikke så skynd dig at gøre det. Den er nemlig med det danske band, YouYouYou, der på lørdag holder release party på deres nye album. Det hele sker i NoHos nye kælderbar ‘NoHo Basement’ – så det er jo to fluer med et smæk! Jeg glæder mig til at høre både lækker musik og indvie byens nyeste bar med iskolde Brooklyn-øl og lækre Bulldog London Dry Gin&Tonic

HVAD: YouYouYou release party HVOR: NoHo Basement, Flæsketorvet 26 PRIS: Gratis

SØNDAG

26949

FLERE FILM

Jeg underviser altid i bodypump og pilates i Fitnessdk Falkoner søndag eftermiddag – og på søndag skal jeg give den ekstra gas, så min krop er klar til en marathonaften i Empire Bio, hvor jeg skal se to film i forbindelse med CPH:DOX. Den første er ‘Noma – The Perfect Storm’, der kort og godt er historien om, hvordan René Redzepi gik fra at være en outsider i gourmet-verdenen til at lede verdens bedste restaurant. Efter en optankning af både sodavand og popcorn vil jeg kaste mig over endnu en film; ‘Fresh Dressed’, der handler om hvordan 70’ernes New York blev erobret af hiphop og en helt nye gadestil. Måske jeg skulle overveje UFO-bukser og oversize Adidas sweat? Det ville i hvert fald passe til både fillmen og en lang hyggeaften i biffen.

HVAD: ‘Norma – The Perfect Storm’ kl. 20.00  og ‘Fresh Dressed’ kl. 22.30 HVOR: Empire Bio PRIS: 85 kr.

 

God røv og god weekend herfra!

/Ditte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here