WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #45

0
137

Så skal jeg da lige love for, at vinteren kom til Danmark!
Jeg har officielt bøjet mig og hentet min varme dunjakke, hue og handsker ned fra loftet, for nu går den vist ikke længere.

Men selvom kulden virkelig bider de her dage, og jeg drømmer mig væk til varmere himmelstrøg, så sker der en masse sjove ting i weekenden.

Fredag

Så blev det den tid på året. Det er tid til at det overdådige lysarrangement skal tændes på D’Angleterre, og det foregår i morgen kl. 17.00 foran det smukke hotel på Kgs. Nytorv. Traditionen tro så spiller Den Kongelige Livgardes Musikkorps julemelodier, så det er perfekt at svinge ind forbi, når du har fri fra arbejde eller skole. Jeg ved, at jeg i hvert fald skal ind og have en varm pandekage med nutella eller churros, mens jeg overværer den altid smukke lystænding.

HVAD: Julelysene tændes på D’Angleterre. HVOR: Kongens Nytorv. HVORNÅR: Fredag kl. 17.00 PRIS: Gratis.

Lørdag

Kender du Boogie Juice?
Det er to djs, hvis koncept er at skabe en række fede oplevelser i nattelivet. Her er fokus ikke så meget på høje entrépriser, men mere på oplevelsen ved at have et nyt tema og koncept ved hver fest. På lørdag afholder de “WeFunk Radio 20th Anniversary European Tour 2016” her i København, hvor DJ Static og Professor Groove fra den canadiske WEFUNK Radio! – et af tidens absolut bedste online bud på Hip Hop, Soul og Funk-radio spiller. Jeg tror, at det bliver en super fed aften, og jeg regner stærkt med at være at finde på dansegulvet og danse til canadiske rytmer!

HVAD: Fest og dans. HVOR: Halmtorvet 9, kælderen, 1700 Kbh. HVORNÅR: Lørdag 12.11.2016 kl. 22.00 PRIS: 65,- i forsalg (75kr i døren).

Søndag

Madklubbens vinloppemarked! Det lyder da for fedt. Jeg elsker vin, og jeg elsker loppemarkeder, og de to ting kombineret er da bare win-win. På søndag afholder Madklubben deres store vinloppemarked, og de sælger ud af flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000kr. Her kan du virkelig gøre en god deal, hvis du fx mangler den perfekte vinjulegave til din far, eller du vil forkæle dine julegæster med en god flaske vin.

Hvis du ikke har nok i vinen, så sælger de også en masse interiør blandt andet lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Så ryd søndagen – du kan nemt tilbringe en del timer her. 

HVAD: Loppemarked. HVOR: Gran Torino, Sortedam Dossering 7 C i baggården. HVORNÅR: Søndag kl. 13.00-17.00 PRIS: Gratis entré. Vin fra 30 kr.

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here