WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #47

0
245
Sagen er dén, at den kommende weekend er en lidt sjov størrelse. For nogen vil det være et usandsynligt godt tidspunkt at tage en pause fra byen på – dertil er julen, julefrokoster, gløgg-aftaler, jule-bingo, jule-markeder, julegave-indkøb og nytårsplanlægning herligt lige om hjørnet (ja OK, jeg er også bare vild med julen!) og dels er det midt på måneden, dvs. der er god tid til vi igen får lidt lækkert ind på bankkontoen. Så i denne weekend har jeg forsøgt at gøre alt så relativt nemt, prisbilligt og anderledes end normalt… Det kan jo umuligt kun være mig der kommer til at bruge en formue når jeg er i byen!
FREDAG

Champagnesmagning med Vintage Champagne – Bruno Paillard

Yes, jeg ved det godt! Jeg har lige sagt, at det skal være prisbilligt, nede på jorden og ikke så flashy, og gudhjælpemig om idioten så ikke foreslår en freakin’ champagnesmagning! Well, det er simpelthen fordi denne her smagning er lidt for god til at være sand. Dels er Bruno Paillard-huset leverandør til indtil flere Michelin-restauranter verden, og dels får man altså lov til at smage på den legendariske årgang 1996. Hvis man så tillægger det faktum, at smagningen er at finde i Champagnekælderen med de mere end almindelig hyggelige og omgængelige gutter fra Vintage Champagne som værter, så nærmer vi os en vinder! Men her kommer pointen; du smager på 6 champagner i høj klasse – og din pris er blot 550 kr.

HVAD: Champagnesmagning i -Kælderen HVOR: Nørre Søgade 13, 1370 Kbh K PRIS: 550 kr – køb her!

LØRDAG

ÅRETS VIGTIGSTE LANDSKAMP PÅ STORSKÆRM!

De søde mennesker på Papirøen, hvor Copenhagen Streetfood huserer har også orienteret sig udi det mere sportslige univers, og de erfarer, at årets absolut vigtigste landskamp spilles på lørdag i Sverige! Det har de kække og altid dygtige folk på havnen observeret, og nu bliver der altså sat en storskærm op, så der kan bygges en stemning op blandt ligesindede. (ja, svensken kan lige vove på at komme forbi!!) Der er ovenikøbet sørget for, at der i pausen smides bajere over disken til en 15-krone! Så her er en low-budget mulighed for dig – I promised! 🙂

HVAD: Sverige vs Danmark på Storskærm HVOR: Copenhagen Streetfood, Papirøen PRIS: Gratis

SØNDAG

THE RUSSIAN WOODPECKER – CPH:DOX

Var Tjernobyl et inside-job? Var det et mislykket mind-control program fra KGB der udløste den kæmpemæssige humanitære katastrofe? Jeg ved ikke med jer, men jeg er en sucker for konspirationsteorier! Jeg elsker dem! Det er – hvis ikke usandsynligt spændende og mind-boggling – så er det uanset hvad altid utroligt underholdende at se og høre på! Jeg må ærligt indrømme, at The Russian Woodpecker behandler et så tilpas alvorligt emne (på den anden side, hvilken konspirationsteori gør ikke det?) at dét at se det som underholdning er på grænsen… men det er hvad CPH:DOX også kan; bryde vores grænser indimellem.

HVAD: ‘The Russian Woodpecker kl. 19.00 HVOR: Palads PRIS: 85 bobs – billet her!

Nyd weekend, husk en dyb indånding og en gå-tur rundt om den nærmeste sø. Så skal det hele nok gå!

/Christoffer