WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #48

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #48

by 01/12/2016

Jeg har haft en utrolig travl uge, og jeg ser derfor ekstra meget frem til min julefrokost på arbejdet i morgen, der allerede starter kl. 14.00. Whats not to like? Hvis ikke du allerede har lagt planer for weekenden, så kan du i denne weekend få opfrisket dine salsatrin, få købt de sidste julegaver og måske slutte weekenden af med at hoppe i det iskolde decembervand?

salsa night cafe globen

FREDAG: CUBAN SALSA NIGHT

Hvorfor ikke starte weekenden med lidt dans? Fredag aften kan du komme til Salsaundervisning på Cafe Globen. Alle er velkomne – også selvom du er nybegynder og aldrig rigtig har bevæget dig ud på dansegulvet. Der vil være en instruktør, der guider dig gennem hele dansen. Programmet er: kl. 19.00 er der “salsa intro class for begyndere” og kl 20.00 er der “Bachata intro class for alle niveauer”. Tag en god ven eller kæreste med under armen og nyd en bevægende aften – eller måske en date?

Fun Fact: Salsa er en latinamerikansk dans. Navnet kommer af det spanske ord for sovs og dækker over, at flere stilarter inden for dans er blevet blandet sammen til det, der i dag kaldes salsa. Så lærte jeg også noget nyt. Læs mere om arrangementet.

HVAD: CUBAN SALSA NIGHT HVOR: Turesensgade 2b, 1368 København HVORNÅR: kl. 19.00 til 22.00

kødbyens julemarked med julepønt og julegaver

LØRDAG: KØDBYENS JULEMARKED

Vi kan ikke komme udenom det. I dag er det d. 1. december, og det er jul. Jeg synes lige, jeg har været i Norge med hele familien på ski? Jeg elsker julen og indrømmet, jeg går måske lidt juleamok. Jeg har juletræ, lyskæder, alverdens nisser, adventskrans, kalenderlyd, julesok, nisselandskab og ikke matchende julekugler. Jeg har det hele og mere til, og jeg elsker det. Derfor kan jeg heller ikke komme udenom at nævne et julemarked i denne weekend. Kødbyens julemarked plejer at være hyggeligt og et besøg værd. Her kan du helt sikkert opgradere din julesamling eller fikse en enkelt julegave?

HVAD: Kødbyens Julemarked HVOR: Kødbyen, Slagtehusgade 44, København V HVORNÅR: Lørdag d. 3. december kl. 10.00-18.00 og
Søndag d. 4. december kl. 10.00-18.00

vinterbadeklub på bryggen der hedder Vinterbad Bryggen kold vand Amager Helgoland

SØNDAG: BLIV VINTERBADER FOR EN DAG

Jeg ved ikke, hvad der er sket med mig i årenes løb. Måske er det alderen? Jeg har altid været irriteret over koldt vand. Varmt vand har bare været mere tiltalende. Men lige siden min svigermor introducerede mig for vinterbadning i det Nordjydske, så har jeg været solgt. Her taler vi om en tidlig lørdag morgen med løb rundt om søen. Vandet er helt stille. Der er ingen mennesker. Duften er ren, og man får en følelse af, at alt ens luft i lungerne bliver renset ud og hele arbejdsugen bliver med én udånding ligegyldig. Så kommer det kolde gys efter turen ud på badebroen og ned ad den korte trappe. Herefter følger den kolde, og alligevel varme, tur op gennem skoven til den hjemmebyggede sauna, hvor man kun kan høre knitren fra det medbragte træ, og se søen boltre sig med naturen. Ahhh.. det er lykke. Jeg har derfor meldt mig ind i en vinterbadeklub på Amager.

På søndag kan du få et snert af det kolde gys, som man så hurtigt bliver afhængig af. Det er Vinterbad Bryggen, der inviterer til gæstebadedag ved Havnebadet. Du behøver ikke at være medlem eller kende en, der er medlem. Og bare rolig, der vil være folk fra klubben til at guide dig og svare på spørgsmål. PS. Eventen aflyses i tilfælde af rødt flag

HVAD: Gæstebadedag HVOR:  Vinterbad Bryggen, Havnebadet HVORNÅR: kl. 13.00 – 16.00

 

Husk, der kommer nyt afsnit i SKAM fredag…

/Maria

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.