WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #49

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #49

by 03/12/2015

Julen er hjerternes fest, og jeg sætter mit store lid til, at det også passer i år. For mit hjerte har brug for lidt ekstra opmærksomhed i denne uge, hvilket jeg vil forsøge at give det i weekenden med Danmarks bedste stemme, ny bar med nye bekendtskaber og stærke soul-sjusser på The Standard.

FREDAG

LULU
ÅBNINGEN AF LULU

For nogle uger siden fortalte Louise begejstret om en ny bar, der skulle åbne på Ravnsborggade. Ugen efter tog jeg med Louise og et par venner til pop-up-bar en fredag aften, hvor vi fik smagt både mørk øl og lækre gin-cocktails. Pop-up-baren lå i lokalet ved siden af ‘det rigtige’ lokale, som der fortsat arbejdes på – men nu er det snart forbi og tid til en ny begyndelse! Lúlú åbner nemlig i morgen! Der er åbning fra kl. 16 til kl. 02, og jeg glæder mig til at nyde både skønne cocktails, smukke omgivelser og dejlige mennesker.

HVAD: Åbning af Lúlú Ravnsborggade HVOR: Ravnsborggade nr. 12 PRIS: Gratis entré

LØRDAG

værnedamsvej

JULEMARKED PÅ VÆRNEDAMSVEJ

Få julemarkeder er så hyggelige som dét på Værnedamsvej – gaden der minder om Paris og London og Rom på én gang. Denne lørdag løber årets julemarked af stablen, og det betyder masser af skønne boder med mad og drikke, men også lækre tilbud fra butikkerne på og omkring Værnedamsvej.

Vi glæder os til at se, hvad Le Gourmand har i butikken af lækker charcuterie, hvad Juul’s kan byde på af stærk sprit, om Falernum mon har en god flaske vin åben, om gaverne til familiens mindste skal findes hos Tout Petit, om Dora har unik interiør, vi ikke kan leve uden, om Caia of Sweden ligger inde med den perfekte gave til de kræsne kvinder i familien, der kræver smukke lædertasker – eller om kæresten skal have et nyt forklæde i læder – eller om Thiemers Magasin har den frække bog, vi alle sammen sukker efter (nej, det er ikke 50 Shades of Grey!)

HVAD: julemarkedet HVOR: Værnedamsvej og Tullinsgade kl. 10-17 PRIS: Gratis

1300x540_LukasGraham2

DANMARKS BEDSTE STEMME I FORUM

Min søster har glædet sig til det her i månedsvis, og jeg glæder mig til at se begejstringen i hendes smukke øjne, når vi sammen skal til Lukas Graham i Forum. Jeg har ved flere lejligheder hørt Lukas Graham live, og hver gang har været en stor oplevelse, som, jeg ønskede, ville fortsætte i det uendelige – for drengen fra Christiania kan om nogen synge, så det går lige ind i hjertet.

HVAD: Lukas Graham HVOR: Forum PRIS: Udsolgt

Til dig, som desværre ikke fik billetter, så kommer her en lille erstatning:

SØNDAG

12189121_730033330461998_2341401173770374645_n

VELGØRENDE JULEBAZAR I ABSALON

På søndag vil jeg samle det sengetøj, overtøj og andet sammen, som jeg ikke længere bruger, og tage det med i Absalons kirken, hvor loppemarkedsapp’en Tradono holder Copenhagen Secondhand Bazar – Winter Wonderland Edition. Udover masser af kvalitetsstande med lækre loppefund kan man nemlig donere ting til Hellebro, der er et helt nyt værested i Sydhavnen for unge hjemløse, der netop nu står og har akut brug for overtøj, tæpper og andet, så de kan komme gemmen vinteren. For selvom ens eget hjerte måske nok er ramt, så må det aldrig forhindre en i at skabe varme i andres.

HVAD: Copenhagen Secondhand Bazar – Winter Wonderland Edition Hvor: Absalons kirken, Sønder Blvd. 73, Kbh. V PRIS: Gratis entré

The standard aflang

DISCO-JAZZ PÅ THE STANDARD

Gennem hele december måned kan du opleve soul- og discolegenden Debbie Sledgde, kendt fra gruppen Sidster Sledge, der fik internationalt gennembrud med albummet We are family. I selskab med Niels Lan Doky Trio vil hun i julemåneden dele sin vidunderlige stemme på jazzklubben The Standard, hvor jeg på søndag vil overgive mit hjerte til discoens og jazzens univers i de velourrøde rammer, mens jeg nyder en stærk sjus fra The Standards velassorterede bar.

HVAD: Debbie Sledge og Niels Lan Doly Trio HVOR: The Standard, Havnegade 44, Kbh. K PRIS: 290 kr.

 

Kære læser, jeg ønsker dig den bedste weekend, der måske nok bliver kold, men som sagtens kan blive fyldt med hjertevarme alligevel. Det glæder jeg mig i hvert fald til!

/Ditte

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.