WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #50

1
295

Der er lagt op til et brag af en weekend i København, så du kan presse det sidste ud af 2016. I næste weekend er det nemlig juleaften, og weekenden efter er det nytårsaften. Sørg for at komme ud og hilse på de folk, du holder af, nyd fridagene og skål og kys med hinanden.

FREDAG

skam-fredagsbar

SKAM Fredagsbar

Tredje sæson af SKAM slutter 16. december. Vi mødes og trøster hinanden, drikker en øl og spiser fiskekaker, mens Politikens Poptillæg sammen med Politiken Talks optager live på scenen. Musikanmelder og SKAM-entusiast Lucia Odoom står i spidsen, når Politiken Talks og Politikens Poptillæg siger farvel til tredje sæson af den norske ungdomsserie SKAM med en kæmpe vors. På scenen debatterer forskellige paneler denne sæsons tematikker. Bagefter drikker vi en fredagsøl, snakker om hooking, føkkboys og russetiden og Havet’s giver fiskekaker til alle. Til sidst skal vi selvfølgelig se det sidste afsnit på storskærm. Serr, det bliver dritt gøy.

HVAD: SKAM Fredagsbar HVOR: Pressens Hus HVORNÅR: Kl. 17-21 PRIS: 90 kr.

ENGLISH: The Norwegian television series, SKAM, is airing the final episode in season 3 tonight. In Pressens Hus there will be a celebration of the show with interviews, merchandise, beer and fish cakes. Entrance: 90 dkr. 

 

ukendt-kunstner

Ukendt Kunstner live

Det kom et chok, da vi åbnede vores Soundvenue-infomail i søndags. Ukendt Kunstner stopper. De er brændt ud, siger de i DR’s tredelte dokumentarprogram om deres 4 år lange karriere. Ærgerligt, men hvad der nu skal ske med de to talenter, bliver meget spændende at følge. Ingen tvivl om, at de kommer til at underholde på ny, og vi glæder os allerede.

Denne koncert i Falkoner Salen er eftersigende ingen afskedskoncert, selvom det utvivlsomt vil føles sådan. Der er udsolgt, men prøv at følge med på eventet på Facebook, hvor der i løbet af ugen har været billetter til salg.

HVAD: Ukendt Kunstner koncert HVOR: Falkoner Salen HVORNÅR: Kl. 19 PRIS: Udsolgt

ENGLISH: The Danish hip hop act, Ukendt Kunstner, reported last week that they are splitting up. This is one of the final shows, and since they are on fire when they perform, you should definitely try and get a ticket for this sold out show. Follow the Facebook event for more info. 

von-du%cc%88

VON Dü i Pumpehuset

Det er ved at være en tradition, at de festglade ska-drenge fra bandet, Von Dü, byder op til dans i slutningen af året. Von Dü og Pumpehuset har en helt speciel romance. Da Pumpehuset genåbnede i 2011, var det nemlig Von Dü, der blev inviteret til at sætte gang i åbningsfesten. Siden da har bandet etableret en gigantisk hjemmebanefordel i deres egen urbanske baghave, Pumpehuset. Da Pumpehusets fremtid er noget uvis, giver bandet koncert som var det den sidste på hjemmebandescenen. Og derfor skal Von Düs helt egne diamanter, Holmen Hustlers, varme op for Von Dü.

HVAD: Von Dü koncert HVOR: Pumpehuset HVORNÅR: Kl. 19 PRIS: 115 kr.

ENGLISH: If you like ska music, partying and dancing, you should definitely swing by Pumpehuset on Saturday, when the Danish ska/reggae band, Von Dü is performing their last shows this year. 

de-danske-hyrde

De Danske Hyrder på Lille Vega

8 rappere, 8 personligheder og over 8 mio. streams i bagagen. De Danske Hyrder er for langt de fleste et totalt ukendt navn. Alligevel har de lige rundet 8 mio. streams alene på Spotify. Bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker 8 unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap. Vi har før skrevet om dem, og vi anbefaler dem gerne igen.

HVAD: De Danske Hyrder HVOR: Lille Vega HVORNÅR: kl. 19.30 PRIS: 115 kr.

julebass

Julebass!

For to år siden scorede jeg Københavns smukkeste mand til netop dette arrangement, og det er noget, jeg kan leve højt på længe! Men den slags mænd skal man naturligvis sætte fri, så de kan glæde flere kvinder, og lur mig, om du ikke også kan finde én af disse underskønne hankønsløver til årets Julebass, som finder sted på Sigurdsgade 39. Der vil som altid være ekstra Funktion One bundkasser, så dine sideben ikke  behøver at frygte ømheden fra juleflæsken. Julemanden er også på spil med gaver fra Carhartt WIP Store Copenhagen, Circle Vision og OHOI! til de hurtige, og der varmes op med den berygtede Alzheimers “hot” Glügg. Så er du bedre rustet til resten af natten!

HVAD: Julebass HVOR: Sigurdsgade 39 HVORNÅR: 22-05 PRIS: 70 kr.

ENGLISH: If you want to dance the greasy fat from all the Christmas food off, make sure to go to this years biggest bass party, Julebass (Christmas bass). Entrance is 70 dkr., and the music starts at 22 and continues until morning. 

SØNDAG

 

christmas

4. advent

I dag er det fjerde søndag i advent, og jeg har absolut ikke andre planer end at nå de julegaver, som jeg endnu ikke har købt. Jo, måske skulle jeg invitere en sød person på et glas gløgg på Hviids Vinstue, for her får du den bedste gløgg i byen, og nu er det ved at være sidste udkald for den slags fornøjelser.

IN ENGLISH: Why don’t you spend your Sunday with someone you love drinking gløgg at Hviids Vinstue – the old fashioned bar at Kongens Nytorv. Make sure to relax on the last Sunday before Christmas 🙂

Jeg forlader jer her med et brag af et cool og old school festnummer, som vi hører hos LoveCopenhagen, inden vi stimler ud og fejrer, at livet ikke er det værste, vi har!

/Louise

1 COMMENT

Comments are closed.