Weekend by LoveCopenhagen #51

0
261

Sidste weekend inden jul – sidste chance for at slippe hæmningerne løs, inden familien skal passes og plejes. Vi har samlet en lille håndfuld events, som vi mener nok skal gøre dig klar og afslappet til familiefesterne.

FREDAG

Travelling Tribes

TRAVELLING TRIBES HOLDER FEST FOR PLADEN ARTIFICIAL MOONLIGHTS

Bandet Travelling Tribes holder releasefest  kl. 20.00 på Dome of Visions, hvor de fejrer udgivelsen af pladen, ‘Artificial Moonlights’ – og for at gøre dette til en særlig aften, har de bedt Jakob Vinkler fra Smag i Ebeltoft om at komme og lave lidt lækre snacks til smagsløgene. Der vil være eksotiske drinks, stærke øl, sprintnye plader, drømmelamper, søde mennesker og spændende gæstemusikere som bl.a. vil fortolke lidt af musikken fra ‘Artificial Moonlights’.

LØRDAG

LARS HANSEN

BURGERMEISTERS JULESHOW 2014

Kom og mød dine favoritter som Julemand Jørgen, Alfen Allan og DillerDrilleNIssen Dennis – og måske en hemmelig gæst til årets mest traditionsrige og løsslupne julefest, når Burgermeisters for 4. år i træk river Pumpehuet op med rode og koger Glögg på resterne. Igen i år spiller de julen ind med rock’n’roll og juleshow. Venner mødes og julehjerter knyttes, når Burgermeisters samler venner, familie, kreditorer og rockens foged på lørdag. Øllet flyder fra kl. 20.00, og ballet åbner, når promillen passer, og Julemand Jørgen har parkeret slæden, nok omkring kl. 21.30.

p6 beat

P6 BEAT ROCKER KONCERTHUSET

Vi elsker P6 Beat, og derfor er dette arrangement højt på vores ønskeliste! På lørdag, når de rocker Koncerthuset, kan du opleve fantastiske kunstnere som The Minds of 99, Iceage, Blaue Blume og Love Shop. Hånden på hjertet – koncerter herinde er bare for fede, så det her vil du ikke gå glip af. Det hele løber af stablen kl. 20.00.

SØNDAG

another christmas

ANOTHER CHRISTMAS CAROL PÅ PLAZA HOTEL

Det her er faktisk et ret fint arrangement, selvom vi nærmest på alle måder er involveret i det og derfor skammer os lidt over at promoverer det – undertegnede synger nemlig alle dine yndlings-julemelodier sammen med pianist Tue Sander – og Christoffer er ganske enkelt manden bag eventet. Han er nemlig stifter af Hush Hush CPH. Entré er gratis, ligesom du også bliver begavet med et glas champagne ved ankomst. Og så kan du tilmed booke et lækkert hotelværelse til en god pris, hvis du vil være sikker på at ramme en seng, før promillen slår dig i gulvet (ah, forhåbentlig går det ikke så galt – værelserne skal helst kunne nydes bare en smule, for de er sindssygt lækre). Det hele finder sted kl. 20 på Plaza Hotel søndag.

GLÆDELIG WEEKEND!

/Louise

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here