WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #53

0
145

skaermbillede-2017-01-05-kl-18-07-01
Det er snart første weekend i det nye år, og ligesom Maria skrev i sidste weekendindlæg følger et nyt år overvejelser, refleksioner, revurderinger og selvransagelse med sig. Jeg tror, at det er uundgåeligt. For mange handler det om at være sit bedste jeg – vi vil træne mere, spise mere sundt og arbejde hårdere. Ovenstående tekst er taget fra Ulrikke Falchs instagram (også kendt som Vilde fra SKAM), og jeg synes, at hun har så ret! Det er altid godt at arbejde på at blive et bedre og sundere menneske, men husk også at være taknemmelig og glad for dig selv. Med disse vise ord fra vores alle sammens Vilde (som jeg i øvrigt håber bliver hovedpersonen i næste sæson #krydserfingre) så er det jo weekend lige om lidt, og som altid sker der en masse sjove ting.

FREDAG

Skyd weekenden igang med den vildeste fest til det fedeste elektroniske musik! Culture Box i indre København skyder året i gang på fredag og holder en kæmpe fest med bl.a. Tim Andresen, Denis Horvat og KANT. Og så ved jeg, at Ditte er at finde på dansegulvet med en gulddame i hver hånd.

HVAD: Åbning af Culture Box. HVOR: Kronprinsessegade 54, 1306 København HVORNÅR: Fredag d. 6. januar. PRIS: 80 kr.

LØRDAG

For mit vedkommende skal lørdagen stå på afslapning. Og der er noget, som jeg har ville gøre hele december, men jeg har ikke nået det. Heldigvis så har jeg mulighed for det helt indtil d. 26. februar. Er det helt volapyk? Jeg snakker selvfølgelig om skøjtebanen ved Frederiksberg Runddel! Det ser altid så hyggeligt ud, når jeg kommer forbi, og selvfølgelig så er det noget helt specielt i december måned, men på lørdag skal det være! Efterfølgende vil jeg gå en lang tur gennem Frederiksberg Have med en varm kop kakao og nyde, hvordan weekendstemningen har sænket sig over mit dejlige Frederiksberg.

HVAD: Stå på skøjter. HVOR: Frederiksberg Runddel HVORNÅR: Hver dag indtil d. 26. februar. PRIS: 50 kr. pr. par pr. time.

SØNDAG

Gratis sushi og cocktails? Selvom det er søndag er tømmermændene for længst væk fra den kæmpe fest på Culture Box i fredags, så der kan da sagtens drikkes en cocktail eller to. Nå ja, og så er det gratis! Byens Bedste-vinderen, FUGU, startede sidste år et Stop Madspild-projekt med spisehuset Rub & Stub, hvor de lavede cocktails af overskudsvarer. Og nu har de lavet et samarbejde med Sushimania, der leverer deres overskuds-sushi hver søndag, og dette fantastiske samarbejde bliver skudt i gang på søndag.

HVAD: Sushi og cocktails. HVOR: Gammel Strand 42, 1202 København. HVORNÅR: Søndag d. 8. januar. PRIS: Gratis.

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here