WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #7

0
232

Det er vinterferie, men det er ikke noget, vi holder her på LoveCopenhagen. Jeg er selv netop hjemvendt fra to ugers eventyr i Hong Kong og på Filippinerne, både fornøjelse og arbejde, så nu glæder jeg mig til at se, hvad min yndlingsby, København, kan byde på for mine solbrune stænger og udhvilede hoved. Jeg har fundet en håndfuld idéer til en fed weekend, som du slet ikke behøver at have ferie for at nyde!

FREDAG

SMK Fridays

Fest på kunstmuseet

Der er igen SMK Fridays – én af mine yndlings-fredagsbarer. Denne gang er der fokus på SMK’s nye udstilling – Tæt på – Intimiteter i kunsten. Som altid er der dj’s, koncerter, mad og drikke og masser af spændende, søde mennesker og god stemning. Jeg elsker det koncept!

HVAD: SMK Fridays HVOR: Statens Museum for Kunst HVORNÅR: Fredag den 19. kl. 16-22 PRIS: Gratis!

lulu

Drinks på Lulu

Efter den intellektuelle fredagsbar vil jeg cykle tværs gennem byen, over Dronning Louises Bro, og ned ad Ravnsborggade, hvor min nye yndlingsbar, Lulu, ligger. Her vil jeg drikke en Espresso Martini og derefter en øl – og måske spise en lille tapas. Og så ellers se, hvad aftenen bringer.

HVAD: Lulu HVOR: Ravnsborggade 12, 2200 København N HVORNÅR: Man-lør kl. 11-00 PRIS: Det kommer an på, hvor glad du vil være. Deres barkort er langt og godt.

 

LØRDAG

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 17.14.13
Opsætning af Kjeld Abells Melodien der blev væk

Lørdag tager jeg en sød mand under armen og smutter ind på Nørrebro Teater, hvor der er premiere på stykket, Melodien, der blev væk. Jeg elsker Nørrebro Teater, og jeg elsker Hannah Schneider, som er kapelmester på stykket, som er en hyldest til frisindet, fællesskabet og kærligheden. Der kommer en anmeldelse af stykket i næste uge.

HVAD: Teaterstykket Melodien, der blev væk HVOR: Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N HVORNÅR: 20. februar – 17. april PRIS: 100-395 kr.

Craig David FB
Craig David i Pumpehuset

Jeg kan simpelthen ikke holde ud at se på billeder af Craig David. Han ser SÅ irriterende ud. Er det ikke rigtigt? Bare kig på det ovenstående billede. Men man kan ikke tage fra ham, at han har en forrygende stemme – og hvis jeg ikke skulle på Nørrebro Teater, ville jeg tage i Pumpehuset for at høre nogle af mine yndlingsnumre fra 00’erne – Fill Me In, 7 Days, Walking Away, Rewind. Jeg kan ikke andet end at overgive mig, når jeg hører ham synge, og så må jeg jo bare lukke øjnene for hans smørsmil.

HVAD: Craig David koncert HVOR: Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København V HVORNÅR: Lørdag den 20. kl. 20 PRIS: 315 kr.

SØNDAG

TheDanishGirl_Hero

Det er snart tid til Oscar-uddelingen, som jeg vanen tro skal se i Imperial næste søndag. Inden da skal jeg nå at se ufatteligt mange film, så jeg er opdateret og kan afgive mine personlige stemmer (ja, vi sidder med stemmesedler i biografen…). I dag vil jeg se The Danish Girl, som jeg har høje forventninger til. I næste uge snupper jeg Son of Saul og Spotlight, og så er der kun dem, som ikke har fået premiere tilbage. Jeg gætter i øvrigt på, at svenskerne hiver en Oscar hjem til Alicia Vikander (verdens smukkeste kvinde!).

suits

Derudover vil jeg forkæle mig selv med de nye afsnit af Suits på Netflix og det nye album fra Sivas på Spotify. Og måske noget takeaway fra Tommi’s Burger Joint. Som sædvanligt.

sivas

Og så vil jeg glæde mig til næste uge, som byder på både stand up på Bremen ved Sofie Hagen, Kill J på Papirøen, Grimes på Vega, Franske Vindage i Politikens Hus og The Oscars i Imperial <3 Februar er fed! Fed Februar –

Fed weekend til dig!

/Louise

PS. Tjek denne TED TALK ud inden weekenden:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here