Weekend by Lovecopenhagen #7

0
162
Weekenden står for døren, og selvom kulden stadig hersker over Danmark, så skal det ikke stoppe os! På med vanterne, huen, dynjakken og de varme sko – du skal ud og opleve alle de sjove ting, der sker i København denne weekend. Hvad med at være kulturel i Glyptoteket og opleve særudstilling med værker fra bl.a. The Metropolitan Museum of Art i New York? Måske er du mere til åbningen af en ny ølbar på Vesterbro eller asiatisk hot pot? Eller leder du efter noget unikt fra et loppemarked? Læs med her:

TORSDAG

Vinterferie på Glyptoteket

Kom ind i varmen i Glyptotekets oase denne weekend, og oplev bl.a. særudstillingen “Farao. Magtens ansigt”, der er en kombination af Glyptotekets egne genstande samt indlån fra The Metropolitan Museum of Art i New York og Nationalmuseet i København. Se også de mange udstillinger og få rundvisning blandt de tusinde kunstværker. Du kan passende slutte af med noget lækkert fra cafeen, de har nogle lækre salater, som jeg varmt kan anbefale.

HVAD: Vinterferie på Glyptoteket. HVOR: Dantes Plads 7, 1556 Copenhagen HVORNÅR: 14.-18. februar PRIS:.

In english: Glyptoteket invites you in this weekend, where you can experience special exhibits and look at the thousand of artpieces. You can conclude your visit in the cafe, where they serves delicious salads fx. 

FREDAG

Åbning af Vesterbro Ølhus

Attention alle ølglade mennesker på Vesterbro! Imorgen åbner Vesterbro Ølhus dørene for første gang, og hvem elsker ikke en hyggelig ølbar med øl til alle smage? Prøv både lokale og internationale øl fra 25 fadølshaner – og er du ikke så vild med øl eller trænger til noget andet, så kan du også få en lækker cocktail. Jeg glæder mig i hvert fald til at kigge forbi og tjekke ølhuset ud i den nærmeste fremtid.

HVAD: Vesterbro Ølhus åbner. HVOR: Vesterbrogade 124, 1620 København HVORNÅR: 14.00 – 03.00

In english: Attention all beerloving people! There’s a new beerbar in town, and it’s located at Vesterbro. The bar opens this friday, and they promise both local and international beer AND cocktails. Happy friday!

LØRDAG

Hot Pot Republic x Chinese New Year

Art. Beer. Hot Pot.
Jeg er vild med opsummeringen – det lyder da ret lækkert? Her på Lovecopenhagen er vi ret vilde med Hot Pot Republic – jeg ved, Louise T også har været der et par gange, og det er nu engang altså bare et fedt koncept! Jeg er generelt vild med mad, der bliver lavet foran en. Hvorfor laver jeg egentlig ikke oftere raclette? Det må jeg til. Nå, men på lørdag er temaet asiatisk, dvs. asiatisk mad, asiatisk kunst og der kommer endda nogle unge asiatiske artister, der hjælper med at fejre det kinesiske nytår. Det lyder for godt til at gå glip af. 

HVAD: Hot Pot Republic x Chinese New Year HVOR: Borgergade 17F, 1300 København K HVORNÅR: Feb 6 – Mar 4

In english: Here at Lovecopenhagen we love the Hot Pot concept, so of course we are looking forward to this event on saturday! The theme will be all asian, so asian food of course, asian art and artists. Sounds amazing!

SØNDAG

Loppemarkeder en mas

For mig er søndag lig med loppemarkeder. Jeg har skrevet om det mange gange før, men det er bare SÅ hyggeligt, synes jeg. Jeg elsker at finde 2-3 loppemarkeder, og så beregne min søndagsgåtur efter dem. Det er en god måde lige at komme ind i varmen på disse kolde dage og måske finder man noget helt specielt – til en god pris? På søndag vil jeg tjekke disse loppemarkeder ud:

In english: Sunday is for me all about fleamarkets! I love them – especially on my sunday walk. And it’s also a good way to get warm on your walk in this freezing cold. 


En personlig note…

Sikke en uge! En historisk trist dag i går da vi fik nyheden om, at vores alle sammens prinsgemal er død blandet med den her opreklamerede, amerikanske kærlighedsdag også kaldet Valentinsdag og en kulde der bider helt ind i knoglerne. Et mærkeligt mix.

På en anden note så stoppede jeg brat op på min sædvanlige rute til arbejdet, fordi selvom kulden byder på et stort savn til mildere dage og tyndere jakker, så er der altså også mange smukke glimt, og man må jo se det positive i det ikke? Se hvor smukt krystallerne danner mønster på bladene:

28125432_10156112734712229_1850804336_o

Rigtig god weekend.

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here