Weekend by LoveCopenhagen #7

0
139

Så er det endelig weekend! Og du kan godt glæde dig, for vi har fundet tre fede arrangementer, som du kan bruge din weekend på. Hvis jeg siger meditation, god musik og mad – hvad siger du så?

Fredag – Meditative toner

fyldt_kirkerum_web_forside
I aften kan du lade op til den helt store dag i morgen, som jo er ”de elskendes helligdag”, og dagen hvor vi fejrer Valentinsdag. Vor frue kirke holder nemlig aftenåbent med et  arrangement med meditative toner fra kl. 20 til 23.45. Her kan du koble fuldstændig af fra ugen stress og jag og efterfølgende forkæle ørerne med musik fra guitaristen og sangeren Claus Rydskov. Afslutningsvist er der Midnatsbøn med velsignelse – til dem der lyster.

Programmet for aftenen i Vor frue kirke er:
Kl. 20-21: stilletime – nyd rummet, stemningen og roen. Tid til eftertanke og det dybe åndedrag
Kl. 21-23.30: Guitaristen og sangeren Claus Rydskov sætter stemning sammen med gæstemusikere
Kl. 23.45: Afsluttende Midnatsbøn med velsignelse

Lørdag – Vinterbeat: gratis musikfestival på Nørrebro

vinterpaladset_912252y
Lørdag står i kærlkighedens tegn, og hvis du ikke allerede ved, hvad du skal lave, så kan du jo tage til musikfestival i cirkusteltet på Nørrebro. Vinterbeat er en endagsfestival, der byder på seks forskellige kunstnere og bands, der alle er klar til at fyre den af i teltet. Du kan blandt andet opleve De Tunge Punge, der tidligere har imponeret Karrierekanonen på DR og som spiller primitiv provinspunk. Også Aarhus-gruppen Singvogel og det 60’er-inspireret psydekelisk rock’n’roll band De Underjordiske spiller. Du kan også nyde nordisk dreampop med marstal:lidell, improviserede lydlandskaber fra Nikolas og Jeppe Beldring, der beskriver sig selv som ”et folkrock greb om guitar i en rolig bevægelse”.

Hvornår de forskellige kunstner kommer på scenen, er kun arrangørerne der ved, da rækkefølgen er hemmelig for gæsterne – det kan jeg godt li’. Det betyder, at man er nødt til bare at møde op uden at vide, hvem der spiller. På den måde kan man få nye indspark til sin musiksmag, og måske høre nogle kunstnere man ikke normalt ville høre.

De vigtige detaljer: der er plads til 150 stående gæster, baren tager imod både dankort og kontanter, og der vil være mobile toiletter til de tissetrængende. Og og og arrangementet er gratis! Så duk op, bliv overrasket og hør noget lækkert musik.
Søndag – Restaurant Day

1229805_647993485235400_196506239_n
På søndag anbefaler jeg, at du tager til endnu en endagsfestival. Denne festival hylder mad, oplevelser og kreativitet. Den hedder Restaurant Day og startede i Finland i 2011. Det er nu blevet en global fejring, som Danmark også er blevet en del af. Heldigvis.

Til festivallen kan du blive restaurantejer for en dag! På Restaurant Day kan alle nemlig åbne deres egen restaurant, café, take-away, kiosk eller lignende – også selvom man slet ikke er kok eller restaurantejer. Der er ingen regler for, hvad du skal lave, og du skal heller ikke have en tilladelse. Hvis ikke du lige føler for at gå til kødgryderne, så kan du i stedet tage forbi nogle af pop-up restauranterne, som du finder i deres app. Hvis du gerne vil være restauratør for en dag, så kan du læse alt om, hvordan du bliver det på deres facebookside. Jeg glæder mig i hvert fald til at smage!

Vi ses derude – rigtig god weekend.

/Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here