WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #8

0
197
Opfindsom mad i nyt selskab og med eksperimenterende elementer: Tjek! En overflod af de bedste franske vine: Tjek! En løbetur med godtgørende formål både for min krop og andre: Tjek! Jeg glæder mig med andre ord til weekenden, som skal sende min krop ud på en rejse med både tungen, øjnene, næsen og ikke mindst benene. Læs her, hvad ingredienserne bliver i min weekend-menu.

FREDAG

I’M A KOMBO TRYLLER IGEN

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 22.42.04

For nogle år tilbage var jeg til en fortryllende og uforglemmelig middag med I’m a KOMBO, hvor vi som gæster kom hinanden ved, medbragte komponenter til desserten, som vi lavede i fælleskab, samt meget andet spaß, der kan være svært at forklare, hvis man ikke lige selv var der til at opleve dette interaktive mad-scenarium. I’m a KOMBOs arrangementer skal nemlig mærkes, ses, duftes til og smages, og det kan du nu, hvor de afholder Social Act #14 frem til den 5. marts i Kødbyen. Her slår I’m a KOMBO-drengene, Lasse Askov og Bo Lindegaard, nemlig  baggårdsporten, køkkendøren og lagerrummet op i Høkerboderne 16, hvor de byder indenfor til The Social Act#14 – en totaloplevelse af gastronomi, innovation og indlevelse, der mødes i et kontrastfyldt og nytænkt koncept – et koncept, der sprænger de konventionelle rammer for den traditionelle måltidsoplevelse. I denne omgang byder de på lidt af hvert: 21 små serveringer, vægt på god stemning, en vinbar med massere af vin i små glas, launch af deres kaffebar og 4 lækre og smagfulde retter på tegnebrættet. Den eneste hage er, at du ikke får lov til at smage det hele, men må dele aftenens oplevelser med din sidemand. Fristet? Så skynd dig at købe din billet her.

HVAD: I’m a KOMBO & The Social Act #14 HVOR: Høkerboderne 16, 1712 Kbh V.  HVORNÅR: Kl. 18.30 – 22.00 PRIS: 795 kr.

LØRDAG

FRANSKE VINDAGE I PRESSEN

01_650x650

Lørdag skal Louise og jeg forkæle os selv og vores frankofile sider med de bedste flasker fra Frankrig, når der er Franske Vindage i Politikens hus Pressen (starter allerede fredag, hvis du ikke kan vente, din sut). Her har en række af landets bedste vinhandlere og importører fundet deres favoritter frem, som de vil stå klar til at fortælle om, ligesom der også vil være særskilte arrangementer på dagen, som der også kan købes billetter til. Vi bliver uden tvivl som børn i en slikbutik, når vi skal rundt og smage på det enorme udvalg af franske druer: Fra Champagne i nord, over Bordeaux i vest til Languedoc-Roussillon og Rhône i syd, tilbage til det nordlige med vinregionen Alsace, der har sin helt egen stand. Desuden skal vi på opdagelse i de små lækre anretninger, der kan købes på dagen. Om vi glæder os? Skider bjørne i skoven? Oh jæs, det gør vi! Vous voir!

HVAD: Franske Vindage HVOR: Pressen, Rådhuspladsen 37, 1785 København V. HVORNÅR: kl. 14.30 – 16.30 og 17.30 – 20.00 PRIS: 200 kr.

SØNDAG

SJÆLDNE-LØBET I FÆLLEDPARKEN

0f58fe1a-8d3d-403b-a44e-148a01457db5

Vidste du, at den sidste dag i februar er Sjældne-dag? En international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. Sjældne Diagnoser markerer i år Sjældne-dagen med et stort Sjældne-løb, der afholdes i Fælledparken. Startskuddet lyder kl. 12 og den 3 kilometerlange rundstrækning er tilrettelagt, så alle kan være med. Det er med andre ord både tilladt at gå, løbe og rulle – eller på anden vis tilbagelægge strækningen. Så jo, du kan godt møde op med tungt hoved ligesom mig.

HVAD: Sjældne-løbet HVOR: Fælledparken HVORNÅR: kl. 12.00 PRIS: 50 kr.

Jeg glæder mig til en weekend, der ikke kun vil mætte min mave og gane men uden tvivl også forkæle hele mit sind med berigende oplevelser sammen med inspirerende mennesker.

Rigtig god weekend derude!

/Ditte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here