WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #8

0
236
For nogle er det vinterferie (you lucky bastards), for andre var det sidste uge. Ligegyldigt hvad, så er der masser af ting at lave denne weekend, der byder på tanker og holdninger fra Hella Joof, Burgerkædens svar på Bøf og Bowl og et glimt af planternes og naturens verden. Vær åben og nyd din weekend. Og husk at smile til dem på din vej – et smil betyder mere, end du tror.
FREDAG

HELLA JOOF – A TALK

hella joof

Brdr. Price holder hver måned fyraftensarrangementet ‘A Talk’, hvor restauranten får besøg af en gæst med meningers mod og noget (kant) på hjertet. Månedens gæst fortæller underholdende historier, personlige anekdoter eller giver sin vinkel på aktuelle begivenheder. Der er altid mulighed for at stille spørgsmål til gæsten efterfølgende. På fredag gæster én af mine yndlingspersoner, som jeg elsker både in real life, men så sandelig også på tv og radio. Arrangementet foregår i cafén ‘Spisekøkkenet’. Der kan desværre ikke reserveres bord til arrangementet, så de anbefaler, at man kommer i god tid, hvis man vil sikre sig en plads (!). Så ka’ du jo overveje at spise med – du ka’ bare bestille bord i restauranten

HVAD: ‘A – Talk’ med Hella Joof HVOR: Rosenborggade 15, 1130 København K HVORNÅR: Fredag d. 24. februar kl. 17-18 PRIS: gratis

LØRDAG

DANCE AWAY

mamma mi danseundervisning green burger

Vi har tidligere skrevet om den veganske burgerbar Green Burger. Denne gang skal du ikke kun forkæles med lækker mad, men også svinge hofterne. Burgerbaren, der blandt andre ejes af Silas Holst, inviterer til danseundervisning. Bowlingshallernes svar på Bøf og Bowl, da du får en times danseundervisning med Silas Holst OG en Classic Burger menu.

Alle er velkomne til at være med på danseholdet, der denne gang danser til musik fra Mamma Mia. De har plads til ca. 25 danseglade gæster på GreenBurger, så det er først-til-mølle. Tilmelding skal foregå via mail til info@greenburger.dk.

HVAD: Danseundervisning med Silas Holst HVOR: GreenBurger, Frederiksborggade 26, 1360 København HVORNÅR: Lørdag d. 25. februar kl. 10-11 PRIS: 249 kr.

LØRDAG

UDFORSK BOTANISK HAVE

botanisk have med planter

Jeg tænker altid over, hvad der gemmer sig inde i Botanisk Have, når jeg cykler forbi. På lørdag kan du finde ud af det. Her kan du tilbringe en kold vintereftermiddag i tropevarmen, hvor du bliver guidet gennem Danmarks største levende plantesamling.

HVAD: Lørdagsrundvising i Botanisk Have HVOR: Botanisk Have, København, Øster Farimagsgade 2B, 1353 København HVORNÅR: Lørdag d. 25. februar kl. 15-16.30 PRIS: 150 kr.

SØNDAG

KOM TÆT PÅ NATUREN

ørn

Har du brug for noget frisk luft søndag, så kan du tage et smut forbi Amager. Det er ørnens dag, og derfor inviterer Dansk Ornitologisk Forenings (DOF) på ørnetur i Naturpark Amager for at opleve havørnen. Jeg ved, at det er lidt nørdet, men det kan jo være, at man lærer noget nyt og spændende? Lidt info: Siden 2013 har et havørnepar holdt til på Kalvebod Fælled, i Naturpark Amager. Det giver os muligheden for at opleve ” den flyvende dør” lige op ad hovedstaden. Du kan også støde på dådyr og en masse af andre spændende fugle såsom forskellige ænder, rovfugle, gæs og svaner. Der vil være teleskoper og kikkerter, og eksperter vil fortælle succeshistorien om den genindvandrede havørn samt svare på fuglespørgsmål i fugletårnet ved Klydesøen. Kom, hvis du tør.

HVAD: Ørnens Dag i Naturpark Amager HVOR: Naturcenter Amager, Granatvej 3 – 15, 2770 Kastrup HVORNÅR: Søndag d. 26. februar kl. 10-14 PRIS: gratis

Hvis ikke du er til fugle på en søndag, så kan du også opleve Japansk Dag #2: Ozu-gangsterfilm med levende musik eller Plademesse i Nørrebrohallen. Onsdag i næste uge er der lancering af en ny Børnetænketank, hvor du blandt andre kan møde Emma Holten, Mai Mercado og Red Barnet til en snak om børn og unges adfærd på internettet.

/Maria

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here