WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #9

0
277
En åbning af et brunt værtshus, som på ingen måde er brunt flankeret af en dansk dj-stjerne på hjemmebesøg i en af byens flottest dekorerede cocktailbarer med en omgang tømmermænds-shopping af jakkesæt i høj kvalitet! Arh, men det lyder da i grunden som en ganske rar weekend, gør det ikke?

FREDAG

Kalles Bodega åbner med et brag!

Den flotte fyr med de farverige sko hedder Kalle Bremer. Du har muligvis stødt på ham med en fjer i håret til Stella Polaris, springende foran børnene til den nu landsdækkende BørnefestiBal eller observeret ham som en drivende kraft bag ét af de mest respekterede awardshows herhjemme, nemlig GAFFA Awards. Det er unægteligt utroligt svært at gabe over alt dét, som Kalle kan og vil, men det stopper ham ikke! Nu åbner han og de 5 andre ejer på billedet en bodega i Kalles navn, og det er på alle måder en god idé! Hvorfor kan det lade sig gøre, alt dette? Jeg ser, at der er to altoverskyggende årsager: 1) Kalle er usandsanligt dygtig til hvad han laver! 2) Kalle må karakteriseres, som værende én af verdens sødeste mennesker (hvilket også er ubestrideligt), og dét gør altså, at man gerne vil være tæt på ham 🙂

Selvom de lystig beretter om et ‘brunt værtshus’ i teksten, så har jeg fulgt renoveringen af stedet de senere uger, og der er blevet inviteret talrige kunstnere ind til vægmalerier, toiletterne er særligt udsmykket, og alle bordene er one-of-a-kind. Det er med andre ord altså ikke dit normale værtshus du besøger, når du i fremtiden besøger KALLES BODEGA.

HVAD: KALLES Bodega HVOR:Studiestræde 39 HVORNÅR: Fredag og lørdag 16-?? (16-18 med gratis fadøl) PRIS: Gratis entré

 

Blumes Buda

Når nu vi er i Studiestræde imorgen, og I alligevel har fået nok Albani fadøl, så sker der altså dét, at én af Danmarks største og mest erfarne DJs og producere hjem til lille, lækre København. Han residerer normalt på festøen Ibiza, men det er nu ikke fordi, han er en raver på 20 år (been there, done that)  – han radiovært – både for P6 Beat og for Ibiza Global Radio. BUDA er navnet, og de festglade københavnere genkender måske både navnet og det store, rare smil fra episke sets med sin partner in crime, T.O.M., når de sammen har lagt dansegulv ned som Lulu Rouge. BUDA er en eminent DJ, og lægger man ham ind i den nye og stilige cocktailbar Blume (tidligere TS Bar, my second home), så har man ikke blot en yderst ambitiøs booking, men også opskriften på en ualmindelig lækker fredag aften!

HVAD: BUDA på Blume HVOR: Studiestræde 14, baggården HVORNÅR: kl. 22 – 05 PRIS: Gratis

Lørdag

Jakkesæts-kup hos John Henric & Friends

John Henric har altid holdt et højt niveau. Mærket står for noget klassisk og officielt, men har også en coolness over sig. Ja ja okay, hverken jeg eller din kæreste kommer til at transformere sig til modellen på billedet, men tøjet er altså fedt!

I weekenden kan der laves et kup i butikken, når flere jakkesæt sættes ned til helt op til 65%! Derudover er der med John Henric jakkesættene tale om et decideret bargain, når tilbuddet 1 jakkesæt for 2495 og 2 jakkesæt for 3995 kr! Så med andre ord: Din garderobe kan få et gevaldigt løft (af højeste kvalitet) for (alt er relativt) et flot beløb.

Og så er der jo ikke udelukkende jakkesæt i butikken – der vil være rigeligt at tage et kig på 😉

HVAD: John Henric & Friends HVOR: Store Kongensgade 42, København K HVORNÅR: kl 10-16

Rigtig god weekend derude!

/Christoffer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here