Weekend by Lovecopenhagen #9

0
145
Det er snart weekend, og Nathalie skal både svinge basarmen på RUST til heftige beats blandet med mørk undergrunds rave, tømme nådesløst samtlige lagersalg i København uden at fortrække en mine samt se film om thaikvinder i Thy. Bliv guidet, og inspireret, til en blandet landhandel af en weekend – på den gode måde.
Fredag

“Ready for your love?”
Den britiske producer-duo Gorgon City’s kæmpe hit har jeg svinget basarmen til et par gange eller to, og jeg blev helt glad indeni, da jeg så, at de gæster RUST imorgen. Jeg synes, at de har en fed stil, hvor de blander club-klassiske-beats med mørk-undergrunds-rave. Det er fedt!

HVAD: Gorgon City koncert. HVOR: RUST,  Guldbergsgade 8, 2200 København. HVORNÅR: fredag d. 3. marts. PRIS: 100 kr.

Lørdag

Lagersalg, lagersalg, lagersalg.
Jeg er jo jyde, og hvis der er noget, som jeg elsker, så er det et godt tilbud. På lørdag er der store chancer for det, fordi København bugner simpelthen af gode lagersalg, så jeg tror, at jeg vil tage en kaffe i hånden og en god veninde i den anden, og så vil jeg begive mig ud til bl.a:

Nørrebrohallen: Her holder Baum und Pherdgarten lagersalg fra kl. 8.00-16.00, der sælger ud af tidligere kollektioner og kollektionsprøver.

Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København Ø: Her holder Paustian lagersalg fra kl. 10.00-16.00, hvor du kan spare 20-60% på designermøbler, havemøbler, senge, lamper, tæpper og accessories.

Kronprinsensgade 9b, København K: Le Fix holder lagersalg fra kl. 11.00-16.00, og her kan du spare penge på Le Fix mærket samt Adidas, Asics, Fila, Paul & Shark, Lacoste – WIN!

Søndag

“Fra Thailand til Thy”
KaPow Collective er en aktivistisk bevægelse og arbejder for bl.a. at styrke kvinder, og på søndag afholder de deres første KaPow Movieclub, hvor man kan komme og se en film i afslappende omgivelser. Filmen er den meget omtalte “Fra Thailand til Thy”, der handler om thaikvinder i Thy, der er gift med fiskere og landmænd. Jeg nåede aldrig at se den, men jeg kan huske, at der var meget snak om den for et par måneder siden, idet en af de mænd der er med i filmen bl.a. har udtalt, at “danske kvinder ikke har tid til kærlighed” og “for selvsikre”. Det satte en heftig debat igang, så jeg er spændt på at se den på søndag. Ses vi?

HVAD: KaPow Movieclub.  HVOR: Bolsjefabrikkerne, Ragnhildgade 1, Copenhagen. HVORNÅR: Søndag d. 5. marts. PRIS: 20kr.

________________________________________________________________________________________

Rigtig god weekend til alle – oveni en håndfuld spændende events i weekenden, så drømmer jeg om fuglekvidder og forårsfornemmelser, og jeg blev helt glad indeni, da jeg forleden så vintergækkene pible op af jorden – så er det snart forår! 😉

/Nathalie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here