Weekend i København by LoveCopenhagen #19

0
171
Endelig var København blevet så fin og grøn, og så gik den ikke længere, der blev udskrevet valg, og nu er valgplakaterne ved at overtage samtlige træer, lygtepæle, og hegn over hele byen. De er altså ikke kønne i bybilledet, men vi må leve med dem de næste par uger. Men i weekenden skal du slet ikke lade dig distrahere, du skal bare nyde de mange fede forårsarrangementer, der fylder gader og stræder. Én af dem er den fest, som LoveCopenhagen holder på lørdag, og du er naturligvis inviteret. Læs med her:

 

Af Louise Bro

TORSDAG – AfterDAC

Dansk Arkitektur Center holder sammen med Roskilde Festival midtvejsfejring for deres udstilling Nutidens Forbrug – Fremtidens Problem torsdag eftermiddag. Udstillingen som åbnede i marts har fokus på klimaet og unges håb, holdninger og handling for en bedre fremtid. Nu bliver der tilføjet nyt indhold til udstillingen, og det bliver fejret med en fernisering og et event for klima, bæredygtighed og social lighed i byerne. Der vil både være debatter, hackaton, verdensmålsquiz og torsdagsbar med gratis forsyninger sponsoreret af Tuborg Rå, Læsk, Frankly Juice og CTF.

HVAD: AfterDAC: Midtvejsfejring og brøl fra Ølkassen HVOR: Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, KBH K HVORNÅR: Torsdag 17-21

IN ENGLISH: Kick off the weekend with an Thursday bar and art-event at Danish Architecture Centre (DAC) located in the cool BLOX building. DAC is adding new content to their exhibition “It’s our future”, which is made in collaboration with Roskilde Festival and focuses on the development of sustainable cities and UN’s 2030 goal.

 

FREDAG – Opening Kødbyens Rosébar

Forår og sommer er uden tvivl rosé-sæson, og det nydes altså bare bedst i afslappende omgivelse, hvor det ikke er så højtideligt. Et af de bedste steder at gøre det er hos Kødbyens Rosébar, som er klar til skyde deres sæson nr. 2 i gang fredag aften. De har en hyggelig lille oase på hjørnet af Skelbækgade og Kødboderne med borde, bænke, snacks og selvfølgelig masser af rosé.

HVAD: The Opening of: Kødbyens Rosébar HVOR: Kødbyens Rosébar, Kødboderne 1, KBH V HVORNÅR: Fredag kl. 16-midnat 

IN ENGLISH: Copenhagen is finally green and blooming and spring is here – which also means that it’s Rosé season! Start the season in the best way with the opening of Kødbyens Rosébar on Friday afternoon.  

 

LØRDAG – LoveCopenhagen x At Dolores

Og så kommer vi til weekendens højdepunkt – vi holder fest på At Dolores lørdag aften, og du er inviteret. Vi er så glade for, at der er så mange, der gerne vil læse med, når vi deler ud af tips og nyheder om vores skønne by, og derfor vil vi gerne invitere alle jer, der læser med til en lille københavner-hyldest. Indgangen er gratis, og vi sørger for fri bar fra kl. 21-23 med masser af drinks, øl og musik under varmelamperne på terrassen på At Dolores. Så kom endelig forbi til en drink og hils på os bag LoveCopenhagen. Der er begrænset plads, så husk at tilmelde dig til eventet på Facebook.

Vi glæder os!

HVAD: LoveCopenhagen x At Dolores HVOR: At Dolores, Lille Kongensgade 17, KBH K HVORNÅR: Lørdag kl. 21-23

IN ENGLISH: We’re having a party and you’re invited! Come celebrate spring in Copenhagen with us when we are hosting our very own LoveCopenhagen party with At Dolores. There’ll be drinks, beer, snacks and music, and entrance is free – just make sure to sign up to the event on Facebook.

 

SØNDAG – Loppemarked og Mors Dag

Søndag skal ikke kun stå på afslapning, det er jo også mors dag, og hvis du ikke kun holder det til en sød besked eller blomster, så er det jo helt på sin plads rent faktisk at se din mor eller fejre dig selv, hvis ungerne ikke gør det. Så hvorfor ikke bruge søndagen med en hyggelig gåtur langs havnefronten – først til loppemarked på Bryggen, og derefter til kage i Kulturtårnet på Knippelsbro. Loppemarkedet på Bryggen har op til 150 stader, så der er rig mulighed for at gøre et godt loppefund, og selvom det måske engang var en god mulighed for at komme af med alt det slidte, så har loppekulturen i den grad ændret sig. Vi har heldigvis fået øjnene op for, at vi ikke bare skal smide ud, når der skal være plads til nyt. Så hvor det tidligere mest bar præg af interiør og tøj, der var lidt slidt i kanterne, så kan du finde nogle virkelig fede og nærmest ubrugte design-lækkerier til en brøkdel af ny-prisen.

HVAD: Loppemarked på Bryggen HVOR: Kulturhuset, Islands Brygge 18, KBH S HVORNÅR: Søndag kl. 10-16

 

Efter en tur langs loppestandene på Islands Brygge, kan du som sagt slentre videre langs havnefronten, tage et kig på den næsten færdige Lille Langebro, gå over Cirkelbroen og ende på Knippelsbro, hvor Kulturtårnet inviterer til sød søndag. Her vil konditoren, Benedikte diske op med hvid mandel-chokoladekage m. ostekagecreme og bagt rabarber, og mørk og dyb chokolade-mokka-kage m. kaffecreme og ristet hasselnød, som du kan nyde med udsigt over Københavns havn. Du skal bestille billet på forhånd, og det koster 75 kr.

HVAD: Sød søndag i Kulturtårnet – Mors Dag HVOR: Kulturtårnet, Knippelsbro 2, KBH K HVORNÅR: Søndag kl. 12-17

IN ENGLISH: Sunday is the best day for flea markets, and this Sunday up to 150 people are ready to sell their best “hand-me-downs” of clothing, toys and interior design on Islands Brygge. Afterward head to Knippelsbro where you can celebrate Mother’s Day with delicious cakes, coffee and the best view of Copenhagen harbor.

 

Hav en skøn weekend 💕

/ Louise Bro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here