torsdag, juli 7, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWEEKEND BY LOVECOPENHAVEN #48

WEEKEND BY LOVECOPENHAVEN #48

Vi kan ikke komme uden om, at det er den 1. december på mandag – og derfor bærer weekend-anbefalingerne også præg af den forestående højtid. Men vi har også sørget for at anbefale events, som kan give dig tårer i øjnene, røde kinder og indblik i en sej subkultur. Og nej, du får ikke tæv af weekendens arrangementer. Læs med her:

Ring af ild
Ring af ild
1. RING A ILD – TEATERKONCERT // JOHNNY CASH

Til og med på mandag kan du komme i teatret og opleve Johnny Cash’ sange om de store temaer i tilværelsen.  Det foregår på Københavns Musikteater, som har stykket ”Ring af ild” med Jesper Lohmann, Charlotte Munck og Stephan Grabowski på plakaten. De smider filtrene væk og leverer en række personlige fortolkninger af Cashs bedste sange.

Ny bog: Dansk Skateboarding
Ny bog: Dansk Skateboarding
2. BOGRELEASE: DANSK SKATEBOARDING

Henrik Edelbo og Rasmus Folehave Hansen står bag årets julegaveidé til alle drengerøve – nemlig den smukke bog, Dansk Skateboarding. Det fejres med en release hos (selvfølgelig) Copenhagen Skatepark fredag kl. 16-20. Kig forbi, drik en øl, få en snak med forfatterne – og få julegaven med signatur fra d’herrer i hus.

Suspekt
Suspekt
3. FLABET HIP HOP FRA SUSPEKT PÅ VEGA

Du kan godt pakke alle fine fornemmelser og blufærdighed væk, når Danmarks mest direkte rappere fra Suspekt serverer en løssluppen stemning i Store Vega fredag aften. Supporten sørger DJ Er Du Dum Eller Hvad for – og når det hele er slut, er der selvfølgelig efterfest i Ideal Bar.

Norsk julemarked
Norsk julemarked
4. NORSK JULEMARKED I SJØMANNSKIRKEN

Føler du dig lidt norsk, og er du allerede i julestemning, så tag til nordisk julebazar, når Sømannskirken blænder op for et brag af et julemarked. I hvert fald lover de både norsk julebag, håndarbejde og loppemarked. Og masser af julestemning. Vi kan godt lide Norge, så vi kommer!

Fair Trade julemarked
Fair Trade julemarked
5. FAIR TRADE JULEMARKED I VERDENSKULTURCENTRET

Beklager, men vi bliver nødt til at have endnu et julemarked på weekendlisten, selvom det endnu overhovedet ikke er december. Fair Trade er nemlig noget, vi går ind for, og når de inviterer til julemarked, så ved vi, at det er cykelturen gennem byen værd. Du finder masser af Fair Trade-produkter i Verdenskulturcentret denne weekend, og på den måde kan du både komme i julestemning flere dage før tid og samtidig støtte et godt foretagende.

RIGTIG GOD WEEKEND!

Louise

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste