Weekend i København by LoveCopenhagen #46

0
179

Velkommen til ugens weekendindlæg, som står på en blanding af skønne aktiviteter i byen. Husk vanter og hue – det er blevet koldt derude. Få vores guide til din weekend i København her:

 

 

Af Nathalie

 

TORSDAG

I dag er det Beaujolais Noveau, og dét skal fejres. Kender du ikke historien? Vinen frigives altid den tredje torsdag i november, og den er speciel, fordi den kun har gæret i et par uger. Hvilket er helt uhørt i vinens verden. Du kan fejre denne dag på en byens mange franske restauranter.

HVAD: Beaujolais Noveau
HVOR: De franske restauranter i København
HVORNÅR: Torsdag

FREDAG

I morgen åbner Jul i Tivoli, og det er en af de mest magiske udstillinger, hvor man ikke kan lade være med at blive i julehumør – selvom det stadig er november.

HVAD: Jul i Tivoli
HVOR: Tivoli, KBH V
HVORNÅR: Kl. 11 – 23

LØRDAG

I aften skal du tage på den nyåbnede Almanak i Operaen. LoveCopenhagen var inviteret på tasting i onsdags, og det var en fantastisk oplevelse med både mad og stemning i den ikoniske bygning.

HVAD: Almanak i Operaen
HVOR: Restaurant Almanak i Operaen, Ekvipagemestervej 10
HVORNÅR: Lørdag

 

SØNDAG

Enten elsker du det eller hader det. Gløgg er en finurlig ting. Personligt har jeg aldrig været vild med det, men for mange er det en tradition, der hører juletiden til. Og på søndag kan du opleve DM i gløgg i Torvehallerne – afsted med dig hvis du er fan!

HVAD: DM i gløgg
HVOR: Torvehallerne, Kbh K
HVORNÅR: Søndag kl. 13-15

Hav en dejlig weekend!

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here