Weekend i København by LoveCopenhagen #10

0
305
Weekenden byder på musik banko, hip hop karaoke, et kæmpe designmarked og en helt speciel særvisning. Ja, det bliver ikke kedeligt – det havde du da heller ikke troet, vel? Vores by har altid noget at byde på. Bliv inspireret til din weekend i København lige her:

 

Af Nathalie Meinhardt

TORSDAG

Shine Bright Like A Diamond Banko

Jeg ved godt, at det er lidt kikset for nogle, men jeg elsker altså banko. Især når det foregår i Absalon, for de ved altså, hvordan man sætter en god tema-banko op. Og i aften bliver der drysset med stjernestøv, for det kommer til at handle om alt, hvad der kan glitre og glimte.

Så tag din kollega, veninde, ven eller mor under armen til 2-timers banko – de har selvfølgelig også våde sager og snacks til ganen.

Ses vi?

Køb billetter her:
https://absaloncph.dk/events/shine-bright-like-a-diamond-banko/

HVAD: Banko i Absalon HVOR: Sønder Boulevard 73, 1720 Kbh V HVORNÅR: 20.00-22.00

 

FREDAG

Hip Hop Karaoke

Jeg har for nylig dyrket karaoke lidt mere, det er virkelig sjovt, helst efter et par drinks indenbords. For et par uger siden stod jeg på Sam’s Bar (for aller første gang) og skrålede Cher med Believe for fuld skrue. Det var hylemorsomt, og det er også lidt sjovt at prøve noget andet på sin bytur.

I morgen kan du give den gas til Hip Hop Karaoke under Bispeengbuen, hvor du helt sikkert kan skråle med på 50 cent, snoop doog og alle de geniale numre.

Let’s go!

HVAD: Hip Hop Karaoke HVOR: Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg HVORNÅR: 20.30-02.30

LØRDAG

Finders Keepers Designmarked

I weekenden danner den smukke Øksnehal rammerne om et af de helt store designmarkeder, nemlig Finders Keepers. Du kan komme forbi både lørdag og søndag, og husk og ha’ pengepungen med – du kommer helt sikkert til at blive fristet af alle de dygtige designere, som du kan finde der.

HVAD: Finders Keepers Designmarked HVOR: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 Kbh V HVORNÅR: Lørdag og søndag fra 11-17 PRIS: Weekendbillet: 70 kr i døren, børn under 12 år: gratis entré.

 

SØNDAG

Kvindernes internationale kampdag – særvisning

I samarbejde med Dansk Kvindesamfund præsenteres en særvisning af “Woman”, som er den første visning i Danmark. Det er en perfekt måde at varme op til CPH: DOX 2020 med en film, som er et globalt projekt med 2000 deltagere fra mere end 50 lande og består af møder med kvinder fra vidt forskellige kulturer.

Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=Pk4xlWNzd6M

HVAD: Særvisning på kvindernes kampdag HVOR: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 Kbh HVORNÅR: 19-22

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here