Weekend i København by LoveCopenhagen #13

0
202
Ib Michael Isak Hoffmeyer

Weekend i København er noget anderledes i år end sidste år – i denne forårsweekend stiller vi uret frem mellem lørdag og søndag, og man kan jo indvende, at jo hurtigere det her Corona-forår går, desto bedre! Men selvom vi alle er indendør i hvert vores hjem, så skal I ikke snydes for en række gode på, hvad I kan lave.

 

Af Louise Taarnhøj

TORSDAG

Ib Michael Isak Hoffmeyer
Ib Michael. Foto: Isak Hoffmeyer. Gyldendal.
Forfatteraften

Er der noget mere hyggeligt at få højtlæsning? Det er faktisk ikke kun for børn, hvis du spørger mig. Og nu kommer Gyldendal os i møde med selveste Ib Michael, der hver aften i denne uge læser højt af Henrik Pontoppidans Isbjørnen. I næste uge er det en ny forfatter, der sætter sig til rette med en roman kl. 20.30-21.

HVAD: Højtlæsning af Danmarks forfattere HVORNÅR: Hver aften kl. 20.30-21.00 LINK

FREDAG

Rouge Oyster

Rouge Oysters – Det store vinudsalg

Det dufter af weekend, selvom ingen rigtig kan kende forskel på mandag og lørdag i øjeblikket. Men ikke desto mindre skal du i dag ud at støtte en af de butikker/restauranter, der er alvorligt hårdt presset i disse tider. Rouge Oysters på Gammel Kongevej 43 holder vinudsalg og overholder samtidig alle regler:

“Forholdregler:
Max 2 kunder i butikken af gangen
Vi hænger ikke ud og hygger.
Ingen brug af toilettet.
Afspritning ved ankomst.”

HVAD: Rouge Oysters vinudsalg HVOR: Gammel Kongevej 43, st. mf. HVORNÅR: Kl. 14-18 LINK

LØRDAG

Nordic Invest Camp 2020

Jeg skulle have været til et heldags-event om investering denne lørdag – fra kl. 8.00-22.00. Det er nu blevet rykket til efteråret, men til gengæld er der kommet et online event, som man kan købe sig adgang til og stadig lære lidt om at invitere i aktier, obligationer osv. Der er noget for novicer og professionelle, så hvis du også har interesse i at vide, hvordan det hele foregår og forløber, så klik ind på eventen og tilmeld dig. De kinesiske aktier er allerede begyndt at stige igen, så på en måde er der nu lys for enden af tunnelen i denne krisetid.

HVAD: Investerings-festival HVORNÅR: Kl. 12-15 LINK

SØNDAG

CPH:DOX

CPH:DOX

I dag er det sidste dag for CPH:DOX, der lynhurtigt fik omstillet sig og gik online i stedet for at være den kæmpe internationale og meget fysiske festival, som den plejer at være. En stor del af de film, der skulle have været vist i de københavnske biografer, ligger nu online, så du kan købe dig adgang alligevel. Det synes jeg, du skal gøre, så vi igen kan nyde Europas største dokumentarfilmfestival til næste år.

HVAD: Sidste dag med CPH:DOX festival HVORNÅR: Hele dagen online LINK

 

Pas på hinanden derude, bliv hjemme og #staysafe

Kærlig hilsen

Louise T

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here