Weekend i København by LoveCopenhagen #14

0
156
Det er nu officielt sommertid og nøj, det har jeg ventet på! Jeg har nok været ramt af en god, gammeldags halv-vinter-depression, men det skal være slut! Jeg har ikke sol på terrassen endnu, men det kommer snart, når solen står lidt højere på himlen, og jeg glæder mig som et lille barn. Noget andet jeg glæder mig til er weekenden, for der er jo som altid gang i vores by, og her er de arrangementer, som jeg anbefaler i weekenden. Læs med og bliv inspireret:

Af Nathalie Meinhardt

TORSDAG

Sparkling Festival 2019

Torsdag sparkes i gang med bobler, og det er sådan, jeg bedst kan lide det, hvis jeg skulle vælge. Drdr. D holder nemlig Sparkling Festival, hvor de hylder Cava, Cremant, Spumante, Prosecco og selvfølgelig champagne. Altså, jeg kan ikke komme på en bedre torsdags-aktivitet?

Det kører i 2 heats, hvor først heat er fra 16.00-18.00 og andet er 19.00-21.00. Og så sker arrangementet på smukke Langelinie Pavillionen med den skønneste udsigt ud over vandet – og det er bare en ekstra gode.

HVAD: Sparkling Festival HVOR: Langelinie Pavilionen, Langelinie 10 HVORNÅR: Torsdag kl. 16-21 PRIS: 250 kr pr. billet

IN ENGLISH: Thursday is kicked of with bubbles, and that’s how I like it! There is a Sparkling Festival, where they pay tribute to Cava, Cremant, Spumante, Prosecco and of course champagne. So, I can’t think of a better Thursday activity, right? 

FREDAG

Vinhanens 6-års fødselsdagsfest

Åhh Vinhanen. En af mine første minder fra da jeg flyttede til København var Vinhanen på Nørrebro. Indretningen, atmosfæren, de store vintanke – jeg var vild med det! Og i morgen fejrer de 6-års fødselsdag på Baggesensvej, hvilket er en perfekt anledning til at sparke weekenden i gang med manér!

Der er forresten også 20 liter gratis blanc de noirs.. såå..

HVAD: Vinhanens 6-års fødselsdagsfest HVOR: Baggesensgade 13 HVORNÅR: Fredag kl. 16-midnat

IN ENGLISH: Ohh Vinhanen. One of my first memories from when I moved to Copenhagen was Vinhanen at Nørrebro. The decor, the atmosphere, the great wine tanks – I loved it! And tomorrow they celebrate their 6th birthday at Baggesensvej, which is a perfect opportunity to kick off the weekend with style! By the way, there are also 20 liters of free blanc de noirs .. soo..

LØRDAG

Byttemarked på Rådhuspladsen

I bæredygtighedens tegn opfordrer jeg dig til at komme forbi Rådhuspladsen på lørdag til Danmarks største byttemarked.

Du medbringer de ting, du vil give væk, og i indgangen vil der være frivillige til at forklare byttereglerne og veje dine medbragte sager. Derefter fordeler du dine ting på de forskellige borde. Herefter kan du selv gå på opdagelse og tage de ting med hjem, som andre ikke længere vil have, men som du kan bruge.

Jeg synes, at det er et fremragende arrangement, og jeg har selv tænkt mig at tage et par sække med 🙂 Ses vi?

HVAD: Byt til nyt HVOR: Rådhuspladsen, 1550 København V HVORNÅR: Lørdag kl. 11-17

IN ENGLISH: In the era of sustainability, I urge you to go to Rådhuspladsen this Saturday to Denmark’s largest exchange market. You bring the things you want to give away, and in the entrance there will be volunteers to explain the exchange rules and weigh your things. Then you distribute your items on the different tables. Then you can explore for yourself and take home the things that others no longer want, but you can use. A great idea!

SØNDAG

Maanesten Stocksale

Jeg synes, at Maanesten laver nogle smukke smykker, og jeg handler ofte i butikken i Læderstræde til mine veninder og søstre. Derfor har jeg helt klart tænkt mig at tage en tur forbi i weekenden, hvor der er op til 70% udsalg! Og det kan mit jydehjerte jo godt li’!

HVAD: Maanesten Stocksale HVOR: Læderstræde 36, 1201 Kbh HVORNÅR: Søndag kl. 10-16

IN ENGLISH: I think that Maanesten make some beautiful jewelry, and I often shop in  Læderstræde for my girlfriends and sisters. That’s why I definitely plan to go to the stocksale this weekend, where there is up to 70% discount!

God weekend

// Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here